zaboga ... ovde se uveliko pod kozu ljudima uvukla americhka vrsta propagande ...
O sporoci o kojoj svi ovde znamo sve, kao i cela svetska IT javnost.
cela svetska javnost zaista veruje da su srbi ljudozderi, i da smo mi sekirama po kosovskim muslimanima, a oni nas cvecem ... pa ne znam kako je to istina (sobzirom da mi je brat dole, znam shta pricham,a komentar iz politike ubachen zato shto je referentan za ovaj primer iz IT-a)
Intel je bogata firma, a pre nekoliko dana sam video na shta im ide budzet, a veliki deo je i marketing, te sam siguran da su svi ovi Hype-ovi o loshem AMD-u zasigurno inspirisani zelenim novchanicama koje nudi Intel. a sve sa potvrdom u razlichitim testovima za iste stvri, na razlichitim sajtovima. (okacicu link ako ga nadjem)
i zaista je chudno da ljudi koji su prochitali test nekog sajta na internetu, prichaju o stavri koja je testirana sa tolkom sigurnoscu. a pritom imaju, ochekivano, konkurentni proizvod u svom posedu, a ovaj nisu ni videli ni probali.
eno, na temama o konfiguracijama, ljudi i dalje reklamiraju Intel, pored 5000+ Black edition od 80 evra, koji bez dirnja FSB-a, mnozioc sa 13 na 14 radi 2.9Ghz, a sa 13 na 15 radi na 3.1 Ghz. shta ima Intel bolje od toga za 80 evra ? tko ce isto biti i sa Phenom-om, a
najbitnije od svega - ne kupuju ljudi Phenom zbog njega samog, vec zbog Spyder platforme, koja jede sve shto intel moze da ponudi u ovom trenutku. i naravno, sad ce neka pametnica da kaze da je Spyder losh ... Bash me zanima koja je to varijnta - Chipset, Intel CPU, Nvidia GPU - bolja od spajdera u istoj ceni ...