Ovde bi je sigurno našao (dostojnu konkurenciju). Pre neki dan sam se video sa 1-im drugarom koji drži igraonu u 44-om. Tom prilikom mi je rekao da su sve igraone "u Vuku" pozatvarane zbog legalizacije, tačnije da su sve imale instalirane piratske kopije igara... Upitao sam ga da li treba da ima original samo za igre (proizvođače) koje imaju predstavništva u našoj zemlji (MS, Sierra...), odgovorio mi je da moraš imati sve originale, makar to bile i Konami-jeve igrice i btw da je PES4 2K Din...
S`toga, mislim da ćemo teško naći igraonu u kojoj ima PES-a a još da je u Centru ili bližoj okolini... Meni nije problem ni da odem u Mirjevo, ali mislim da bi nas najviše bilo "u Centru"...
BTW, što turnir? Mi u kraju igramo ligu. Dovoljno je i 3-je. Jedino što ima pauza, ali ne mora da ih bude. Može npr. da se preskoči neko ko još nije stigao ili je otišao na sok, odmah da se igra sledeća (5-a npr.) nedelja pa kad se taj vrati da se "vratimo na prethodnu" (4-a npr.) i sl. Valjda ste me razumeli... :d