Šta je novo?

Pes4

da da jedan dvd inace igrica nije losa!!!
nevolim bas football.grafika mi se svidja :D

onako na prvi pogled nije lose... i to mi radi sa integrisanom grafikom na 865g ploci, 800x600 :)

Odlican futbal. Na mom kompu radi 1024x768 4xAA i 8xAIF bez i jednog trzaja, a verovatno moze i u vecoj rezoluciji.

Kratko i jasno - da li ima Partizana, naseg evropskog svetionika, u PES-u ? :)

ima partizana tralalalal :D

radi igra mnooogo bolje nego pre ispeglali su je japosi

igra je fenomenalna.
Izgleda dosta lepshe nego pre. Pokreti su mnogo bolji.
A nije uopste zahtevnija.
Sto se tiche gameplay-a, igrao sam svega par utakmica, ali posle mnoooogooo sati uz WE8&PES3 utisak je veoma povoljan. Igra je malo usporena, ali zato i igrachi sporije reaguju na komande, sto je realnije. Sve u svemu... za sada totalno odushevljenje.

Nije los fudbal, jedino ima nekih stvari koje znaju da smetaju. Na primer, za svaki klizeci start u igraca dobija se zuti karton, pa nije cudno ako se utakmica zavrsi da svi igraci (tima kojim ja upravljam) imaju zuti karton. Zatim, igraci posle klizeceg starta nerealno sporo ustaju. I na kraju, meni su oni meniji i dalje haoticni i nepregledni. Dok se nadju odgovarajuce opcije i sl... konzolitis...

p pazi kako startujes, tako je i u stvarnosti, zar ne? malo se izvestis i nema ni faula, a kamoli kartona... kartone dobijam jedino kad me "iznerviraju" pa ocu da ih krljam namerno :)

stigla i prva zakrpa

Pro Evolution Soccer 4 by Konami - retail v1.10 patch

Fixed issues:

1. Online gameplay
- The game slow-downs for the 'client' user.
- Slow-down when using the pause of 'kicker select' options during a set-piece.
- Sometimes selecting the pause and 'kicker' or 'thrower' select options would
have no effect on the game.
- When using the 'Solo' mode, the CPU penalty taker always shot towards the
centre of the goal.
- Corrupted player animations.
- Camera: if the 'client' player sets the camera to P1, it showed the opposite
view to that set by the 'client' or 'host.'
- 'Client' Camera issues with free kick, corner kick and goal kick.
- 'Client' control often corrupted when defending a 'host' free-kick.
- Unwelcome pauses after a substitution is shown being made.
- When pressing to leave the Chat mode using the Esc key, the game will exit
the whole menu

2. Stop bug
Previously if players played an Exhibition match which went to penalties and
opened the Mode Select option after one penalty has been saved, then restarting
another Exhibition match, the game would often lock up in halftime.

3. Formation settings
Within the Formation Setting screen, some settings of the keyboard had been
problems with the first and second player controls.

http://3dgamers.intelenet.net/pub/3dgamers/games/proevolsoccer4/pes4patch1_10.exe

velicina oko 10 mb

Da li igra ima podrsku za LAN?

gde moze da se skine patch sa ispravljenim imenima??!? Neki link?
@Azda'
gde nadje ti partizan? U mojoj (DVD) verziji ga nema kao sto nema ni pravih imena u nekim timovima (nazalost i u nasem)...

ja tamo nisam nasao patch koji resava problem za imena!!?! ima neki navijacki i to samo link ka nekom sajtu

smorio sam se.... preko 450 mega.... sra*e...

Totalno sam se smorio... Je*ene konzole.... ahh.... Nece ni da radi u lan-u - stalno mi nalazi IP adresu od SkyStar2 192.168.238.238 i nigde ne nudi opciju da promenim i stavim IP adresu od mrezne?!?!? Stvarno nemam reci... Najezim se kad vidim "konzolaski" meni. Jel to toliko komplikovano da se malo nasminka za PC? Uzas. Tako dobar fudbal, a tako JADNO prepakovan na PC :(

ne znam sta se zalis meni radi lan odlicno a preko wirelessa....

moras uneti tacnu ip adresu i "traziti mec" a host da prihvati... partizan ima i u "originalu" se nalazi kao bandidan... ili sl... nema boye ili ga nisam izvalio...

nakon par utakmica sa ljudima igra je porasla u ocima i radi odlicno i ima odlicnih dodatak... uz ovo pace to ce vec biti kako treba!

playerPA je napisao(la):
Totalno sam se smorio... Je*ene konzole.... ahh.... Nece ni da radi u lan-u - stalno mi nalazi IP adresu od SkyStar2 192.168.238.238 i nigde ne nudi opciju da promenim i stavim IP adresu od mrezne?!?!? Stvarno nemam reci... Najezim se kad vidim "konzolaski" meni. Jel to toliko komplikovano da se malo nasminka za PC? Uzas. Tako dobar fudbal, a tako JADNO prepakovan na PC :(

drugu sa mreze igra takodje radi odlicno preko wireless-a kao i azdaji i plus ima i SS2 karticu kao i ti ;)
tako da probaj opet....

kako da trazim mec kad mi umesto mrezne karte automatski izabrao SS2 koja je iz drugog subnet-a? Mreza mi je 192.168.1.x dok mi on automatski selektovao 192.168.238.238 bez mogucnosti da ja to menjam!! Sad cu da potrazim bandidan ;)

je li neko uspeo da igra sa onom verzijom na 3 cd-a?!?!?

pokrenuo sam.... samo mi zvuk kasni? moze li mi ko pomoci?

mada sam i ja mozda nesto s***** sa driverima sa sound....

Oce neko konacno da kaze razliku izmedju PES i WE??
Da li da uzimam PES4 ili da cekam WE8, i kad on uopste izlazi....??

Boris Lozac je napisao(la):
Oce neko konacno da kaze razliku izmedju PES i WE??
Da li da uzimam PES4 ili da cekam WE8, i kad on uopste izlazi....??

ma uzmi PES4 sta te kosta :)

WE8 u martu 2005.

uzmi onda PES4.... neces valjda da cekas do marta? :D

Ok, nego u cemu je razlika.....????

pa valjda je razlika samo u trzistu za koje je igra namenjena.
WE izadje dosta kasnije, pa ima ispeglane neke bagove iz PESa, ali u medjuvremenu izadju i patch-evi za PES, pa ti se sve svede na isto. Barem je tako bilo za PES3=WE7i

Vrh Dno