Šta je novo?

Pi Network-Rudarenje preko vašeg mobilnog telefona!

Meni stoji to dobrih pola godine cini mi se, uradio sam raznorazne verifikacije, prosle nedelje sam "prijavio" da nisam fake account (jer zbog toga kazu da hoce da se ceka KYC), pa da vidimo jel ima spasa.
Uspeo sam za vikend, ostala mi samo poslednja tacka a cuo sam od kolege da moze da se ceka i do 2 godine (njegova keva cekala)

Uspeo sam za vikend, ostala mi samo poslednja tacka a cuo sam od kolege da moze da se ceka i do 2 godine (njegova keva cekala)
Jel neko proso zadnju osmu tacku ? vidim po netu svi cekaju mesecima i dalje bez promene...ja sam zaboravio za ovaj scam projekat pa slucajno vidoh pa reko ajde da se verifikujem :ROFLMAO: kad ono i dalje sve po starom :poop:

Ja 7. i 8. tačku završio u nepuna 3 dana, u petak započeo, jutros mi bilo verifikovano.

Ja 7. i 8. tačku završio u nepuna 3 dana, u petak započeo, jutros mi bilo verifikovano.
Moja greska,..mislio sam na zadnju 9. tacku. Nisam nigde video da je neko migrirao na mainnet :ROFLMAO: Svi se zale i salju skrinsotove kako cekaju mesecima na zadnjem koraku,evo ja vec 2 nedelje..sto me i ne cudi

Meni sve stoji zeleno i migrirao sam deo svote

Ne secam se iskreno, to sam odavno uradio, prosle godine nekada

Ja sam probao da uradim KYC pre tipa pola godine ili više, kada je tek počelo, ali mi nije prolazilo slikanje dokumenata. Pretpostavio sam da je kod njih nešto bagovito pa sam batalio.
Prošle nedelje sam završio KYC, iste fotografije su mi sad prošle tipa next next i submitovao sam da mi prebaci na mainnet.
Danas vidim prebačeno.

Ja skupio neku siću 1530 od čega mi je svega 255 "transferable". 18 ljudi imam u grupi (u suštini koje sam ja invitovao) ali iz grupe možda njih 7-8 znam. Ukoliko njih 7-8 završi checklistu da li će mi se prebaciti još coina u transfereable ili moraju svi da odrade da bi mi se prebacio onda kompletan iznos ?

Pozdrav da li je neko imao ovakav problem prilikom Login-a na Pi preko FB. Naime, "rudario" sam pre 3 godine aktivno. Imam dosta Pi koliko ni sam nisam sigurn.
Kada podjem Login izadje mi ovakva greska. Probao sve živo, i da reaktiviram PI u FB settings, i da se odjavim sa svih uredjaja pa prijavim. Itd. Support naravno ne postoji. Ima li neko da je uspeo ovaj problem da resi. Da FB nalog je aktivna. I kada probam preko broja telefona da se ulogiujem dobijem informaciju da je taj broj telefona verifikovan i vezan za fb nalog.
image_2025-02-26_14-34-08-706.jpg

Ja skupio neku siću 1530 od čega mi je svega 255 "transferable". 18 ljudi imam u grupi (u suštini koje sam ja invitovao) ali iz grupe možda njih 7-8 znam. Ukoliko njih 7-8 završi checklistu da li će mi se prebaciti još coina u transfereable ili moraju svi da odrade da bi mi se prebacio onda kompletan iznos ?
i mene ovo zanima ako zna neko

Ajde mala pomoc ljudi ako neko zna , zanima me kako i da li je moguce dodati novac na nalog na okx menjacnici za nas iz Srbije i ako jeste kako ? Drugar me ubi hoce da doda sredstva da kupi neke druge koine da se zeza ali ja ne mogu da izvalim kako

Njemu treba da uplati sa kartice novac na nalog , ako to moze . Eventualno paypal

Ja sam pre nove godine sve zavrsio za check listom. Imam 1500 potvrdjenih coina. Mene zanima sta treba dalje da uradim? Pretpostavljam da treba da se registrujem na nekoj berzi? Mogu li se trenutno prodavati ovi coini. Ja gledam po nettu i vidim neku cenu od 2.5$. Je li to cena po kojoj se prodaje trenutno?

Poslednja izmena:
Sts je okx, neka berza. Izvini sto smaram, bas sam neupucen.

Ne moraju svi. Dobijaš procenat odnonih koji urade KYC

A ako nekom zadnji korak na queue, jel on zavrsio ili nije?:) Mnogi su dosli do tog koraka od mojih ljudu u grupi ali i dalje imam 2/3 koje ne mogu da transferujem

A ako nekom zadnji korak na queue, jel on zavrsio ili nije?:) Mnogi su dosli do tog koraka od mojih ljudu u grupi ali i dalje imam 2/3 koje ne mogu da transferujem
i dalje nije kompletirano, meni je to trajalo 5 dana ako se dobro sećam.. jbm li ga šta će biti

I ja sam zbog toga posumnjao da je procentualno... Ako slucajno mora bas svi da prodju onda je to bezobrazno bas

Prilikom poslednjeg transfera na mainnet dobio sam procenat od drugara koji je prošao kyc, tako da, još jednom, ne moraju svi da prođu da bi dobio novčiće

Meni "leglo" ~25 PI-ja od burazera koji je upravo prošao KYC :)

Nazad
Vrh Dno