- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Moze, apsolutnoCAR-e znaci moze da prodje i 3350, narucicu ga i ja zbog USB-a posto narezujem filmove bez titlova pa posle kad hocu sa titlom dupliram![]()
I nesto je lepsi, vizuelno prijatniji oku
Hmmm... ne verujem da moze nesto vise. Neko je vec pisao, ne moze nista novo da se ubacuje tek tako, vec mora da se izbaci neka opcija, da se umesto nje steluje to novo. Tako, lik koji je radio ove firmvere, ovaj munru, DziForsov drugar :d je izbacio celu opciju iz menija pod nazivom "DivX VOD Code", a umesto nje je ubacio sekciju "Subtitles", gde su svi moguci prikazi titla, po velicini i poziciji na ekranu.Nadam se da ce vremenom da jos malko poprave opcije
Tako da... jedino jos nesto da izbaci, mada je sve ostalo bitno, ne moze tek tako
P.S. Ja danas otidoh do Philips-ove radnje i pokupih jedan DVP3260/12
Za kevu i caleta, eto, da probam bas i njega, da vidim koja je razlika... da me ne kopka
Pa, s tim u vezi, da pitam: na koji nacin je najbolje da povezem ja ovo cudo sa TV-om? Nikakvi kablovi se ne dobijaju, to da znate... apsolutno nikakvi, morate sami da kupujete. Ista prica i sa 3260 i sa 3350.
E sad, opcije su tri: stari dobri SCART i dva tipa konekcije onim "obojenim" kablovima... s tim sto je prvi tip klasican (tj. nekakav kompozitni), a drugi za "progresive scan" televizore, iliti komponentni. Taj treci bi trebalo da daje najbolji kvalitet slike, tako bar kaze manual
E sad, player ce se kaciti na Samsung-ov LCD... pa, sta izabrati (ocigledno, ovaj poslednji, tj. komponentni, kao najboljeg kvaliteta, se sam namece