Šta je novo?

PES 2014

maremas

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2006
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
BenQ ZOWIE RL2755T
Miš & tastatura
Logitech M280 i K400 Plus
Laptop
Asus N750J
Mobilni telefon
Pixel 6a
Pristup internetu
  1. Optički internet
Prvi info o PES2014, tačnije novom endžinu koji će sad da ga pokreće.

P.S.
Ako nisu dozvoljeni skenovi iz EDGE magazina obrišite temu.

U jedva cekam PES 2014, 2013 cepam kao lud :)

Kojima ce na GDCu predstaviti FOX Engine detaljnije, ali uglavnom u vezi sa MGS: Ground Zeroes... mozda prikazu i nesto vezano za PES. :)

Za sada sve obecava,nadam se da ce mladjahni Masuda ispuniti sva ocekivanja i izdominirati na terenu :)
Cini mi se da on vidi i zna sta je potrebno,i svidja mi se ovo sve iz pocetka,stari port je dojadio vise.
Novi endzin donosi sve novo,bukvalno,a posebno se nadam dobrom gempleju.

Ovo vec zeljno iscekujem, novi engine konacno, tooo bre :D

Pre jeseni neće biti to je sigurno, kao i svaki PES do sada. Ali kod mene u igraonici se jedva čeka svaka nova verzija PES-a. Tako će biti i sa ovom.

Evo jedna istinita ilustracija :d

BF1Sx1fCAAEBBaU.jpg:large

King is back, with a new engine! :D

Kralj se vraca sa licencom azijske Lige Sampiona! :d

Konačno nešto novo u svetu fudbala. Mislim da će imati prođu ovo sa azijskom ligom šampiona.

Kineska, tajlandska i japanska liga moguće lige u PES2014.

Tajlandska kida :D

Da li neko ima link za zimske transfere za pes 2013, da igram malo dok ne izadje novi pes.

Sa stilom ,)

Opet izgledaju igraci kao da su ispali iz Resident Evil-a... :)

Na 00:06 kraljica :D

Evo ga stadion sa trejlera, Grêmio Arena - Porto Alegre.
arenadogremio.jpg

stadiumcolouring_zpsf2c2e04c.png

Meni se opet probudila neka nada....

Jadno , meni ovo izgleda kao da je next-gen , ali na extra-low graphics postavkama ....

Nadajmo se da nas oci varaju i da nisu uzabrali bas najbolji ugao , na onome oklopu ima jos nekih slicica i tamo i ne izgleda tako lose .... strpimo se jos 2 dana pa cemo da vidimo , mozda prikazu i neki gameplay snimak na E3

Publika izuva..

Nadam se da nisi ozbiljan :D

Jesam, sta ne slazes se? :) Zanimljiva je odluka da ne idu na next-gen, iako je engine novi..

Ta prica o novom enginu ne pije vodu kada je u pitanju grafika , ovo je currect-gen , malo drugacije osvjetljenje i to je to .... ne znam kakvi su im planovi , hoce li mozda nekad kasnije izbaciti igru za PS4 sa next-gen , ali ovo mi ne djeluje impresivno kada je grafika u pitanju .... ipak , sacekajmo prekosutra , valjda ce to izgledati ljepse prilikom kretanja igraca - jer negdje procitah da sada dresovi nisu zaljepljeni za tijelo

P.S. evo cini mi se da rekose iz KONAMI-a da uopste nece praviti PES 2014 za PS4 i XboxOne ....

Neki moj zakljucak je da ove godine fizika i animacije PES-a idu korak naprijed , a dogodine ce to da uradi i grafika (kada igra izadje i na PS4)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno