Šta je novo?

PES 2012

brajko85

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2008
Poena
375
Prvi gameplay video :)

[YOUTUBE]J9NWkAP27xw[/YOUTUBE]

\ovo je svakako veliki napredak svaka cast konamiju

lol wut?! xD

Pa nije baš veliki...ima poboljšanja ali ne toliko. I dalje su jadne animacije igrača i golman se ponaša čudno...sve u svemu, videćemo kad izađe demo pa svi probamo.

Nema sta da trazi pored nove fife.

^+1

Očigledan napredak što se AIa tiče koji je bio očigledan gejmbrejker u PES 2012... još "samo" :( 2 meseca do dema.

3 bambija za tebe, inteligentan post.
Pa to ti je ono, wow efekat zbog animacija, a što je u Fifi 12 Flair passing totalno arkadan i prelak, što je Impact Engine bagovit, što je Defensive AI jednostavno gejmbrejker, što je Attacking AIu nedostaje raznovrsnost po mnogima koji su bili na plejstestu prošle nedelje sa raznih fifa zajednica, to nema veze, važno da sad igrači mogu realno da rade saltoe.
Jedino je www.eurogamer.net od sajtova pomenuo bagove koje fifa 12 donosi, svi ostali si nepotrebno dizali igru u nebesa i mazali ljudima oči, ali eto prošle nedelje ljudi koji su bili na testu sa raznih fifa foruma i td. su nam preneli realne utiske. Kažu bolja je od fife 11, ali ostale su stare boljke + nove, tako da nisu preterano oduševljeni...

Pre nego što donesemo bilo kakve zaključke o igrama treba definitivno da sačekamo da ih probamo, pogotovo što za PES nećemo imati predstavu kakav je sve dok ga ne propustimo pod šake, a ovi što su ga igrali jedva da su imali neke veće zamerke.

Edit:
Kratka verzija:
Novi meni odobren od UEFA.com
Novi mod u meniju - Football Life
Team AI i individualan AI je revolucionaran u igri
Dublje taktike i strategije u igri su mapirane na d-pad
Svi timovi se ponašaju jedinstveno, sa većim naglaskom na individualnost timeske igre
Grafika poboljšana na gejmplej kameri, mada treba još da se doradi da bi dostigla željeni nivo
Atmosfera na meču je poboljšana u velikoj meri zahvaljujući prisustvu menadžera, kamermana i osoblja na terenu
Navijači sad nose dresove
Dodata je nova kamera koja se zove the side line.
Nova prerađena fizika lopte
Više pažnje treba obratiti pri dodavanju i kontroli, pošto se lopta ponaša nezavisno i realno
Golmani su značajno unapređeni. Nove animacije i više su pouzdani
Sudije značajno unapređenje. Sviraju prednost i daju kartone kad se zaustavi igra
Gejmplej je mnogo tečniji nego pre, trenutni odziv komandi kada driblate ili kontrolišete loptu
Više različitih animacija pri dodavanju i šutiranju, nisu na fifa nivou
Šutiranje je i dalje floaty, potrebno je doraditi
Pas u prazno nije više ubitačan, lakše ga je preseći da boljim kontrolisanjem igrača
http://winningelevenblog.com/blog/wenb-pes-2012-playtest-impressions/

unled5z.png

Poslednja izmena:
Ma da si ziv i zdrav ima vremena i za tebe naucices neke stvari ;)

Yeah next-gen Fifa, ajmo jos hypa, jos dobijamo onaj player impact gde igraci polete u vis kao balerine nakon starta.... Mene nece kupiti tim jeftinim forama... Nikad FIFA nece imati slobodu igranja kao sto PES ima

Bio sam veliki obozavalac PES serijala jos od PES 4 ali kad sam prosle godine probao Fifu 11 na xbox-u nisam mogao da verujem koliko je dobar fudbal,steta sto takva ista nije izasla za PC vec zu izbacili neko neoptimizovano dj*bre koje uopste ni ne lici na pravu fifu 11,e sad ove godine kazu da ce verzija biti identicna onoj sa konzola,tako da @PLAYBoY jos uvek ima sanse za tebe da probas pravi fudbal ;)

Deluje obecavajuce, samo da se ne jave ponovo oni bag-ovi s golmanom:) Ali mislim da ne bi trebali...

@'DoG ma bre ne znas ti ni ko sam ja, ni sta sam, ni cim se bavim ni sta radim, ne boj se ti za mene. Inace daleko sam samo od fana i igraca PES-a, ukljucen sam u rad najvece PES zajednice na Balkanu... a kad kazem ima vremena naucices mislim na to da u zivotu ne trcis pred rudu, o fudbalima ce se znati kad se pojave u prodaji...a to sta ces ti da radis/igras to me veruj mi ne zanima. Samo smaraju takvi klinacki postovi koje veze nemaju sa temom "Nema sta da trazi pored nove fife." - koga relano boli k**** za fifu kad se tema zove "PES 2012"? Nema potrebe praviti od ove teme prepucavanje, "dosao" si na ovu temu da trujes...jednostavno odoli da ne postojujes u temi ili prestani da pises retardirane postove.
Meni je irelevantno kakva je FIFA, probam je svake godine i na tome se zavrsi, ako PES ne valja neke godine onda se igra onaj koji valja ili se jednostavno igra manje, fifa od '99 godine nije opcija...

Sto se teme tice i ja se slazem samo da se ispravi par kardinalnih bagova i to je to.

Poslednja izmena:
Bio sam veliki obozavalac PES serijala jos od PES 4 ali kad sam prosle godine probao Fifu 11 na xbox-u nisam mogao da verujem koliko je dobar fudbal,steta sto takva ista nije izasla za PC vec zu izbacili neko neoptimizovano dj*bre koje uopste ni ne lici na pravu fifu 11,e sad ove godine kazu da ce verzija biti identicna onoj sa konzola,tako da @PLAYBoY jos uvek ima sanse za tebe da probas pravi fudbal ;)

Ja PES pratim jos od Goal Storma, tj. ISS Deluxe-a ako se i to racuna.
Ali nema veze ... jos za mene postoji sansa, "da cu nesto da naucim".

@playboy cekaj "3 bambija za tebe, inteligentan post." je bilo jako konstruktivno i svrsishodno ovoj temi :D Trebao si odmah reci ne spominji fifu jer ja ne volim fifu,a ne da mi kupujes keks koji uopste ne volim :D Nisam dosao da trujem nego da iznesem neko moje iskustvo vezano za fudbal uopsteno(sto se tice i fife i pes-a) pa mozda nekome i pomogne da presudi koji je fudbal bolji i koji ce odluciti da kupi,naravno da treba sacekati obe igre pa prosuditi u tome se potpuno slazem ali realno se 75% golova u poslednjem PES-u davalo iz centarsuta posle nekog flipera u petercu....za mene je najbolji PES 6 i rado ga se secam i odigram koju partiju..

Ahahahahahaahaha

Čekaj još

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

@'DoG, ja ne znam da li treba da okacim sliku na kojoj sam nacrtao da se tema zove "PES 2012", a ne "koji fudbal igrati?" pa da ti ne smaras o FIFI.
Iznosis isusktva:
Nema sta da trazi pored nove fife.
stvarno si izneo izuzetno iskustvo, neprocenjivo, Aj relano nemoj vise baljezgati.

@Boris Lozac, istina, kad te neko zove da "pikate neki fuzbal" ne zove te na FIFU, zove te "e brate aj svrati na PES skuplja se neka ekipica" :) imam neki trip kad bi me neko pozvao na FIFU automatski bi pomislio da je derpe :d

Evo i video gde John Murphy komentarise trailer sa E3:
[YOUTUBE]a8xNvpxCjDg[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Hahahahahaha pa znaci ako svi igraju PES to znaci da je PES dobar? Ok, onda su CS 1.6 i DOTA vrh igracke industrije.

Hahahahahaha pa znaci ako svi igraju PES to znaci da je PES dobar? Ok, onda su CS 1.6 i DOTA vrh igracke industrije.

Ko ti drma kavez, sta ti bode oci? procitaj malo prethodnih postova...niko nije rekao da ako svi igraju pes znaci da je dobar?

Ovde postoji konstanta potreba za prepucavanjem...

Poslednja izmena:
Ne mozes ti to objasniti kad smo kao nacija slozni sve u sesnaest i svi misle da su najpametniji ;D

Ma secam se teme o pes2011, bila je puna trovaca koji smaraju o FIFI, a relano postoje teme za oba fudbala, e sad sto se javlja konstanta potreba da dokazes drugima kako ti igras fudbal koji valja i da drugo nista ne postoji to mi nije jasno, cudan smo narod, svi vole da se prave mangupi i pametni iza tastature.

Secam se da se zbog takvih morala otvoriti tema PES vs FIFA, da bi imali gde da isprazne svoje frustracije...

Fifa nikada nece biti igrivija i bolja od pesa. Ma koliko napredovala. Probao sam obe igre svake godine i znam sta pricam, mada je prosla fifa stvarno revolucija u odnosu na prethodne ali pes je pes ! Samo problem sa licencama smara ali dobro, ima krs patcheva.
PES je dobra ruska vodka a FIFA je neka djus vodka :d :d :d

Shom1, kada je nesto igrivo onda mozes da pljujes do prekosutra, fifa ce ostati football arkada koju igras sam a ne sa ekipom :d
Kada nekoga pozoves na fifu ili nece doci ili ce svratiti na pola h sa nekim sokom a na pes ekipa dolazi na 24h sa brdom piva :d :smoke:

Poslednja izmena:
Shom1, kada je nesto igrivo onda mozes da pljujes do prekosutra, fifa ce ostati football arkada koju igras sam a ne sa ekipom :d
Kada nekoga pozoves na fifu ili nece doci ili ce svratiti na pola h sa nekim sokom a na pes ekipa dolazi na 24h sa brdom piva :d :smoke:

To mozda kod tebe.
Moja ekipa uopste ne igra PES. Svake godine probamo nedelju dana novu verziju i na kraju zakljucimo da je crap kao i prethodnih par.
I jako je smesno nazivati Fifu arkadom, jer to veze sa mozgom nema.

Dobro, tvoje misljenje. Samo ne pretvaraj sad temu u fifa vs pes :) ja nigde nisam pominjao ''crap, veze sa mozgom'' itd.

Ma necu, ne brini ;).
Volim ja i PES, samo ga vise ne igram.

Ni ja vise ne igram kao ranije, dok sam bio u ns [faks] bilo je nas 10 iz Va tamo, pa smo peglali po 24h uz vops itd :) Sada se vise ne igra toliko.

Nazad
Vrh Dno