Šta je novo?

Pes 4

nikle1

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2005
Poena
301
Da li je moguce da u jednoj tako genijalno dobroj igri kao sto je PES 4,svuda u svetu imaju turniri,u Engleskoj cak imaju i lige u svakom gradu,cak i hrvati imaju stalno neke turnire,jedino kod nas koji maltene zivimo za fudbal nema ni jednog turnira,kao da niko nije ni cuo za PES.Na forumima se maltene ni ne spominje.A turniri u smesnoj FIFI se odrzavaju svakih mesec dana.

Poslednja izmena od urednika:
*ebiga moguce je! :)

Pa hajde da organizujemo mi Benchmarkovci neki turnir?

Ajde,i ja se slazem.Jos malo pa ce PES5...

Takodje. Hocemo li da napravimo ligu da se konektujemo po IP adresama ili ...?

eternity je napisao(la):
Takodje. Hocemo li da napravimo ligu da se konektujemo po IP adresama ili ...?
Nikako, i sa idealnom vezom lag je nepodnosljiv.

da samo lan je resenje....neko mesto u gradu...igraonica? igra li se to uopste po igraonicama....?

Da li neko zna neku igraonu u gradu u kojoj se igra PES4?
Ako je malo izreklamiramo ovde na Bench-u, verujem da bi povoljnije "prošli"...

Ajde ako ste ozbiljni može ovo u sticky pa da proslavimo PES :)

Naravno da smo ozbiljni,ajde bre ljudi ,nemoguce da nas 5-6 igra PES,mora da vas ima jos...
Kakva bi to opasna liga bila...al sam se naprzio. :mad: :mad: :mad:

SuperStarr je napisao(la):
Da li neko zna neku igraonu u gradu u kojoj se igra PES4?
Ako je malo izreklamiramo ovde na Bench-u, verujem da bi povoljnije "prošli"...

ja sam ranije(pre ovih "legalizacija") igrao na vuku, zaboravio sam ime igraonice
tada nisam imao dostojnu konkurenciju,
tako da sam zainteresovan za eventualne turnire ili slicno

Ovde bi je sigurno našao (dostojnu konkurenciju). Pre neki dan sam se video sa 1-im drugarom koji drži igraonu u 44-om. Tom prilikom mi je rekao da su sve igraone "u Vuku" pozatvarane zbog legalizacije, tačnije da su sve imale instalirane piratske kopije igara... Upitao sam ga da li treba da ima original samo za igre (proizvođače) koje imaju predstavništva u našoj zemlji (MS, Sierra...), odgovorio mi je da moraš imati sve originale, makar to bile i Konami-jeve igrice i btw da je PES4 2K Din...
S`toga, mislim da ćemo teško naći igraonu u kojoj ima PES-a a još da je u Centru ili bližoj okolini... Meni nije problem ni da odem u Mirjevo, ali mislim da bi nas najviše bilo "u Centru"...
BTW, što turnir? Mi u kraju igramo ligu. Dovoljno je i 3-je. Jedino što ima pauza, ali ne mora da ih bude. Može npr. da se preskoči neko ko još nije stigao ili je otišao na sok, odmah da se igra sledeća (5-a npr.) nedelja pa kad se taj vrati da se "vratimo na prethodnu" (4-a npr.) i sl. Valjda ste me razumeli... :d

Poslednja izmena:
Ja i ortaci igramo skoro svakodnevno, bolesni smo skroz.. Totalno ne mozemo da se odvojimo od igre.. i to vec traje godinama, jos od WE7 kad je tek izasao.. ;)
Ali ne razumem kakve igraonice pominjete, kako da igramo nas 10 recimo, sta kao 5 na 5, to mi malo glupo zvuci..

ima gde

ljudi u vuku igraonica atg arena ima win.eleven 8 ima za sad samo dve kopije ali to je zbog trenutno malog interesovanja za tu igru(naravno igra se najvise fifa sto ne razumem uopste)ali kad bi postojalo vece interesovanje dokupili bi jos kopija,plus mogu da se rezervisu termini,da se organizuju turniri itd.

ne znam kako kod vas u Bg-u i u ostalim gradovima ali ovde u Ns-u su odrzani par turnira u poslenje vreme tipa 200 dindzi po igracu pa se napravi recimo 8 grupa i naravno prva dvojica prolaze dalje ... ne moram vise tupiti znate i sami

Pa sta mislite koliko je kopija potrebno za odrzavanje turnira?A sto se tice 200 din po coveku pa to moze da se organizuje i u atg-u bez uplitanja igraonice.

Bio Sam U Atg-u Znaci To Je Igraonica U Vuku,i Ljudi Hoce Da Kupe Jos Kopija(za Sad Imaju Dve) Samo Ako Postoji Ekipa Koja Bi Organizovano Svracala Da Igra Tamo,mi Mozemo Na Forumu Da Se Dogovorimo Kad Bi Se Skupili I Pikali

Vrh Dno