Šta je novo?

Pinball Arcade PC

milosma

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2010
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800X3D
Matična ploča
B650
RAM
2x16
GPU
5080
Monitor
Oled 27"
Konačno na PC-u!

Pinball Arcade by FarSight Studios features exact recreations of the all-time greatest pinball tables from Williams®, Bally®, Stern Pinball®, and Gottlieb® together in one game.

Every flipper, bumper, sound effect, and display pixel has been painstakingly emulated in astonishing detail.

Download now and you’ll get the incredible Tales of the Arabian Nights™ table for free!

Twilight Zone™, Star Trek: The Next Generation™, Theatre of Magic™ (named the best video pinball simulation of all time by G4TV), Scared Stiff™, Elvira and the Party Monsters™, Monster Bash™, Gorgar™, Circus Voltaire™, Funhouse™, Medieval Madness™, Pin•Bot™, The Machine: Bride of Pin•Bot™, Creature from the Black Lagoon™, No Good Gofers™, Big Shot™, Taxi™, Harley-Davidson® 3rd Edition, Black Knight™, Cactus Canyon™, White Water™, Space Shuttle®, Centaur™, Flight 2000™, Goin’ Nuts™, Terminator 2: Judgment Day®, and other great tables are also available from within this great game.

http://store.steampowered.com/app/238260/

Nema šta vraća kroz vreme ova igra🙂,jedino što su malo bezobrazne cene,ali trebalo je sve ono napraviti tako da verovatno opravdano,inače u podešavanjima stavite postprocessing na OFF jer ima neki bag ako je na ON pa teksture budu katastrofa...

Koliko traze za tablu? ili idu u paketima?
Mada nema veze cena,.. ova dva flipera (+ Indiana Jones koji ne vidim ovde) trazim godinama negde u fliperani da ponovo igram..

Prethodno sam uzeo Zen pinball, i dva seta tabli nije mi krivo, mada sam najvise igrao onaj sto dolazi free u paketu (Sorcerers Lair)

Ima za sada dva paketa prvi košta 28eur ,drugi 37eur.Mogu da se kupuju i individualno table 1 ili 2 u paketu cena 5 ili 7eur samo jedna tačno znaju koje su popularne🙂

Najzad mogu da obrisem Visual Pinball, ovde ima sve table koje mi trebaju a vidim da je najavljeno jos.

Kada sam bezao iz Tesle u Bezistan, stalno sam igrao Williamsov 😀ixieland/

Hoce li ovo zadovoljstvo moci da se skine na ttrackerima, mislim unlocked svih tabla, ili da se drzimo i dalje Future Pinball-a.
Trazio sam, ali za sada nema.

Poslednja izmena:
^Ako ti se svidja kupi 1 ili 2 table ne moraš sve,ko još čeka pirate danas...😛

Izašao Update 1.20.4
What's New:

- Table Pack 20: Cue Ball Wizard and El Dorado: City of Gold.
- Dual-stage flippers On/Off in table settings. Currently hard-set to a 60% threshold.
- Reverse nudge On/Off in table settings.
- Event cameras On/Off in table settings.
- Added sound volume settings
- Added setting to toggle vibration on the controller

What's Fixed:

- Fixed issue if you bought pro table pack, then bought non pro season you "lost" pro mode on the table pack.
- Fix for portrait cameras cutting off the flippers.
- Fixes for various application focus issues, such as input being processed when dismissing the Steam overlay or when the application doesn't have focus.
- Camera flyby properly restores after exiting table exploration.
- Fix for controllers on high-score initials entry in portrait.
- Fix for analog stick input. Plunger rods shouldn't "pop" and nudging was reverted to the way it is handled on Xbox 360 and PS3.
- AA fixed for AMD cards
- Fixed Twilight Zone flashers
- Fixed analog stick input deadzones.
- Fix for mouse input on sliders.
- Upper flipper threshold changed to 5% from 60%.
- Fixed the habitrail on the UI on various screens in landscape.
- Minor art fixes.

Izašla verzija za stipse i sirotinju, navali narode 😀

Imam problem, kada pokrenem igru pojavi se poruka da nedostaje dll.
Izgooglao sam da je problem vezan za direktx, ali ja imam poslednju verziju.
Zna li ko resenje?

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    13.2 KB · Pregleda: 88
Ovo izgleda vrlo interesantno … Do sada mi je najzanimljivji bio Pinball FX 2.

Ja sam Pinball FX2 batalio posle nekoliko sati, mnogo je nerealna fizika, kuglica kao da je od drveta. S druge strane ovo je odlično, pogotovu što sam dobar deo ovih tabli igrao po nekim buvarama devedesetih, ubi me nostalgija 😀.

Imam problem, kada pokrenem igru pojavi se poruka da nedostaje dll.
Izgooglao sam da je problem vezan za direktx, ali ja imam poslednju verziju.
Zna li ko resenje?

Ukucaj XINPUT1_3.dll u google.
Prvi rezultat će te voditi na sajt gde ćeš ga moći skinuti i pisaće ti uputstva šta da radiš sa njim.
Kad njega rešiš nije isključeno da će faliti još koji dll pa ponovi proceduru i za njih.

Ukucaj XINPUT1_3.dll u google.
Prvi rezultat će te voditi na sajt gde ćeš ga moći skinuti i pisaće ti uputstva šta da radiš sa njim.
Kad njega rešiš nije isključeno da će faliti još koji dll pa ponovi proceduru i za njih.

Hvala na odgovoru.
Problem sam resio na ovaj nacin:

Ici na ovaj link i instalirati:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Ako sam dobro razumeo, tako se instaliraju fajlovi koji nedostaju iz ranijih verzija, u ovom slucaju 9.00.

Ja sam Pinball FX2 batalio posle nekoliko sati, mnogo je nerealna fizika, kuglica kao da je od drveta. S druge strane ovo je odlično, pogotovu što sam dobar deo ovih tabli igrao po nekim buvarama devedesetih, ubi me nostalgija 😀.

Jeee… sad tek kontam kolko sam mator. Više od pola ovih flipera sam izmuljao od kojih neke još sredinom 80tih. 😛

Ovoj listi nedostaju naravno legendarni 8 Ball Deluxe, zatim Xenon koji je bio ako sam dobro upamtio jedan od prvih ako ne i prvi fliper sa toboganom iznad platforme, pa onda Flash Gordon, pa Marvelovi Spiderman i Hulk i naravno Time Warp sa čuvenim zakrivljenim bananicama.

U principu ovo je zbilja lepo na kompu dočarano. Baš su se potrudili da verno prekopiraju original i super što su ovo uradili obzirom da klinci danas gotovo i nemaju više gde da isprobaju čuvene flipere iz 80tih. Fizika je difinitivno dosta bolje urađena nego u Pinball FX 2ci, ali naravno ništa bez originalne mašine i pravog gurkanja.

Elem, uvek sam želeo da imam jedan od ovih legendarnih flipera u svojoj dnevnoj sobi uz naravno pravi džubox sa sve singlicama unutra. Kako bi to bilo cool danas tek imati! 😀

Prilozi

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    252.5 KB · Pregleda: 189
  • IMG_2272.jpg
    IMG_2272.jpg
    123.5 KB · Pregleda: 165
  • xenon.jpg
    xenon.jpg
    196.5 KB · Pregleda: 195
  • spiderman.jpg
    spiderman.jpg
    99.5 KB · Pregleda: 141
  • SDC11783.jpg
    SDC11783.jpg
    298.5 KB · Pregleda: 272
Poslednja izmena:
Na 8 Ball, Xenon i Hulk sam potpuno zaboravio, setio sam se sad kad si ih pomenuo. Spiderman, Flash Gordon i Time Warp nisam igrao, meni recimo nedostaju Indiana Jones, Jurassic Park i Addams Family.

Pa to je verovatno zato što su Spiderman, Flash Gordon i Time Warp fliperi s početka 80tih. Igrao sam ih na Braču, 83/4… Ove koje si pomenuo su svakako novijeg datuma. Indiana je bio dobar. Pamtim još neke izrađene po filmovima kao napr. James Bond. 😉

Pa to je verovatno zato što su Spiderman, Flash Gordon i Time Warp fliperi s početka 80tih. Igrao sam ih na Braču, 83/4… Ove koje si pomenuo su svakako novijeg datuma. Indiana je bio dobar. Pamtim još neke izrađene po filmovima kao napr. James Bond. 😉

Moja ćale nabavio Flash Gordona negde sredinom 90-ih, stajao kući, igrali se 6-7 godina. Eh...

PC 1.21.2 Updates:
- New DLC: Fish Tales.
- New DLC: Fish Tales Pro Menus.
- New DLC: Fish Tales + Pro Menus Pack.
- New DLC: Season 3 Pack.
- New DLC: Season 3 Pro Pack.
- New DLC: Season 2 Ball Pack.
- Free Table of the Month: Whirlwind.
- "Leaderboards" removed from the main menu to make room for "Season Three".
- "What's New" text is displayed on the first run on a new major release.
- Config utility had a small makeover.
- Updated Config utility to include a texture filtering option.

Bug Fixes:
- Multimon fix (PBAConfig update).
- Dual Flipper when mapped to button fixed.
- Dual Flipper threshhold changed from 5% to 10% (toggle the option on and off to get the change).
- Windows Key & Accessibility Shortcuts are disabled.
- Added a 12% deadzone to triggers.
- Fixed HUD scale on portrait on Big Shot and Central Park.
- Fixed crash when entering Goin' Nuts' pro menu.
- Added "Manual" button to the Pro Help menu on landscape.
- Fixed Pro mode not saving settings.
- nVidia AA fixed
- Fixed issue with pinball wizard controller causing wierd menu issues.
- Fixed high score screen in portrait.
- Fixed Fun House cameras on portrait.
- Adjusted portrait HUD on: Centaur, Class of 1812, Dr. Dude, El Dorado, Elvira and the Party Monsters, Flight 2000, Haunted House, Pin*Bot, Space Shuttle, Victory, and Whirlwind.
- Fixed Harley not always working with multiplayer
- Game pauses if a controller connection is lost during gameplay.
- Removed the “Back” button from the High Scores screen at the end of a game.
- Fixed DMD scaling in landscape and portrait.

PC 1.21.3 Bug Fix:
- Fixed Table of the Month reaching the score limit.

The Pinball Arcade v1.37.9 DX11 [VIPER666] (Size: 9.43 GB) :beer:

Nazad
Vrh Dno