Šta je novo?

PHP: php-directory-listing-script ? neko radio sa ovim ?

wrmwrmwrm

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2007
Poena
319
posto ne postoji posebna PHP sekcija ( il ja ne umem je nadjem ... )
pa sam naslov postavio ovako naslov teme ...

konkretno link skripte: http://www.evoluted.net/thinktank/web-development/php-directory-listing-script

znachi jako fino skripta, ima na samom linku blog o njoj ... ima nekih problema, neke sam ija nashao al neke sam i reshio 🙂

- napravio sam da se osim KB prikazuje TB, GB, MB, KB ili B
- namestio da bude shiri prikaz, 70 znakovaime
- reshio problem znak " ' " u imenima ...
- odgonetnu kako se povecava velicina onog thumb-a za slike itd...

jel josh neko modoao skriptu .. ?
jel ovde dozvoljeno kachiti celu kod ?
mozda nekome posluzi mod ...

Posto je skripta open-source i nije malicioznog, niti nepristojnog karaktera, ne moze da bude zabranjeno, samo koristi
Kod:
 tagove ;)

ok doki ... malo sam se zagalvio u nekim dodatnim opcijama koje budzim u skriptu ...
( captcha wanna be ... slike pa unos slova sa iste ... al neshto sam po**** sa input ili sta vec .. zivote.. lutalico ... )
cim to reshim pustam skriptu sta sam prebudzio ... kod mene to ide sporije jer nisam programirao jedno 10 godina ( gnusham se kodiranja ... )
i sad primoran da za svoje potrebe uchim php 🙁

Bas sam i ja koristio i malo modovo ovu skriptu.Svidjao mi se dizajn a i lepo je odradjivala posao. Jedini problem sto nisam znao,a i dalje ne znam je sto nece da mi downloaduje .txt dokumente,umesto downloada on ih otvori u novom tabu. :\

Zato što treba browseru da pošalje odgovarajući header da bi započeo download umesto prostog otvaranja.

Nazad
Vrh Dno