Šta je novo?

PES 2017

Skinuo sam neku prepravku za sudije za pes 16 pa zato pitam.
Golmani su i vise nego dobri, golovi se generalno teze daju i pes je tezi za igranje id svog prethodnika ali ono što me nervira ke definitivno sudjenje.....

Meni upravo mnogo više ti centar šutevi sa strane prolaze nego pre.
Najviše mi smeta što npr kad krenem da trčim nekad, protivnički igrač me stigne u koraku iako je 5m iza.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Iskreno meni je u 90% slučajeva centaršut gol....

Imam problem samo sa publikom, naime vec nekoliko dana nema je uopšte, tribine su prazne a publika se čuje, isti problem sam imao sa pes 16 ali se ne secam kako sam ga rešio. Graficka je iz potpisa...

Jel radite nesto posebno prilikom centar suteva i sutiranja, glavom ili nogom? Meni ili na prvoj stativi promase gol ili na drugoj, skroz paralelno sa gol-out linijom ode lopta, sut

Pa ono, treba da držiš pečurku ka golu, u zavisnosti od toga gde se nalaziš. Ne igraš valjda na tastaturu, ili džojstik na strelice ne daj bože? [emoji14]

@Drakenzen, kod mene je tako, ali ja sam isključio publiku sam, ima neki tool koji radi to. Gubio sam fps dosta sa publikom, nije komp za igrice baš.

Koliko sam ja primetio za voleje i suteve glavom ne treba predugo sut da se drzi. Pogotovo volej samo taknes sut.

Kada centriras gledas da je zavrnes malo. NPr ides sa leva na desno donjoim aut linijim nije dovoljno da samo na gore centriras, vec i malo unazad (vezbaj :D)

R2 kada drzis tokom centarsuta lopta dobija veci luk.

Da, samo treba da se pipne šut bukvalno.
I nije loše centrirati malo ranije, fazon kad se dođe u liniju sa šesnaestercom , možda čak i malo ranije, ali samo ako ima neko da natrči na loptu.

Pitanje vezano za publiku - u kontrol panelu tvoje graficke vrati sve na default to jest iskljuci anti aliansing i publika ce se pojaviti!

Zavrsih prvu sezonu ML sa Smoke Patch 9.2.1 i - crash. :( Kada treba da ucita drugu sezonu... kopam neko resenje, al' tanka prica. Imao neko slican problem? Prvo sam na svezu instalaciju spicio patch i krenuo ML od 0, tako da tu ne bi trebalo da bude problema...

Poslednja izmena:
Pte patch, nikakav problem sa kresovanjem, mislim da mi je ovo deseta sezona...

Kul. Instalirao sam PTE, imao sam problem sa hang-ovanjem prilikom kick-off-a samog, ali sam nasao na YT PTE resenje za to koriscenjem DLC2 exe-a itd. Nadam se da nece da me smori na kraju prve sezone kao Smoke... :)

Kada zakucava na kick-offu zbog razlike u verziji exe fileta i verzije DLC sledece treba uraditi. Doduse ovo je sa pes srbije post jednog clana u vezi galaxy patch-a ali verujem da resava kick off problem i kod drugih. Boldovano nize najbitniji deo.

Radi i 1.11 i 1.12 na svemu ako se držiš uputstva. Da bi s njim plovio po moru moraš u DpFileList generatoru obeležiti No DLC i vratiti iz 1.10 PES exe i pokrenuti ga iz PES foldera kao administrator. Znaci ne diraš PesGalaxy selektor. Mada neki ne moraju ni to.

P.S. da se igra ne zablokira uraditi sledece:
raspakovati “dt80_200E_win.cpk” fajl pomocu CRI File Maker-a. U ‘common’ fajlu obrisati ‘match’ folder. Zapakovati bez njega ponovo cpk fajl i vratiti ga u downloader folder.

Poslednja izmena:
Ja nista od toga nisam radio, samo pratiti ono uputstvo sa yt, instalirati pte 3.0 i fix 3.1 na kraju, i to je to.
Sve sljaka lepo.

Ko igra sa nekim premijer ligasem ML ovo ce mu lepo leci. Zadnje dve godine kada izadje dobar scoreboard ja ga prepravim koliko treba i ubacim SK logo da bude "realnije".

http://www.pes-serbia.com/threads/37817-Premier-League-Scoreboard-Sportklub-1

BAOXJqn.jpg

Meni je ovogodisnji PES odlican, imam sveopsti utisak podignute 'tezine' igranja, sto mi se jako svidja, jer je interesantnije da i AI pravi probleme u ML npr. Opet, ima nekih sablonskih stvari poput - sutiraj sto vise i imas dobre sanse da iz odbitka bude gol. Osim Smoke patch problema (sto cak i nije oficijelni deo igre) nikakav problem nisam imao, tipa ono gore 'ne podrzava wide'... Igra izgleda odlicno. Publika je Minecraft, al' dok kamera ne zabaguje pa zumira kroz tribine na replay-u, to se ni ne primeti. :) Cak sam i FIFU probao ovogodisnju - definitivno mi PES bolje lezi.

Meni nikad gori, doduše ja igram na PS4. Ovo je prva godina da sam kupio FIFU i prodao PES je mi je FIFA mnogo bolja.

Ne mogu da verujem da posle 20 god i svih ISS-ova Pes-ova i WE nisam skontao za Alleja ili kako su mu promenili ime na zadnja dva pesa u A.Labato prosto nikada nisam nailazio na njega. Skriveni Bebeto u ML :D

Dobri stari Lobato, kod mene je imao opr 100, ali sam ga prodao zbog mladjih narastaja. :D
Gde mogu da nadjem najjeftiniji kljuc za ovu igru, hocu da igram online, burazer me proziva iz inostranstva. :d

Dobri stari Lobato, kod mene je imao opr 100, ali sam ga prodao zbog mladjih narastaja. :D
Gde mogu da nadjem najjeftiniji kljuc za ovu igru, hocu da igram online, burazer me proziva iz inostranstva. :d

Instant Gaming.

Trenutno je 3000,pre par dana akcija bila 2700 dinara.

Samo ne znam za placanje...

Hvala puno, imaju odlicne popuste.
Placanje standardno karticom....

Dobar ti je ovaj Sk1 pach

Mare ima samo problem prilikom replay-a, isečen bude sk logo sa leve strane.

Znam ali mi ne smeta preterano, mogu da pomerim logo skroz desno onda ga nece povlaciti tokom replay-a ( ne bi trebalo) ali onda nije verodostojno lokaciji kao na pravom TV kanalu. Ako hocete mogu da odradim.

Poslednja izmena:
Nema razloga, fino izgleda. Dobar si posao odradio, hvala na tome.

Vrh Dno