Axel
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.09.2002
- Poena
- 660
..nikako za sada, ta verzija koju imas poseduje francuski i nemacki. Sacekaj izaci ce ovde.. pes-patch.com
A bolje da ne spominjemo golmane!? :d 😀Nikada vece g..no necu igrati u zivotu!!! 3 bambija za onog kome Messi ne da makar jedan gol na top player...Covek je nezaustavljiv,kao i napad Barcelone...Odbrane kao da nema,samo molim Boga da slucajno golman odbrani...Sut iz mesta kao da sutiraju petlici,izuzetak Ronaldo koji daje kroz usi,ovi ostali babe...Tokom utakmice,makar jedno 5 puta mi dodje sve da razbijem jer moja 3 igraca budjavom Messi-ju ne mogu loptu da uzmu,cak ni da pipnu...
Sutra cu da vidim kakva je Fifa...Bude li imalo odbrane i budu li se teze primali i davali golovi,nikada vise ovo G...NO necu upaliti...
Odbranu moras nauciti da igras, imas trening mod.. a i izasao je patch za golmane danas, juce..
I kakvi su golmani posle patch-a?
Mene nervira samo jedna stvar koja je prisutna jos od 2008-ice. A to je,na top player comp ubija. Znaci napravio sam tim sa najnizim ocenama,uzeo barsu,stavio top player i krenuo da vidim dokle to sve ide. On sa speedom 1 brzi je od onog sa 96... Pasovi,sutevi,slobodnjaci su im perfektni.. ej bre.. a svima ocene 1... Razumem ja da je to comp,i da mora malo da krade,jer nikako drugacije ne moze da me pobedi.. ali mislim...
Mene nervira samo jedna stvar koja je prisutna jos od 2008-ice. A to je,na top player comp ubija. Znaci napravio sam tim sa najnizim ocenama,uzeo barsu,stavio top player i krenuo da vidim dokle to sve ide. On sa speedom 1 brzi je od onog sa 96... Pasovi,sutevi,slobodnjaci su im perfektni.. ej bre.. a svima ocene 1... Razumem ja da je to comp,i da mora malo da krade,jer nikako drugacije ne moze da me pobedi.. ali mislim...
Pretpostavljam da poredis sa drugom igrom? Tamo gde je osecaj kao da je sve od papira? 🙂
...ja koliko vidim, ako me vid dobro sluzi, da imas :d
Ovo je užasno blurovano. Lica igrača praktično ne postoje. Ipak, vidim da ima patcheva koji to sređuju, recimo ovaj PESeditov koji je izašao danas. Ja još čekam verziju igre koja po defaultu ima engleski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari