Šta je novo?

Pi Network-Rudarenje preko vašeg mobilnog telefona!

Nisam prebacivao… meni je sav pi zaključan do 2026. :) Predpostavljam da se registruješ prvo na OKX i tamo kopiraš adresu novčanika iz pi wallet. Ali sačekaj da ti neko kaže detaljnije… ili nadji na youtube… ima i Pi Srbija na Facebook-u pa pogledaj i tamo.

hvala.. baš da vidim kako će se ovo dalje odvijati.. imam oko 1400pi, s tim što kad gledam u aplikaciji podeljeni su na 866 unverified, 537 transferable i 0 migrated.. sad ću se malo pozabaviti ovim da vidim šta i kako.. s tim što i dalje ne verujem da od ovoga može biti nešto haha.. previše je dobro da bi bilo istinito :)

I ja sam vec skeptik oko ovoga , imam nekih 5000 , cena trenutna za pocetak izgleda obecavajuce ali mislim da neki ogroman rast se nece desiti nikad

pa da... dok se desi momenat da otključaju sve i da se može prodati, cena sve preko 0.1$ će biti premija :)

Neka bude 1$, sa zadovoljstvom ću uvaliti mojih ~12.000 komada :)

@Kilzardo jesi li uradio KYC i prelazak na Mainnet? Tamo treba da ti se prebace novčići u PI Wallet pa tek onda na menjačnicu.

@outlaw ako su ti otključani u novčaniku uvali ih sad po 1.5$ 😁 bio je i 2$ neko kratko vreme

Koliko vidim prodato je više od 35 miliona pi-a 😁

Biće i više od 2$ ne zalećite se.

odradio sam kyc, sad mi samo stoji poslednja dole stavka žuta, kažu da sam na čekanju :)

Sam si uspeo 12000 da nakupis,nisi nikoga povezivao?

ja imam 1400, outlaw je rekao da je na 12k.. verovatno je imao veliku bazu i aktivno ulazio od starta.. ja poslednje 2,3 god nisam ni imao instaliranu aplikaciju, nego kad sam video da ga pominjete ovde uzeo i instalirao haha..

Ja isto tako, pa je obrisao, jer me smorila da ulazim svaki dan i da mi iskace notifikacija. Imao nesto oko 600 komada, ali pola ne moze da se prebaci jer par ljudi sto imam, nisu ni aktivni a kamoli aktivirali KYC. Nisam ni ja, mislio sam da nema leba od ovoga, a i sad me mrzi da je instaliram i aktiviram sve. Videcu. Mozda kad izadje na binance, ne mogu da se bakcem sa ovim ostalim menjacnicama.

ja imam 1400, outlaw je rekao da je na 12k.. verovatno je imao veliku bazu i aktivno ulazio od starta..
Da, bukvalno sam od samog početka aktivan, imam dosta Kineza u bazi, povezivani su preko broja telefona i maltene svi su uradili KYC @Apple ostalo je par njih... Što se tiče kopanja, otprilike sam na pola pola po pitanju iskopanih novčića - pola sam, pola referali...

Nemam pojma, i meni stoji ovo da bih mogao da prebacim na wallet deo koji mogu

Prilozi

• IMG_3562.png
    IMG_3562.png
    182.7 KB · Pregleda: 51
^isto
I tako mi stoji vec mesec dana. Jedinom drugaru koji mi je u "krugu" proslo odmah i prebacio je deo u mainnet.

Ja to odavno uradio i prebacio trecinu (koju sam mogao). Jel mora zs ostatak apsolutno svi da prodju kroz provere? Malo je bzvz sto se ne otkljucava deo po deo kako neka osoba prodje verifikaciju.

Juce pao na 0.5 dolara a sad vidim ide preko 1

Nemam iskustva sa kriptovaluta. Kako bi mogli sa PI da trgujemo?

Za utehu, kad ti prebace bice ti zakljucano pa neces moci prodati svakako :)

Napokon da se oparimo od $PI nakon 5 godina rudarenja :) ovakav volume na cex nisam ocekivao,gate volume kida,iskreno mislio sam da nikad nece izaci lol :)

Nego posto sad traje fomo za PI i twitter gori,pronadsao sam novi projekat $RUBI

Ako hoce neko neka pogleda,isti je princim majnovanja samo lakse se kyc odradjuje nakon 30 dana rudarenja. Imaju i Telegram chat pa mozete tamo pratiti sva desavanja.

Obavezno je da se unese code MACCAA da bi novi korisnik dobio bonus. Srecno

Drugar ima "zaključanih" par hiljada komada na 3 godine (do juna 2027.), da li oni mogu da se "otključaju" ranije ili mrka kapa?! :)

Nas trojica smo probali danas i pise da nema slotova, sad da li je to stvarno ili ima neko drugo znacenje... Ne znam
Meni stoji to dobrih pola godine cini mi se, uradio sam raznorazne verifikacije, prosle nedelje sam "prijavio" da nisam fake account (jer zbog toga kazu da hoce da se ceka KYC), pa da vidimo jel ima spasa.

Gde si to tačno prijavljivao?

Nazad
Vrh Dno