Šta je novo?

PES 2017

Snimio sam golove sto sam postigao u predhodnom periodu... :d Igrano na full manual kontrolama.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da posle 20 god i svih ISS-ova Pes-ova i WE nisam skontao za Alleja ili kako su mu promenili ime na zadnja dva pesa u A.Labato prosto nikada nisam nailazio na njega. Skriveni Bebeto u ML :D

Igrao sam master ligu praktično u svakom tom ISS-u i PES-u, ali se ja uopšte ne sećam ni tog Alle-ja da sam negde video, a i Lobata sam prvi put video sad na 17-ici i to zato što mi se pojavio u podmladku kao talenat sa 16 godina i ocenom čini mi se 77/78 (posle dve sezone, sa 18god, ima ocenu 85 :))

Kad smo kod master lige, mislim da sam 3 sezona nisam vise ni siguran. Nisam toliki majstor kao maremas, igram standardno nista full manual. Tezina Top Player, Superstar mi je mucan i ne uzivam u igri.

Na ovom PES-u sam uzeo Arsenal, nisam neki fan uvek su mi bili "blah" tim ali godinama unazad igram ML sa timovima iz PL a Arsenik nikada nisam uzimao pa rekoh da probam.

Sto se spiceva tice pored Vardy-a koji mi se bas uklopio dovodio sam i Aubameyangi Suareza. Aubameyangbukvalno dao 1 gol za celu sezonu a Suarez nije toliko los ali ipak nije mi bio toliko dobar koliko sam ocekivao. Prodao sam ga i uzeo Lewandovskog :happy: mislim da je vec na nekih 5-6 golova posle 4 utakmice, covek je zver.

Sto se tice ostalih igraca koji su mi prirasli k srcu tu je uvek Radja Naingolan, Casorla je tata i jedan od retkih koje nisam prodao iz originalne postave. Milinkovic Savic me je jako iznenadio ima snagu i dobar je pri pressingu a u napadu solidan moze da da gol nogom a glavom ko od sale.

Eto ukratko ne bi da smaram vise.

9lOJA5l.png

UGW2J64.png

J4rDo5w.jpg

Sto se tice master lige, lik koga sam napravio preko become a legend i kasnije doveo u tim u Master ligi, kada se penzioniše da li će doći u podmladak ili je to to što se njega tiče?

Evo i kako tim izgleda...
8576b2192f70866d5d08aeea63fd7703.jpg

Sto se tice master lige, lik koga sam napravio preko become a legend i kasnije doveo u tim u Master ligi, kada se penzioniše da li će doći u podmladak ili je to to što se njega tiče?

Evo i kako tim izgleda...
8576b2192f70866d5d08aeea63fd7703.jpg
Kako su ti tako visoke ocene? Koliko su matori igraci?

Odigrao covek 20 sezona, hahahah :D
Nisam znao da moze preko 100 da ide *** :D

Kad smo kod master lige, mislim da sam 3 sezona nisam vise ni siguran. Nisam toliki majstor kao maremas, igram standardno nista full manual. Tezina Top Player, Superstar mi je mucan i ne uzivam u igri.

...
Sto se tice ostalih igraca koji su mi prirasli k srcu tu je uvek Radja Naingolan, Casorla je tata i jedan od retkih koje nisam prodao iz originalne postave. Milinkovic Savic me je jako iznenadio ima snagu i dobar je pri pressingu a u napadu solidan moze da da gol nogom a glavom ko od sale.
...

Isto i ja igram standardno, i takodje tezina Top player (do PES-a 2015-2016 sam igrao uvek na najvecoj tezini, ali sam u poslednjih 2-3 odustao zato sto AI previse davi loptu i vraca nazad, i tako prodje utakmica i nista se ne desi).
PES 2017 nisam jos uvek probao na Superstar, a prvu sezonu uglavnom odigram na dodatnom nivou tezine ispod (Profesiional). Kako uglavnom biram drugoligase, onda mogu lakse da se izborim dok ne dovedem pojacanja, pa kasnije prebacim na top player.

Inace i ja sam doveo MIlinkovica, mada sam ga doveo zbog visine da mi sluzi kao rezerva za poziciju DMF :).
A napadacki tandem mi je isti od prve sezone (ovo mi je takodje treca). Sane-a sam doveo za neke male pare, dok sam Gabriela mislim doveo kao free agenta kad sam pocinjao sa master ligom:

1hoT5Bi.jpg

eWa0Izj.jpg

Ja se sa Southampton-om borim za 4. poziciju koja vodi u LS, imam jos 7-8 tekmi, beze mi za bod cini mi se :D
Na top player igram uvek, bez pojacanja, sve 'stock' sto bi se reklo :D

Moj tim, treća sezona. Lapudula mi je omiljeni igrač, ocene možda mogu da zavaraju ali je borben i uvek mi igra prvu postavu, dosta golova sam dao s njim, ali od ove sezone krenule ocene da mu padaju :mad:.
Samo sam morao facu da mu napravim u edit modu, drugačije ga ne bi koristio :d
C2AhCx2XEAIrth_.jpg:large

Evo baš sam skinuo PES 2017 jutros.
Tačnije stavio sam sinoć da se skida, "SKIDROW" verzija, tačnije CPY.

Evo baš sam sad instalirao PTE 4.0 patch.

Samo mi nešto nije jasno.

Minimalan sys req za PES 2017 je zaista mizeran.

Da li je moguće da koči na mom kompu na 1920x1080 i na High detaljima???
Navodno sa mojim kompom mogu da pregazim PES na High detaljima a ovamo FPS pada i do 15.

Mislim da mi je ovo 15-ta sezona u Master ligi.
Većina ovih igrača su došli iz omladinske škole, fora je u tome što prvo odigraju polusezonu kod mene pa ih posle šaljem na pozajmice i treniram ih do maksimuma, pošto igram dobro pes, mladi igrači dobiju dobre ocene posle utakmice i posle nekoliko vezanih dobrih partija igrač dobije breakthrough, odnosno period u kome ubrzano trenira.
Takođe, nekad izleti dobar igrač kao free agent, dovedem ga pa ga preprodam. Trenutno imam oko 1,3 milijardi budžet i ne vidim način na koji taj novac mogu da potrošim.
To je tajna dobre ekipe i visokih ocena.
Zao mi je samo sto nema Lamparda, strašan igrač...

Sad cu da ispadnem ali kakav trening. Nisam preterano ni gledao ali mislim da nisam primetio, mada ga pominje ona pop up informacija a ja ignorisao.

Na breakthrough misli kad ti iskoci bas taj popup da je neko iskazao izuzetan napredak, onda mozes videti na tom igracu u tvom timu da blinka plava strelica (one strelice koje pokazuju raspolozenje/stanje igraca).
Taj igrac ce u narednih 5-10 utakmica dobijati veliko iskustvo ako igra (dovoljno je da ga ubacis 20-ak minuta da odigra) i rasce mu karakteristike ubrzano.

A uopste bi trebalo da povremeno udjes i podesis trening svakom igracu u zavisnosti sta mu je potrebno da unapredi (nalazi se u team managment / trening).
Po automatizmu su podeseni na balanced trening, a to znaci da treniraju sve ravnomerno (napad/odbranu/sut/dribling/brzinu/snagu).

Evo primer kod mene za moja dva napadaca:
5aVDkII.jpg

9Y35wiO.jpg

Gabirelu sam izabrao gola poacher tip treninga gde se on specijalizuje za tu ulogu u timu i pri tome one desno zelene strelice pokazuju sta ce najvise/najbrze da mu napreduje od karakteristika.
Dok sam Sanea, koji prakticno sve ima odlicno osim suta, stavio da se skoncentrise iskljucivo na sut (tako mi stoji vec sezonu i po) :)

Da da skontao sam u medjuvremenu, meni se toliko svideo gameplay da nisam se bakcao treningom. Kod mene vidis nije vecini balanced nego bas onako kako bi ja stavio, sa izuzetkom od 2-3 igraca. Skills je isto zanimljiv.

Nego ljudi kako slobodnjaci, ja sam mozda ukupno dao 3-4 komada. Kada dobro sutnem golman jedva odbrani ali 99,99% puta mi odbrani dobar sut. Ove god tutorijali sa YT ne pomazu.

Jel koristiš analog ili?
Meni je u 99% slučajeva gol, jedino ako pogodim prečku, korneri takođe uvek gol. Jedino sto ne mogu da pronađem način kako da postignem gol u prvom minutu kad krenem sa centra...

Ja sam dao par golova, samo namestim strelica sa pečurkom i šutnem, ništa više.
Nisam gledao yt tutoriale, vrv ima kombinacija neka dodatna..

Dao sam par golova, mada retko ulazi..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dao sam par. Nemam nekog vanserijskog sutera slobodnjaka. Eto reximo erikson mada sam Casorlom lakse dajem.

Ala laguju ovi cheateri cim gube, do tada sve bude ok. Preporuka za neki dobar gamepad, 20-30e, da je krstic dobar. :) Imam sad neki genius maxfire 12.

Prijavljuj nema druge. Ja sam prije god kupio xbox 360 gamepad za 27e cini mi se, pokazao se odlicno.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se nesto taj xbox, prije svega oblik, vidim ima dosta kopija, da ne bo
Ih dumao oko toga, razmatram logitech F710 ili F310.

PTE Patch 2017 4.0 - RELEASED 17/01/2017 radi li pec na narodnjaku ili ne?

Radi, i to je po mom mišljenju najbolji patch trenutno za 17ku.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

...radi lofosa.

Ljudi ako moze da mi neko posalje link za crack na pm.Koji god da nadjem ima cpu miner.

Nazad
Vrh Dno