Bugarska i Slovenija. S tim da u tim državama, npr. Photography 20GB košta 12 EUR, dok u Turskoj košta 1.60 EUR (Turska još uvek prolazi uz NordVPN i srpske kartice).Jel postoji neka druga zemlja osim Turske da radi?
Bugarska i Slovenija. S tim da u tim državama, npr. Photography 20GB košta 12 EUR, dok u Turskoj košta 1.60 EUR (Turska još uvek prolazi uz NordVPN i srpske kartice).Jel postoji neka druga zemlja osim Turske da radi?
Ne treba potvrda, staviš univerzitet random.Kako si dokazao da si student?
Pozdrav,^izivni nisam ranije video poruku. Bukvlano mi nisu trazli nista po tom pitajnu, samo da navedem koji sam univerzitet. Izgooglao neki random upisao i to je to.
Evo 2 meseca kasnije sljaka sve full, skinu mi pare sa kartice, mesecno tih 5e i to je to.
Pozdrav,
Gde da skinem taj turski VPN koji si ti koristio?
Radi ali je preskupo zvog jacanja lire 😬😬😬Jel i dalje radi ova fora sa Turskom?
Kupi Sloveniju i nećeš imati problema više.Ulogovao se na forum posle 100 godina, pretraga oko pretplate iz Srbije me dovela ovde 🖐️
Prijatejica mi dala zadatak da joj sredim Photoshop I Lightroom na Mac-u, pošto su "free" verzije prestale da rade, a kako novih nešto nema opcija je pretplata, naravno što niža.
Neki udate, ovo sa Turskom znači više ne može? Nisam još ništa probao, malo sa listao cene, vidim ima taj paket sa 20GB za manje od 4 dolara iz Indije i Indonezije na primer.. Aii teško da to tek prolazi..
Mada i USA cena od 10$ je ok, koliko sam se udavio da namestim da radi na macos pre neki mesec i trajalo je možda dve nedelje. Ja ću da joj platim, samo da me ne davi više :/
I zašto ima Nigerija i tako to a nema Srbija za legalnu kupovinu hm
Kp nije ti neka opcija, lagano mogu da te ugase posle par meseci. Po toj ceni imas u bilo kojoj zemlji preko VPN da aktiviras studensti plan. Aktiviras 7 dana trial, javis se na cet agentu da otkazes pretplatu daceti 3 meseca po ceni od 10 evra, tako je bilo ranijeTražim pretplatu za Creative Cloud (sve aplikacije),
da li savetujete Sloveniju ili neku drugu opciju?
Neko kod nas na KP nudi pretplatu (mora da se plati unapred) za celu godinu za 200€.
*** ojačala Lira.Turska je sa 2e digla na 7e/mesec.
Ojačala lira od prošle godine u odnosu na evro i dolar.Ne znam šta su radili Turci, sad krenuo da kupim računajući na Black friday
i cena za Creative Cloud za regularne korisnike je 18€ mesečno (a za studente ispadne još skuplje)
kačim u attachmentu
Imate ovde, ja kupujem non stop za sve zive, sve legalno, sve ukljuceno u paket. 100gb cloud, itd itd.
Nikakav VPN i gluposti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari