Šta je novo?

PES 2022

Мени свануло кад су убацили Фламенго,синоћ другар био и баш смо лепо играли.
Да је фонд клубова као на 21 са овом графиком,било би топ...

Nisam znao da na PlayStation-u ne treba PS plus da bi igrao online.
Sinoć iz zezanja napravio tim i dao mi da igram sa čovekom.

Uglavnom za te F2P online naslove nije potreban PS+... vrv vazi i za Fortnite.

Не знам шта се десило са неким задњим ажурирањем, сви играчи Фламенга недостају,уместо њих неки ботови сад...

Preso sam igricu.

Prilozi

• peswin01.jpg
    peswin01.jpg
    249.5 KB · Pregleda: 44
na easy tezini? :)
salu na stranu i dalje igram pes 21 season update ali sa megapatch koji je skoro izasao i koji dosta menja i nacin igre kompa tako da mi je ML i dalje interesantna jer je teza ali nikada necu moci da se pomirim sta su uradili od igre koju sam ocekivao da ce izlaziti dok sam ziv u tom obliku...ovaj efootball je uzas boziji bez ikakve poente...i nije mi jasno zasto sada ne izbace neki dlc sa ML i drugim takmicenjima i zarade brdo para kada im je do toga

Profesinal je tezina (3). Kad je izasla igra bilo mi je frustrirajuce na 5. Ali bilo je i malih nemestanja :sneaky: i jeste pes 21

Profesional je 4, 3 je Regular. Inače kod mene je nasviran do maksimuma pes 2021. I imam 5 verzija/patcheva igrice :D.

1. Football Life 2025 sa Megapatchom 3.1 uz Gameplay F4L 5.1 koji radi naš čovek.

2. PES 6 Downgrade patch

3. ISS 97 Downgrade patch

4. PES 1993

5. RETRO

Od 2-5 su na orginalu i iz python skriptu pokreće željeni patch uz rename save foldera i dpfilelist. Football life je CPY verzija.

P.S. mislim da sve zajedno prelazi 1 TB fajlova. Football Life sa MP 3.1 je sam preko 300GB

Kao mali preview kako to igleda slika od pre neki dan. Kad stignem šaljem malo opširnije.

Inače sam Arene Premium završio juče. Odradio PL, Seriji A, El, CL, La ligu.

Ovo je foto mrzi me do kompa sad da ustajem.

Prilozi

• 20250507_145419.jpg
    20250507_145419.jpg
    378.8 KB · Pregleda: 26
Nazad
Vrh Dno