Šta je novo?

Pes4

Boqyk je napisao(la):
Na Dialup-u ne pokusavaj, minimum je bar 128k i dobar ping, i naravno Pes4 ver 1.1

http://pes4online.acsv.net/

Hvala za link. Na wi-fi sam sa solidnim pingom pa pretpostavljam da cu moci. Zanimalo me takodje dali je neko probao dial-upom direktnom konekcijom <=> dva igraca.

Teksture

Kako da sredim "igranje" tekstura u igri, kada sam instalirao catalyst-e, 4.12, igra bolje radi po tom pitanju, ali jos uvek nije iskorenjeno.

I cekajte, nikom se ne desava da golman samo isprati loptu pogledom, iako je OPUSTENO mogao da odbrani...???
Nekad su stvarno sutevi nemoguci za odbranu ali bar da pokusa da odbrani bilo bi dobro..., a nekad je sut bukvalno kao da sam mu dobacio loptu, a on je samo isprati pogledom, a ona prodje tik pored stative, ili udje u go...!!
Nije valjda da se desava samo meni i ortaku..??
Mislim dosta mi je bolja od WE7, igrivija je, malo realnija, sporija, ali ovo sa golmanima zna da izludi... sta vi mislite o tome...??

da i meni je tako...imam utisak da su malo preterali sa simulacijom 'procene' golmana...

Da, da, on kao smeker samo isprati loptu ubedjen da ce proci pored gola, a skoro uvek ili udari u stativu, ili prodje tik pored nje, ili udje u go!!!
Nervoza!, da nisu to sje*ali bila bi savrsena igra..ali sta da se radi...

Boris Lozac je napisao(la):
Da, da, on kao smeker samo isprati loptu ubedjen da ce proci pored gola, a skoro uvek ili udari u stativu, ili prodje tik pored nje, ili udje u go!!!
Nervoza!, da nisu to sje*ali bila bi savrsena igra..ali sta da se radi...

Ne lupajte bre obojca!!!
Postavite kameru iza golmana u smeru odakle je lopta upucena prema golu i zapazite ako je neki igrac na njegovom vidnom polju tj ako golman ne vidi odakle je upucena lopta,ispratice je pogledom u mrezu...a ako vidi odbranice!!!
Vrlo jednostavno...ne treba valjda da se baca 12m da bi odbranio,ako to zelite da vidite u igri...igrajte FIFU! :p

Pa mozda si i u pravu, ali cini mi se da bi mogli malo bolje da reaguju...

Za sada mi nijednom nisu ispracali loptu pogledom.Igra je mnooogo bolja od WE7.

Brate mnogo je bolja, ali stvarno DESAVA se to o cemu pricam....

Milan82bh je napisao(la):
Ne lupajte bre obojca!!!
Postavite kameru iza golmana u smeru odakle je lopta upucena prema golu i zapazite ako je neki igrac na njegovom vidnom polju tj ako golman ne vidi odakle je upucena lopta,ispratice je pogledom u mrezu...a ako vidi odbranice!!!
Vrlo jednostavno...ne treba valjda da se baca 12m da bi odbranio,ako to zelite da vidite u igri...igrajte FIFU! :p

mozda si i u pravu, nisam tolko igrao ali kad ugleda loptu mogao bi barem da se baci iako je kasno jer je to realnije mnogo.
ovo kad se ukopa me izludi totalno :mad:

inace odlicna igra :)

Kad bi bio neki patch koji bi popravio to, znaci bar da se baci, stvarno bi dalo na realnosti i atmosferi, ali i s tim mnogo mi je bolja od WE7..
Sta mislite da li ce takve stvari biti ispravljene kad bude izasao WE8, znam da je neko rekao da je to ista igra i da se nista ne menja, samo sto izadje kasnije....??

Boris Lozac je napisao(la):
I cekajte, nikom se ne desava da golman samo isprati loptu pogledom, iako je OPUSTENO mogao da odbrani...???

Deshava se...
Ali mislim da je golman dosta realnije uradjen nego na WE7i.
Ipak i pravi golman nekad kiksne i napravi glupost, a ranije se to u we nije desavalo.

e da... kakva poboljsanja donosi 1.1 patch

Poslednja izmena:
Jel to bilo pitanje?? ili je bilo "da samo vidite kakva poboljsanja donosi 1.1 patch..."..

Sto se tice joypad-a uzeo sam Logitech RumblePad2 koji je rastafarian preporucio i za sada sam prezadovoljan. Inace cena u Piramidi je 30e, a ako ima negde jeftinije javite jer imam nekoliko ortaka koji su se nalozili kad su ga probali pa planiraju da pazare za neki dan.
Sto se tice igre, sve pohvale osim igranja u mrezi. Sve to radi bez greske, ali mogli su da smisle neki mod, tipa formiranje mini lige pa svako sa svakim odigra partiju i sl. Cisto sumnjam da bi takav mod bio zesce komplikovan za implementiranje. Ovako se sve svodi na 1 na 1 (ne moze cak ni 2 na 2). Ostaje nada da ce to eventualno doraditi u sledecem patchu.

Nazad
Vrh Dno