Nema sta da trazi pored nove fife.
3 bambija za tebe, inteligentan post.
Pa to ti je ono, wow efekat zbog animacija, a što je u Fifi 12 Flair passing totalno arkadan i prelak, što je Impact Engine bagovit, što je Defensive AI jednostavno gejmbrejker, što je Attacking AIu nedostaje raznovrsnost po mnogima koji su bili na plejstestu prošle nedelje sa raznih fifa zajednica, to nema veze, važno da sad igrači mogu realno da rade saltoe.3 bambija za tebe, inteligentan post.
Surovo realan,nista drugo![]()
Ma da si ziv i zdrav ima vremena i za tebe naucices neke stvari![]()
Bio sam veliki obozavalac PES serijala jos od PES 4 ali kad sam prosle godine probao Fifu 11 na xbox-u nisam mogao da verujem koliko je dobar fudbal,steta sto takva ista nije izasla za PC vec zu izbacili neko neoptimizovano dj*bre koje uopste ni ne lici na pravu fifu 11,e sad ove godine kazu da ce verzija biti identicna onoj sa konzola,tako da @PLAYBoY jos uvek ima sanse za tebe da probas pravi fudbal![]()
lol wut?! xD
Nema sta da trazi pored nove fife.
stvarno si izneo izuzetno iskustvo, neprocenjivo, Aj relano nemoj vise baljezgati.Nema sta da trazi pored nove fife.
Hahahahahaha pa znaci ako svi igraju PES to znaci da je PES dobar? Ok, onda su CS 1.6 i DOTA vrh igracke industrije.
Shom1, kada je nesto igrivo onda mozes da pljujes do prekosutra, fifa ce ostati football arkada koju igras sam a ne sa ekipom :d
Kada nekoga pozoves na fifu ili nece doci ili ce svratiti na pola h sa nekim sokom a na pes ekipa dolazi na 24h sa brdom piva :d :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari