Kod tebe svi odradili KYC?Neka bude 1$, sa zadovoljstvom ću uvaliti mojih ~12.000 komada![]()
Da, bukvalno sam od samog početka aktivan, imam dosta Kineza u bazi, povezivani su preko broja telefona i maltene svi su uradili KYC @Apple ostalo je par njih... Što se tiče kopanja, otprilike sam na pola pola po pitanju iskopanih novčića - pola sam, pola referali...ja imam 1400, outlaw je rekao da je na 12k.. verovatno je imao veliku bazu i aktivno ulazio od starta..
Nas trojica smo probali danas i pise da nema slotova, sad da li je to stvarno ili ima neko drugo znacenje... Ne znampitanje je mozes li sad uopste uradili kyc
Proveri, meni je od jutros i to zeleno i automatski mi je prebacio na wallet^isto
I tako mi stoji vec mesec dana. Jedinom drugaru koji mi je u "krugu" proslo odmah i prebacio je deo u mainnet.
Ja imam 100 testnet Pi, da li to moze da se prebaci tj konvertuje u Pi?Za utehu, kad ti prebace bice ti zakljucano pa neces moci prodati svakako![]()
Ne bi trebalo. Opt-outovao sam se od onog oročenja...Za utehu, kad ti prebace bice ti zakljucano pa neces moci prodati svakako![]()
Ne. To sluzi za igranje da naucis kako se koristi novcanik.Ja imam 100 testnet Pi, da li to moze da se prebaci tj konvertuje u Pi?
Zavisi da li je orocio ili neZa utehu, kad ti prebace bice ti zakljucano pa neces moci prodati svakako![]()
Meni stoji to dobrih pola godine cini mi se, uradio sam raznorazne verifikacije, prosle nedelje sam "prijavio" da nisam fake account (jer zbog toga kazu da hoce da se ceka KYC), pa da vidimo jel ima spasa.Nas trojica smo probali danas i pise da nema slotova, sad da li je to stvarno ili ima neko drugo znacenje... Ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari