Šta je novo?

photo shop !

computer-0

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2004
Poena
604
ja sam vec dosadan ali ponovo mi treba neka srpska verzija uputstva za photo shop 7,hvala momcima koji su mi pomogli ranije ali ne znam engleski

A kako cesh da koristish photoshop ako ne znash engleski, i kako uopshte koristish windows ? 😀😀

postoji skola za to, dolaze ljudi iz adobe 2 puta godisnje,a imas i nase predavace. Nema lakog puta ka ucenju photoshopa. Uputstvo na Srpskom postoji, zove se photoshop 6 i u vidu je KNJIGE koja kosta oko 2000din. Ne znam ko bi bio lud da prevede uputstvo sa engleskog i da ga deli dzabe ?! 😉

Ali opet nishta ne vredi, jer ako u knjizi pishe 'da bi uchitali sliku, kliknite na 'uchitaj'', kako ce on znati da je to 'load', jer koliko znam photoshop na Srpskom ne postoji 🙂
Bolje da chovek prvo zavrshi kurs engleskog, pa onda kurs za photoshop 🙂

Kako onda covek koristi forum? 😀

To je malo mnogo lakse nego Photoshop...

photo shop

"drugovi i drugarice"
ako sam rekao da ne znam engleski,to ne znaci da ne znam da kazem dobar dan i dovidjenja,a ako vi mislite da to sto znate da kazete dobar dan i dovidjenja,znaci da znate engleski,bojim se da ste u zabludi.nisam zeleo nikoga da uvredim,normalno,ali imam i primedbu ako smem da je stavim,imam utisak da ko god se pojavi sa skromnim znanjem,neko jedva ceka da ga "napljuje i ponizi".umem da pronadjem knjigu photo shop,mozda ta verzija i kosta 2000,ali postoji i verzija photo shop-a 7, koja kosta 1200,i koja je po sadrzaju vrlo obimna.razlog zasto je nemam,je prost,nemam para !
moje pitanje se nije odnosilo da mi neko posalje kpl izdanje pomenutog,vec nekakve isecke, uslovno receno skriptice,sa najrazlicitijim stvarima,pa cu ih ja vec sklapati u celinu.ja neke i imam,pa ko zeli mogu mu ih i poslati " bez reci sarkazma " . jos jedanput se izvinjavam ako sam nekoga uvredio,samo sam zeleo da iznesem svoje zapazanje.

p.s. najsrdacnije se zahvaljujem moderatorima,koji su imali strpljenja,i mnoge stvari mi najljubaznije objasnili ! prepoznace se !

Da napomenem da ako je jezik donekle problem, mozda mogu da pomognu video virtualni kursevi, kakve pravi na pimer Total Training, na 7 DVD-ova.

Naravno, to cudo kosta 300$...ali...kod nas me vise nista ne moze iznenaditi !

Nazad
Vrh Dno