Šta je novo?

PES 2016

Par sličica :)

pes-2016-gamescom-Stadium-St_1438752433.Jakob-Park.jpg

pes-2016-gamescom-Stadium-Arena_Corinthians_1438752431.jpg

pes-2016-gamescom-Estadio_Beira-Rio_1438752475.jpg

pes-2016-gamescom-BMH_vs_PRT_1438752422.jpg

pes-2016-gamescom-France_v_Netherlands_1438752425.jpg

pes-2016-gamescom-Germany_vs_Netherlands_1438752426.jpg

pes-2016-gamescom-JUV_v_BMH-UCL_1438752428.jpg

pes-2016-gamescom-Juventus_vs_Wolfsburg_1438752428.jpg

pes-2016-gamescom-DMM-01_1438752423.jpg

Ima li nade ili ce pc verzija definitivno biti klot :S:

Adam Bhatti Interview

Ima stvarno lepih animacija golmana,to su uradili odlicno a i face igraca takođe su za pohvalu.

[video]https://vine.co/v/eHlHuWW63Be[/video]

Face igraca, golmani, pokreti kod driblinga, ali ostatak lopta izgleda lagano kao da je odbojkaska, boje su neprirodne, trava takodje. Sve u svemu, koliko pluseva toliko i minusa.

Koga ne mrzi da pravi nalog, demo je već na australijskom psn-u :D

Ima i na PSN Novi Zeland :d al me mrzi da pravim nalog...

Traje 5 sekundi :D (doduše mora verifikacija maila)

3.2 GB

JUVENTUS
A.S. ROMA
FC BAYERN
SC CORINTHIANS
PALMEIRAS
BRAZIL
FRANCE

Poslednja izmena:
Da li smem na CFW PS3 Slim da napravim PSN nalog i da skinem demo bez opasnosti da ce mi banovati konzolu?

"Gool,gool,gool nebooo se otvorilooo,stadion je eskplodirao,čitav Bajernov tim je na travi" :d:d:d Ko razume-shvatiće.

Evo jedan klip moj igram sa Corinthians-om protiv Bajerna,Superstar težina,bilo je krljanja,ovacija sa stadiona od svega po malo,nismo dali da se razigraju ;)

Zadovoljan sam Pes-om mnogo mi je lepši osećaj nego prošlogodišnji demo koji mi nije legao,ali kad je izašla full verzija malo mi se poboljšalo mišljenje tada...nadam se da neće menjati ništa do izlaska tj neka ostane sve kako je sad što se tiče mene.

Koga ne mrzi neka odgleda sve ;)

Igrao sam ovo cudo na One-u, znaci iskljucio posle 15min prvog poluvremena. Odmah sam video koliko je FIFA bolja, u svemu, moze svako da mi kaze da sam fan boy, ali kao neko ko je igrao PES 4,6,9 i 11, ovo je isti shit, samo malo bolja grafika koja opet zaostaje za fifom, posebno teren, trava izgleda kao tepih, a igraci kao vostane figure na svetlosti, i lopta se vise ne kotrlja kad da je teren staklo, sada malo i odskakuje :p Ima fifa svoje mane, ali pre cu preci preko njih nego igrati pes, koji nije nista bolji u odnosu na prethodne godine. I dalje ne shvatam zasto se samo u Srbiji pes toliko voli, a fifa ne? Znam da je fifa pre bila njesra, ali od 12-ce kida, samo se fifa igra kod mene.

I dalje ne shvatam zasto se samo u Srbiji pes toliko voli, a fifa ne?

Veruj mi jednog dana ćeš shvatiti a do tad mora da prođe recimo nekoliko godina...

Evo još jedan klip za starije PES kolege ,BRA-FRA,Superstar AI,preokreti,golovi i Brazil OP naravno :)

Veruj mi jednog dana ćeš shvatiti a do tad mora da prođe recimo nekoliko godina...

Ako je to tvoj odgovor na moje pitanje onda stvarno ne znam sta da kazem, ostao sam bez komentara... Po tebi FIFA je za decu, PES je za matorce? Znaci po tebi kada napunim 25 ili neku godinu vise ja trebam preci na PES, jel jelte bicu klinac ako budem igrao FIFU? Mislim ja tako tumacim tvoj post, ako se tumaci drugacije prosvetli me...

Dobar fudbal i na PS3, jedva čekam master ligu da krenem.
Golmani su odlični :happy:

Probao demo na ps4, ne deluje lose.

Probao sam i ja...
Nije loše, odziv bolji nego ranije, ali meni i dalje nedovoljno dobar za pes.

Razvili su sistem animacije koji lepo izgleda, ovog puta još bolje, ali treba im neko drugo rešenje za odziv na komande. Meni i dalje nije to to.

Ajde objasni i meni od skoro 30 godina i jedno 7 godina fudbalskog online gaminga a da odgovor nije "ja sam PES fanboy" ili "niko u mom društvu neće ni da čuje za FIFU".

FIFA je prošle godine previše udovoljila deci a PES nije bio loš. Ali u principu nijedna igra nije bila ni izbliza kompletna u tome što je ponudila.

Ovi snimci izgledaju fino, ali mi se čini da odziv komandi i dalje ima neki bespotrebni lag, probaću uskoro pa da vidim uživo na šta to liči. Činjenica stoji - PES ispravlja stvari koje su bile ozbiljan problem.

Poslednja izmena:
Ajde objasni i meni od skoro 30 godina a da odgovor nije "ja sam PES fanboy" ili "niko u mom društvu neće ni da čuje za FIFU".

Pa ako nisi sam izvalio ne mogu da ti objasnim-pomognem :) ,ko voli "realnije" igre recimo da je PES bolja varijanta.A ko voli da daje golove makazicama sa 40m u FIFI samo napred :d

Poslednja izmena:
aha, pa lepo ja kazem PES fanboy koji nema 5 minuta FIFE u prstima nego upali youtube ukuca FIFA15 fail i onda daje komentare.

Ja sam izvalio da PES otkako je presao na next-gen ne moze da ubode gameplay i da ih FIFA svake godine gazi i diktira trendove - od menjanja igraca i dribling finti na desni analog, slajdera za taktike, 11na11, "be a pro", "myClub", custom kretanje kod prekida, izvodjenje penala, a evo, 5 godina kasnije, ubacio PES i biranje radovanja kada das gol :)

A te price o realnosti ostavi nekom "mladjem" posto sigurno ne igras na full manual kontrolama. Niko od nas ne trazi realan vec zabavan fudbal. Da nije tako, ne bi spominjao PES4 i PES6.

Glavni problem novih PESa je kontrola igraca i neverovatno mi je da ce da razmisljaju o tome da ubace Totiju iPhone, da posvete ne znam koje vreme za texture Neymara, ali da ce i dalje taj isti Neymar da se krece kao Zigic kad treba da primi loptu ili ne daj boze da je povede.

Poslednja izmena:
Sto se mene tice Fifa je bolja igra, ali ne mogu vise da je igram, posto su razlike izmedju verzija nedovoljne da bi mi igra drzala paznju.
Sa druge strane, PES mi deluje sveze/drugacije, tako da bih ga pre igrao cak i ako je igra losa.
Nesto slicno mi se desilo 2008. kada sam sa PESa presao na Fifu.

aha, pa lepo ja kazem PES fanboy koji nema 5 minuta FIFE u prstima nego upali youtube ukuca FIFA15 fail i onda daje komentare.

Aha i tebi :D Gresis opasno i pricas napamet ,vidis svake godine kupim i igram obe verzije dakle i FIFU i PES samo recimo da provedem vise vremena u igri koja mi je bolja u tom trenutku.Znaju ljudi da igram ovde i FIFU koji me imaju u listi prijatelja...tako da ne zaleci se igrao sam cak i turnir na FIFI skoro :D a pogotovo FUT koji je odlican mod ali problem je kad krene utakmica odmah kao samar da dobijem kad krenu driblinzi od gola do gola,kickoff glic i ostale gluposti,rezultati tipa 6-6,losi serveri u fut.u i to mogu do ujutru da nabrajam...I zar stvarno ne vidite da je FIFA sve losija kako vreme prolazi a taman je krenula da se popravlja pre par godina (11ca) ove godine 15ca copy 16 paste sve isto.

Poslednja izmena:
PES i realnost. Next joke please. Mislim nije ni FIFA realna, ali brate nije ni PES.

Pa ovo su igrice :d u stvarnosti ljudi trce a ovde ih pokreces na dugme :d i kako nesto takvo moze biti realno...pa tako sto bar na ekranu prikazes nesto sto izgleda tako a FIFA sa "izlomicu-predriblacu celu odbranu plus golmana" i tako uvek uzmes igraca sa 4-5* i lagana setnja moze da pocne,e to u PESu ne moze (jednom u ko zna koliko meceva).

Nazad
Vrh Dno