Šta je novo?

PES 2012

ajde pusti to nego kako vas se cini :d jel sam dezurni hejter ili sta? .. meni nekako ista 2011 samo malo "teza" .. graficki se nisu po mom misljenju bukvalno pomerili.. boli me uvo za animacije posle gola, ali toliko istih prilikom faula iz 2011 sam se bas nagledao.. fliper fazon je izrazeniji nego ikada rekao bih...

Igrao sam par partija protiv drugara i najvise me zeza igra u odbrani, voleo bih da je odbrana na nivou iz demo-a 2011. Golmani su takodje losi i primaju golove kroz usi. Neke stvari su popravljene a neke unazadjene - Konami style.

Pozdrav.
Mislim da uzmem ovu igru pa da picim online pa me interesuje par stvari.

Gde ima najpovoljnije da se kupi igra?
Da li ima neka liga ili turnir organizovano da se igra online?
Koja mi je potrebna brzina neta?

Ako ima jos nekih detalja kazite!

HVALA

Nikada vece g..no necu igrati u zivotu!!! 3 bambija za onog kome Messi ne da makar jedan gol na top player...Covek je nezaustavljiv,kao i napad Barcelone...Odbrane kao da nema,samo molim Boga da slucajno golman odbrani...Sut iz mesta kao da sutiraju petlici,izuzetak Ronaldo koji daje kroz usi,ovi ostali babe...Tokom utakmice,makar jedno 5 puta mi dodje sve da razbijem jer moja 3 igraca budjavom Messi-ju ne mogu loptu da uzmu,cak ni da pipnu...

Sutra cu da vidim kakva je Fifa...Bude li imalo odbrane i budu li se teze primali i davali golovi,nikada vise ovo G...NO necu upaliti...

Nikada vece g..no necu igrati u zivotu!!! 3 bambija za onog kome Messi ne da makar jedan gol na top player...Covek je nezaustavljiv,kao i napad Barcelone...Odbrane kao da nema,samo molim Boga da slucajno golman odbrani...Sut iz mesta kao da sutiraju petlici,izuzetak Ronaldo koji daje kroz usi,ovi ostali babe...Tokom utakmice,makar jedno 5 puta mi dodje sve da razbijem jer moja 3 igraca budjavom Messi-ju ne mogu loptu da uzmu,cak ni da pipnu...

Sutra cu da vidim kakva je Fifa...Bude li imalo odbrane i budu li se teze primali i davali golovi,nikada vise ovo G...NO necu upaliti...
A bolje da ne spominjemo golmane!? :d 😀

Odbranu moras nauciti da igras, imas trening mod.. a i izasao je patch za golmane danas, juce..

Ma sve bih mogao da naucim ali ako fizika nije realna, nista ne vredi ni odbrana, ni dribling, ni sutevi, nista. Simulacija = besprekorna fizika.

@Boris

Sta da naucim?
Ako sam ja tolika neznalica da moja 3 igraca u duelu sa Messi-jem ne mogu da uzmu loptu,pa cak ni da je dotaknu,onda ne treba g..no da igram...
A inace u proslom PES-u na ps2,ps3(a ne posedujem ih i ne igram cesto) retko ko je u gradu mogao da me dobije,a ja ne mogu budjavog kompa da dobijem,dok sam u proslom punio kao ludak pusku...Barsi sam davao po 5 za poluvreme,a sada ponekad ni ne sutnem...
G..no jedno raspalo,zivce mi iskida poslednjih nekoliko sati...Ne mogu da dobijem Dinama iz Zagreba,daju mi gol sa 35m iz slobodnjaka...Za 90 minuta 3 puta predjem centar sa Realom koji je jedno 50x bolja ekipa...Realna igra,nema sta,svaka ekipa kao Barsa,sve iz prve igraju,a grese jednom u 20 pasova...

Ovo je najgori pes u poslednjih nekoliko godina...Izbacili totalno nerealnu igru da nema dalje...FIFA nosi pobedu ove godine,jer nema sanse da je gora...

Poslednja izmena:
I kakvi su golmani posle patch-a?

Nemam pojma ali citam da je izasao patch za PC.

@ anarki

*** ne igras kako treba, ni meni se to ne svidja ali na drugi nacin se igra odbrana, imas sve objasnjeno u trening modu.

Neka oni izmisljaju kako se igra odbrana,dok se ja lepo igram na Fifi...

Btw,ovo nema veze sa realnom odbranom i pravim fudbalom...Lete igraci kao muve bez glave,kao da si postavio 4-5 *****a u odbranu koji nikada nisu sutnuli loptu i dao mi da igraju protiv Barselone...

Sa sat,dva ce mi skinuti fifu pa cu bas da vidim koja je razlika...

Poslednja izmena:
Mene nervira samo jedna stvar koja je prisutna jos od 2008-ice. A to je,na top player comp ubija. Znaci napravio sam tim sa najnizim ocenama,uzeo barsu,stavio top player i krenuo da vidim dokle to sve ide. On sa speedom 1 brzi je od onog sa 96... Pasovi,sutevi,slobodnjaci su im perfektni.. ej bre.. a svima ocene 1... Razumem ja da je to comp,i da mora malo da krade,jer nikako drugacije ne moze da me pobedi.. ali mislim...

Mene nervira samo jedna stvar koja je prisutna jos od 2008-ice. A to je,na top player comp ubija. Znaci napravio sam tim sa najnizim ocenama,uzeo barsu,stavio top player i krenuo da vidim dokle to sve ide. On sa speedom 1 brzi je od onog sa 96... Pasovi,sutevi,slobodnjaci su im perfektni.. ej bre.. a svima ocene 1... Razumem ja da je to comp,i da mora malo da krade,jer nikako drugacije ne moze da me pobedi.. ali mislim...

Hahahaha... tebi svaka cast sto si se toga setio i probao! :d 😀

Ocigledno to ne radi kako ti mislis 🙂 Sta sad sa "1" treba da padne u nesvest posle 3 metra 😀 Verovatno tek posle neke brojke ima dejstvo, tipa od 50-100 to radi..

Poslednja izmena:
Najjači su mi komentari tipa, "Mene u mom gradu niko nije mogao da dobije, a sad me komp dere" i slično, hahahaha.... uvek možete spustiti težinu na regular ili professional 😉

Što se odbrane tiče, veoma lako se igra kad se ukapira, evo ja na top player gotovo da i nemam problema... videćemo protiv živog protivnika...

Poslednja izmena:
@maremas

Kada bude mogla preko net-a narodna verzija da se igra,obavezno me cimni da odigramo koju,jer igra protiv kompa i zivog protivnika nema veze sa vezom...Totalno je drugacija,igraci se drugacije ponasaju...

Ne radi uopste 😛 Fora kod top playera (to je neko moje mishljenje),je sto tvom timu spusti ocene za -40,a compu rokne +60. Razumem ja da izgubim od prvoklasnih timova,al da neki chikica od 38 god,sa spidom 56,trci i prestize mesija,jos mu se smeje u lice,ja to ne video 😀

Same ocene su tom logikom obesmisljene. Dakle, udaljenije je od simulacije u koje se svrstava. Koliko mogu da vidim na video klipovima, nista nije radjeno na fizici. Sve je i dalje traljavo i bangavo. Tolika snaga u modernim racunarima, a oni ni malo da iskoriste ni graficki ni cpu potencijal. Sramota za KONAMI.

Na koju fiziku tacno mislis?

Fiziku lopte, interakcija izmedju igraca pri kontaktima, uticaj tezine i inercije i jos mnogo toga.

Pretpostavljam da poredis sa drugom igrom? Tamo gde je osecaj kao da je sve od papira? 🙂

wou, bogami, vecina negativnih komentara za igru. 🙂 pa da ja malo okrenem plocu, meni igra apsolutno odgovara i stvarno mi je ok (osim ociglednih stvari, kao sto je grafika, ali menjao bi gameplay za grafiku svaki dan). Pre order odradjen pre neki dan. 😉

Pretpostavljam da poredis sa drugom igrom? Tamo gde je osecaj kao da je sve od papira? 🙂

Drugu igru uopste ne uzimam na probu jer nema sta da trazi kad je rec "simulacija" u igri. Pes se trudi ali nije to dovoljno. Treba njima mnogo vise vremena od jedne godine da bi izbacili kompletnu igru.

neko je pominjao blurovane igrace u full hd ja takav problem nemam:

...ja koliko vidim, ako me vid dobro sluzi, da imas :d

...ja koliko vidim, ako me vid dobro sluzi, da imas :d

Meni ovo deluje ne blurovano tj mislio sam da je ovo normalno, a za taj blur ocekivao sam da se igraci ni ne vide, da su jedan obican Bokeh :-DDDD

Kako izgleda na nizim rezolucijama jel su ostriji? Posto meni zaista izgleda ok 🙂

Poslednja izmena:
Ovo je užasno blurovano. Lica igrača praktično ne postoje. Ipak, vidim da ima patcheva koji to sređuju, recimo ovaj PESeditov koji je izašao danas. Ja još čekam verziju igre koja po defaultu ima engleski.

Ovo je užasno blurovano. Lica igrača praktično ne postoje. Ipak, vidim da ima patcheva koji to sređuju, recimo ovaj PESeditov koji je izašao danas. Ja još čekam verziju igre koja po defaultu ima engleski.

Dosta utice jpg kompresija na slici kada igras nije to toliko. ps izasao je samo patch 1.01 koji resava problem golmana i nista vise. Ako je izasao taj neki pesedit moze link i sta on resava? 🙂

http://pesedit.com/forums/showthread.php?6708-PESEdit-com-2012-Patch-1-0-Released!-28-09-11

Features:
Correct emblems, kits, map locations, goal net styles, team ranks, for all teams in
the game (Clubs and National)
Correct player names for unlicensed national teams
Complete Bundesliga including correct squads, kits, lineups, emblems, map
locations; All players with correct stats, appearence and boots
Corrected league structure (Bundesliga, corrected Champions League)
Disabled blur in gameplay
New music
NOTE Transfers are default because there will be a DLC by KONAMI soon to update it and
not even we like double work.

NOTE2 This patch is not compatible with KONAMI's 1.01 update, so do not install it after installing the patch. (If it is installed already and install the patch it will overwrite it)

DOWNLOAD
http://ul.to/sqnlpxdj
http://ul.to/2akjyfba

Nazad
Vrh Dno