Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Najavljeno je 5. avgusta 
Najavljeno je 5. avgusta![]()
Ja sam je igrao ali nisam presao. Jednostavno mi nije interesantna. Likovi su bezveze, prica isto.
Meni bi sasvim odgovaralo da je ovo tačno jer Baldur's Gate još nisam igrao (malo samo, davno) i planiram igrati onaj neki mod koji spaja BG1 i BG2, da je BG1 u engine od BG2. Meni je PoE sasvim pristojan i prešao sam ga ali bih volio da je BG još (dosta) bolji. Samo mi je teško naći vrijeme za BG pored drugih igara, još ni Witcher 3 nisam igrao a nabavio sam ga.ne bih je ni poredio sa baldurs gateom, daleko je losija u svemu.
Meni bi sasvim odgovaralo da je ovo tačno jer Baldur's Gate još nisam igrao (malo samo, davno) i planiram igrati onaj neki mod koji spaja BG1 i BG2, da je BG1 u engine od BG2. Meni je PoE sasvim pristojan i prešao sam ga ali bih volio da je BG još (dosta) bolji. Samo mi je teško naći vrijeme za BG pored drugih igara, još ni Witcher 3 nisam igrao a nabavio sam ga.
Koliko znam postoje dva moda za spajanje Baldur's Gate: Tutu i Trilogy WeiDU. Ima raznih mišljenja koji je bolji. Ne rade oba sasvim istu stvar, ali oba omogućavaju da se BG1 igra u engine od BG2.Mislim da je za vanillu Big World Mod u pitanju plus jos neki patchevi (ili pak WeiDu + patchevi), nisam siguran... Zar nije lakse igrati BG EE varijante posto su vec implementirali sve potrebne patcheve i fixeve zajednice (wide screen res, bg1 u bg2 enginu itd)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari