Šta je novo?

PES 2012

igram master ligu na top player sa Realom,24 tekme bez poraza u Primeri,primljenih 8 golova...

ali nista sladje nema nego kada primim gol u 10. minutu,pa onda full attack sa 4 spica...Kada pocne da kuva u njihovih 16,samo u aut loptu cepaju... 🙂

😀
Ja skovao tim od najboljih igraca i nema sanse da dobijem tekmu, Top level, ubrzao +2 igru i ne mogu da zaustavim protivnicke napadace a slobodnjaci sa 25 metara protiv mene su pola gola, masina ne masi raklje, steram joj ga majci 😀

Probacu i sa 4 shpica 3 mi nisu dovoljna, podesavanje taktike ne vidim kao smisleno, mislim na preshn ili duge lopte. Pato mi je najbolji napadac, bolji od ROnalda i Mesija.
Imas neku preporuku za sredinu?

Igram online, i jako je frustrirajuce. Dodavanje u prazno, skoro pa se ne moze koristiti, svaka lopta se presece. Takodje, ono sto su pokazivali u trailer ima, navodno pametnije kretanje saigraca u polju, ja od toga nista nisam video, a jako sam se nadao da ce to funkcionisati. Posto igram i Fifu i ovo na net u, PES mi je ubedljivo mnogo tezi za igru, nekako mi se cini da je losije kretanje igraca, jednostavno ne mogu kontru da napravim normalnu, deuje nekako neprirodno.

Takodje ne znam da li se jos nekom to desava, ali je tesko naci partiju sa malim ping om, odnosno dosta cepka zbog konekcije i nikada nisam imao vise od jedne crtice.

E pa da, kretanje saigraca je ostalo isto, potpuno su tromi. Ne igram online nemam original, FIFu probao zapravo meni se ne svidja, pa sam batalio. A one fore sa drugom pechurkom na joypadu kao sto je bilo po trejlerima ne rade, saigraci i dalje bleje kao ovce.

I cini mi se da napadaci sada kidaju, i da treba obavezno da se udvaja ili cak trojica na jednog napadaca da bi mu sigurno oduzeli loptu. 1-1 je sigurno da ce napadac proci.

A sada je fora da u odbrani moras da drzis R2 + X da bi mu oduzeo loptu , ako drzis samo X napravice faul. A O, uklizavanje vise i ne koristim.

Mene iritira neprecizno dodavanje, 100 puta igrac mi sam dam mu trougao a on vrati nazad ili pored posalje loptu umesto pravo ispred samog napadaca, i mnogo se secka sa mnogo faulova, sada sudije sve sude i mozda je i glupo da za 3 laksa faula sudija ne daju zuti karton, nego mozes koliko hoces po cepanicama da bijes, samo ce svirati faul i prekinuti kontru.

Poslednja izmena:
e da, fala C4in 🙂

Nego, jel mi treba pech 1.2 da bih ovo instalirao ili moze samo ovo?

Poslednja izmena:
Moja preporuka je da skidate sa WUploada (brze je)...

@Lets_Dance:
Nema na cemu 😉
Ne treba 1.2... Ja sam ovaj 1.3 instalirao na cistu igru... Samo uradi update igre (konami DLC, iz igre update-uj)...

Poslednja izmena:
Moja preporuka je da skidate sa WUploada (brze je)...

@Lets_Dance:
Nema na cemu 😉
Ne treba 1.2... Ja sam ovaj 1.3 instalirao na cistu igru... Samo uradi update igre (konami DLC, iz igre update-uj)...

Ali nemam original 🙁 kako da apdejtujem sa njihovog sajta?

MIslim kada pokrenem igru meni pise 1.1 verzija, jel to to?

instaliras igru (narodnu verziju)... krekujes je, instaliras update konamijev (iz igre)... pa pes edit patch... Ni ja nemam original

Meni pise u igri datapack 1.00 ver. 1.01

Poslednja izmena:
instaliras igru (narodnu verziju)... krekujes je, instaliras update konamijev (iz igre)... pa pes edit patch... Ni ja nemam original

AAAAAAAAAAA to vam znaci narodna verzija 😀DDDD dobar for.

Hvala opet, uradicu to 🙂

POkusao sam da instaliram kroz igricu i napisalo mi "installation failed"

...
TO normalno?

Poslednja izmena:
AAAAAAAAAAA to vam znaci narodna verzija 😀DDDD dobar for.

Hvala opet, uradicu to 🙂

POkusao sam da instaliram kroz igricu i napisalo mi "installation failed"

...
TO normalno?

Nisam razumeo... Instalacija igre je prsla ili update-a ili pesedit patch-a?

Meni pise u igri datapack 1.00 ver. 1.01

Patch i update dolaze u paketu s PESedit patchom, nije preporučljivo da se manuelno instaliraju.

Je l' se prodaje elektronska verzija igre?

Na konamijevom sajtu nisam nasao.

Meni radi link...

odakle mogu da skinem samo option file koji ispravlja imena igraca i posle se prekopira u save folder, nigde ne mogu da nadjem?

Brzina dodavanja i pravac su nekonzistentni... totalno su uprskali, pogotovo još sa ovim asistencijama za pass igru. U PES 2011 mi se to mnogo više dopadalo, sad mi se desi da kad lopta ide ka mom igraču, ja napunim pass skoro do kraja, a igrač dotakne loptu i lopta ode tek par metara ispred njega... IRITIRAJUĆE!

Ono sto mene frustrira, jeste u online partijama, situacije 1 na 1. Golman izlece bez obzira dal mu ja to "kazem" ili ne, i samo se lagano obidje i gol. Svaki put. Isto tako i ja kada napadam, 1 na 1 je gol skoro svaki put na taj nacin. Nervira. :crash: 😀

Brzina dodavanja i pravac su nekonzistentni... totalno su uprskali, pogotovo još sa ovim asistencijama za pass igru. U PES 2011 mi se to mnogo više dopadalo, sad mi se desi da kad lopta ide ka mom igraču, ja napunim pass skoro do kraja, a igrač dotakne loptu i lopta ode tek par metara ispred njega... IRITIRAJUĆE!

Jap... ista stvar ovamo.

Ali X puta mi se desi da dodajem onom ispred sa trouglom, pas u prazno, a on vrati nekom pored njega.

I jos uvek ne znam kako da uzmem loptu bez faula... Jel to fazon da bude pretesko ili sta?

Ono sto mene frustrira, jeste u online partijama, situacije 1 na 1. Golman izlece bez obzira dal mu ja to "kazem" ili ne, i samo se lagano obidje i gol. Svaki put. Isto tako i ja kada napadam, 1 na 1 je gol skoro svaki put na taj nacin. Nervira.

A ja kada narucim don perinjon a on samo malo hladan a ne tacno 5 stepeni... 🙂 Cuti i budi srecan sto mozes da igras online 🙂

Ma sta ti je, samo su pasevi, sutevi, osecaj, golovi, i golmani loshi, sve ostalo je do ja*a

Pa kada nemamo bolje moramo da trpimo ovo... Jel moguce da niko vise ne pravi fudbal na celom svetu? msm osim fife.

Poslednja izmena:
Pa kada nemamo bolje moramo da trpimo ovo... Jel moguce da niko vise ne pravi fudbal na celom svetu? msm osim fife.

Pa imamo bolje, ostao sam na 2011, iako je i on daleko od savrsenog fudbala. A nazalost niko treci ne pravi, ja placem za 2KSports da pokusa..

Ono sto mene frustrira, jeste u online partijama, situacije 1 na 1. Golman izlece bez obzira dal mu ja to "kazem" ili ne, i samo se lagano obidje i gol. Svaki put. Isto tako i ja kada napadam, 1 na 1 je gol skoro svaki put na taj nacin. Nervira. :crash:

Ovaj problem ne vazi samo za online. Igram stalno sa ljudima, golman konstantno istrcava kada nema potrebe za tim i stalno primam golove na taj nacin.

Pa da, problem sa golmanima je stvaro *****an... meni se desavalo da istrcavaju i na 30m od gola bez obzira sto imam igraca koji stize loptu...
Druga stvar su ta dodavanja koja bez obzira koliko napunio snagu pass-a, lopta jedva da ode par metara... Da nije to mozda zbog toga sto sam stavio pass assistence na maximum??? To nisam ni probao da smanjim...
Treca stvar koja me nervira je sto moram na trougao da udjem da vidim da li igrac sutira levom ili desnom nogom i da bih video neke osnovne karakteristike...
cetvrta stvar je podesavanje onih slajdera za player support, pressing itd... u prethodnom delu na terenu se videlo kako se igraci ponasaju kada se slajder podesi na odredjenu vrednost a ovde se to ne vidi... A da pamtim sve to nemam nameru...
Inace fudbal nije los 🙂

Pa imamo bolje, ostao sam na 2011, iako je i on daleko od savrsenog fudbala. A nazalost niko treci ne pravi, ja placem za 2KSports da pokusa..

Optimisticno 🙂

Tesko je svetu udovoljiti. Ali stvarno mislim da se ne trude da naprave kako treba fudbal

E da, znas li da 5 minuta animacije kosta i do 200 000 eura! A pravljenje igrice ko zna koliko tek, kada je sve nacrtano.

Ovaj problem ne vazi samo za online. Igram stalno sa ljudima, golman konstantno istrcava kada nema potrebe za tim i stalno primam golove na taj nacin.
I protiv masine ista prica

Poslednja izmena:
Do sada se najteze privikavam na ovaj PES, napad mi ide od ruke, dok odbrana mi nije jaca strana, posle nekog vremena je igram mnogo bolje ali opet nekim igracima ne moze da se oduzme lopta kad krenu u prodor... Nervira me sto igraci poput Del Pjera ne mogu da promase slobodnjak cak i ako stavim igraca da brani nebranjen deo gola on postigne gol od precke. Igram master ligu sa Napolijem, trenutno je polusezona 7 sam na jedite jade, pobedio sam Milan, igrao nereseno sa svima iz vrha, a Parma me npr. razbila 3:0 u ligi sampiona sam zavrsio grupnu fazu kao prvi ispred Man Citija, Liona i Dinamo kijeva sa 16 bodova samo mi Citi otkinuo bod. Igrivost je mnogo bolja, ali nekad igraci bas i ne slusaju, hocu da ispucaju loptu napred oni je vracaju nazad, hocu da dodam loptu glavom golmanu on je salje protivnickom napadacu u noge. Grafika je ostala manje vise ista, sto mi ne smeta, ali mi smeta sto PES ne izlazi kao kompletna igrica sa prvom i drugom ligom najmanje iz najjacih liga Evrope vec zavisi od Peceva. Ipak sve u svemu iako se dosta nerviram ostajem pri PESu 😀

Poslednja izmena od urednika:
Vredi probati gameplay patch by Jenkey. 😉
JA bih rekao da je bolje, jaci je presing odbrambenih igraca, patch dolazi sa omogucenim podesavanjem koliko ce teska lopta biti i koliko ce jaki sutevi biti.
Igrao sam FIFU 12 dve nedelje i resio juce da probam i PES. Sta znam, svaka igra ima svojih prednosti i mana, as usual. U FIFI me ubija to sto protiv jacih timova se maltene lakse izlazi na kraj nego protiv drugorazrednih (bilo da igram be a pro ili standardno) i sto je osecaj nekako gumen, dok je u PESu odbrana teska rupa, presing na sredini terena ne postoji i veoma brzo se dolazi u priliku za sut, tako da prosecno na poluvremenu bude barem 10-15 suteva. Mada sve ovo gore navedeno se ublazava sa tim Jenkey gameplay patch-om koji je jos uvek beta. Video sam da i Yair radi promenu gameplay-a i da ce pokusati da ga sredi tako da lici na onaj iz demo-a 2.

Pa da, problem sa golmanima je stvaro *****an... meni se desavalo da istrcavaju i na 30m od gola bez obzira sto imam igraca koji stize loptu...
Druga stvar su ta dodavanja koja bez obzira koliko napunio snagu pass-a, lopta jedva da ode par metara... Da nije to mozda zbog toga sto sam stavio pass assistence na maximum??? To nisam ni probao da smanjim...
Treca stvar koja me nervira je sto moram na trougao da udjem da vidim da li igrac sutira levom ili desnom nogom i da bih video neke osnovne karakteristike...
cetvrta stvar je podesavanje onih slajdera za player support, pressing itd... u prethodnom delu na terenu se videlo kako se igraci ponasaju kada se slajder podesi na odredjenu vrednost a ovde se to ne vidi... A da pamtim sve to nemam nameru...
Inace fudbal nije los 🙂

Pa naravno da ima veze sa pass assistence. Smanji na minimum ili na 1 crtu. Koja je poenta 360° dodavanja, ako ti je uključena asistencija, pa onda igrač dodaje kome misli da treba, a ne kome si ti odredio.

@Boris - Ja ne mogu da verujem šta sam pročitao od tebe. Da je PES 11 bolji...katastrofa. Mnooogo je bolji PES 12 od 11-ice, naravno ima i on nekih mana, ali je generalni utisak mnogo bolji.

Svi se žale na odbranu, prodjite malo kroz trening meni i naučićete da je igrate, nije uopšte teško. Naravno na TopPlayer komp koristi skripte, pa je maltene ne pobediv, ali zato posle nekoliko mečeva otključate Superstar koji je na nivou top playera, samo što ne vara.

Ne mogu ni ja da verujem da je nekom bolji 2012, ***.. ljudi to gledaju iz nekog tehnickog ugla kao i u slucaju FIFE, ali ja to gledam iz ugla kakav utisak ostavlja na mene.. Mnogo mi je postao kao Fifa, dodavanja i sutevi nemaju veze s vezom, tako da stvarno ne mogu reci da je bolji.

Ovakve price i hejtovanja novog pesa se slusaju iz godine u godinu... A ne vidim da neko sada igra pes 5-6-7...

7 ne postoji 😛 A igra se 6-ica bogami, znam dosta ljudi. Jesu uvek takve price ali to traje 2 partije, dok sa ovim stvarno ne mogu da se usaglasim i da ga zavolim.

Nazad
Vrh Dno