Šta je novo?

Phpbb3 copy database noob pitanje :(

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

weasel

E4
Moderator
Učlanjen(a)
18.08.2004
Poena
1,285
1) Bolje se razumem u bilo sta drugo nego u ovo

e ovako

Drugarica hoce da kupi hosting i prebaci sve sa http://sibirskihaski.phpbb3now.com na njega ....
ovaj je zeza cas radi cas ne plus reklame

Kako to najlakse da uradi.

Backup databese u admin panelu nema gde bi trebao da bude 🙁

a ja se bas ne razumem ... skoro koliko i ona 😀

e sad postoji verovatnoca da ja nisam naveo nesto sto treba al rekoh ne razumem se bas najbolje u ovo 🙂

Poslednja izmena:
Šta se zamlaćuješ sa hostingom, dolazi ti kuče krajem meseca, a ti gubis vreme! Spremaj se!
A što se tiče foruma, mrka kapa. Mora sve iz početka... :d
Pozdrav od Tarje i Dia :wave:

Pa ili nadjite nekog ko se razume ili krenite sa citanjem dokumentacije 🙂

Nadam se da nije zakljucano koricenje backup opcije u slucaju da oces da se selis da ti naplate 2 puta 😀

Upravo to, nema backup opcije u administration panelu.

Ono što je zanimljivo je da forum radi, moguće je čitati postove, baza isto radi, nije read only ili sl. jer mogu da se menjaju
podešavanja profila, jedino postovanje vraća na prethodnu stranicu bez ikakve poruke o grešci.

Poslednja izmena:
^^ pa to baguje forum stalno mislim ne znam kako i sta samo mi je tako receno 😀

A za kuce ma jok bre ne stize meni 🙂 TO mi je ortak njemu stize.Ja ni o sebi ne znam da se brinem realno 🙂
To mi je ortak. Nisam ja na tom forumu uopste 🙂
ZAkljucali su backup opciju i jos gomilu opcija ( da nisu pa ne bi bilo problema niti potrebe za dokumentacijom 😀 ) poslala je mail njima da vidi sta ce mada i oni su odustali od svega posto ne odgovaraju jos odavno ...

Poslednja izmena:
Ako može da instalira modove za phpBB može da instalira mod koji služi kao bekap. To je postojalo u verziji 2.x.

Da li imate neki ftp pristup?
Ako ima mozes da provalis detalje za sql bazu pa da je svuces nkim sql klijentom (heidisql npr), ukoliko ne, mozes da pitas lepo hostere da ti zipuju bazu i posalju ili okace negde ...

Ako može da instalira modove za phpBB može da instalira mod koji služi kao bekap. To je postojalo u verziji 2.x.

Slazem se sa Nemanjom, isto ako imas ftp, mozes da nadjes neku php skriptu na netu koja radi backup baze, pogledaj na www.phpclasses.net. Ona bi trebalo da ti napravi *.sql fajl koji posle mozes da importujes na novom hostingu.

Nazad
Vrh Dno