Šta je novo?

Photoshop Photography pretplata iz Srbije ?

Ja danas uzeo preko turske. VPN na tursku IP napravio novi nalog platio sa srpskom mastercard.
Priajvio se kao student. 5evra mesecno za full paket

Kako si dokazao da si student?

Ne razumem, meni su pre godinu dana tražili da pošaljem indeks kao dokaz uz neki dokument.

^izivni nisam ranije video poruku. Bukvlano mi nisu trazli nista po tom pitajnu, samo da navedem koji sam univerzitet. Izgooglao neki random upisao i to je to.
Evo 2 meseca kasnije sljaka sve full, skinu mi pare sa kartice, mesecno tih 5e i to je to.

^izivni nisam ranije video poruku. Bukvlano mi nisu trazli nista po tom pitajnu, samo da navedem koji sam univerzitet. Izgooglao neki random upisao i to je to.
Evo 2 meseca kasnije sljaka sve full, skinu mi pare sa kartice, mesecno tih 5e i to je to.
Pozdrav,
Gde da skinem taj turski VPN koji si ti koristio?

Photoshop Express im kosta 1 EUR/me, npr.

Ja imam problem, meni ističe paket krajem avgusta, i kad sam pogledao prijavio mi da je cena sada +- oko 400 evra...
Zakačen VPN ali nije bio svo vreme zakačen. Dal je zbog VPN-a ili kartice sad ne znam...

Godišnja pretplata je bila u pitanju. Prošle godine sam platio nešto oko 70evra.

Jel ne postoji vise photography paket (20GB) na Turskoj prodavnici?

Ne mogu više da obavljam pretplatu preko Turske sa Visa karticom banke Intese, posle skoro 2 godine. Da li postoji neki drugi način da se izvrši pretplata? Probao sam preko Ukrajine (5.8$) za photography paket i opet neće, bez obzira da li koristim visa ili MCard. Probao i sa novim nalogom preko vpn za Ukrajinu i opet neće

Ulogovao se na forum posle 100 godina, pretraga oko pretplate iz Srbije me dovela ovde 🖐️

Prijatejica mi dala zadatak da joj sredim Photoshop I Lightroom na Mac-u, pošto su "free" verzije prestale da rade, a kako novih nešto nema opcija je pretplata, naravno što niža.

Neki udate, ovo sa Turskom znači više ne može? Nisam još ništa probao, malo sa listao cene, vidim ima taj paket sa 20GB za manje od 4 dolara iz Indije i Indonezije na primer.. Aii teško da to tek prolazi..

Mada i USA cena od 10$ je ok, koliko sam se udavio da namestim da radi na macos pre neki mesec i trajalo je možda dve nedelje. Ja ću da joj platim, samo da me ne davi više :/
I zašto ima Nigerija i tako to a nema Srbija za legalnu kupovinu hm

Ulogovao se na forum posle 100 godina, pretraga oko pretplate iz Srbije me dovela ovde 🖐️

Prijatejica mi dala zadatak da joj sredim Photoshop I Lightroom na Mac-u, pošto su "free" verzije prestale da rade, a kako novih nešto nema opcija je pretplata, naravno što niža.

Neki udate, ovo sa Turskom znači više ne može? Nisam još ništa probao, malo sa listao cene, vidim ima taj paket sa 20GB za manje od 4 dolara iz Indije i Indonezije na primer.. Aii teško da to tek prolazi..

Mada i USA cena od 10$ je ok, koliko sam se udavio da namestim da radi na macos pre neki mesec i trajalo je možda dve nedelje. Ja ću da joj platim, samo da me ne davi više :/
I zašto ima Nigerija i tako to a nema Srbija za legalnu kupovinu hm
Kupi Sloveniju i nećeš imati problema više.

Tražim pretplatu za Creative Cloud (sve aplikacije),
da li savetujete Sloveniju ili neku drugu opciju?
Neko kod nas na KP nudi pretplatu (mora da se plati unapred) za celu godinu za 200€.

Tražim pretplatu za Creative Cloud (sve aplikacije),
da li savetujete Sloveniju ili neku drugu opciju?
Neko kod nas na KP nudi pretplatu (mora da se plati unapred) za celu godinu za 200€.
Kp nije ti neka opcija, lagano mogu da te ugase posle par meseci. Po toj ceni imas u bilo kojoj zemlji preko VPN da aktiviras studensti plan. Aktiviras 7 dana trial, javis se na cet agentu da otkazes pretplatu daceti 3 meseca po ceni od 10 evra, tako je bilo ranije

Taman kad sam kontao da se upustam u proceduru :(

Ne znam šta su radili Turci, sad krenuo da kupim računajući na Black friday
i cena za Creative Cloud za regularne korisnike je 18€ mesečno (a za studente ispadne još skuplje)
kačim u attachmentu

Prilozi

• obrazovanje.png
    obrazovanje.png
    78.1 KB · Pregleda: 93
  • turkish.png
    turkish.png
    71.9 KB · Pregleda: 96
Da, videh da je zbog *******ca, nego je presretach napisao sa 2 da je skočilo na 7, a sad skočilo na 18.. a redovno će biti 36€

Treba javiti našima u vladi da se fokusiraju više na *******ce nego na expo..

Jel uzimao neko skoro preko Indije? vidim da je CC studentski ispod 90€?

Imate ovde, ja kupujem non stop za sve zive, sve legalno, sve ukljuceno u paket. 100gb cloud, itd itd.
Nikakav VPN i gluposti.
Napravite cloud nalog ako nemate, slobodno stavite Srbija, posle ukucate kljuc i to je to. Sve radi :)
Jeste "cimanje" mesecno na po 2 minuta da kupite novi kljuc, ali sve ide instant i ali sve radi bez ikakvih problema.
Do sada sam uzeo i rekativirao preko 20 racunara, sve super mesecima.

Prilozi

• Screenshot 2025-01-15 at 15.10.44.png
    Screenshot 2025-01-15 at 15.10.44.png
    132.1 KB · Pregleda: 100
@filni
Uzeo sam pa cu da vidim kako radi. Za sad je OK.

Ljudi nema sta da potraje, sve radi bez problema. :)
Nekad ce vam iskakati da dodate payment metod sto je ok... kao necimate se, tako to vidi Adobe ali sve je to normalno, samo dismiss i cepate, kada istekne idete na profil, add key, ukucati novi i samo nastavite :) Nista nije nelegalno i slicno, nemate frke.
Moze da se uzme i za 3 meseca ali nije isplativo, to je oko 50 eur, sto mi nema smisla, a mesecno 8.5 eur. Pa bolje kupiti 4-5 ovih odjednom pa imati nego dati 50 eur za 3 meseca da kao ne morate da produzavate mesecno.
Uzivajte i srecan rad
;)

Prilozi

• adobe.png
    adobe.png
    52 KB · Pregleda: 73
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno