photo shop
"drugovi i drugarice"
ako sam rekao da ne znam engleski,to ne znaci da ne znam da kazem dobar dan i dovidjenja,a ako vi mislite da to sto znate da kazete dobar dan i dovidjenja,znaci da znate engleski,bojim se da ste u zabludi.nisam zeleo nikoga da uvredim,normalno,ali imam i primedbu ako smem da je stavim,imam utisak da ko god se pojavi sa skromnim znanjem,neko jedva ceka da ga "napljuje i ponizi".umem da pronadjem knjigu photo shop,mozda ta verzija i kosta 2000,ali postoji i verzija photo shop-a 7, koja kosta 1200,i koja je po sadrzaju vrlo obimna.razlog zasto je nemam,je prost,nemam para !
moje pitanje se nije odnosilo da mi neko posalje kpl izdanje pomenutog,vec nekakve isecke, uslovno receno skriptice,sa najrazlicitijim stvarima,pa cu ih ja vec sklapati u celinu.ja neke i imam,pa ko zeli mogu mu ih i poslati " bez reci sarkazma " . jos jedanput se izvinjavam ako sam nekoga uvredio,samo sam zeleo da iznesem svoje zapazanje.
p.s. najsrdacnije se zahvaljujem moderatorima,koji su imali strpljenja,i mnoge stvari mi najljubaznije objasnili ! prepoznace se !