Šta je novo?

PES 2012

Koliko se ja secam, umeo je sudija i ranije da pogresi.

@Oki izvini mrzi me da citam post...

@borise sine aj ovako, za ovih ko zna koliko godina igranja PES-a drugari i ja samo bili ubedjeni da je ofsajda nije bilo bar 20ak puta, ali poenta je da je PES igra koja je "ubagovana", sustina svega kod gledanja da li je ili nije offside je u tome da ti ne znas u kom trenutku(u kom delicu sekunde) je igrac dodirnuo loptu jer su takve texture, igraci i golman uopste fizicki ni ne dodirnu loptu to vidis kad izumiras do kraja, jedino kako mozes da nasulits kada je igrac dodao loptu u ovom slucaju je kada lopta menja putanju ali to nije dovoljno precizno jer je bitan i delic sekunde u nekim situacijama kao ovoj kada je na granici da bude offside...
Npr uklizas i napravis faul i ubedjen si da si promasio lika, odes na "riplej" i vidis da si ti ustvari "fizicki" promasio uklizavanje i da si uklizao par desetina cm od igraca na kog si hteo da startujes, ali je to skripta relagovala kao faul...mnogo je ovakvih situacija...

@bravo mare!

@ playboy

Pa da, verovatno je tako, graficki izgleda kao ofsajd a ustvari nije. Ali zasto mislis da je nemoguce da postoji i random skripta da stvarno sudija pogresi nekad, uopste nije nesto sad nemoguce za napraviti..

@ maremas

Svaka cas'! 🙂 Mogao bi i jedan za igranje odbrane kasnije, mucim se samo tako 🙂

Videcu, mozda i napravim... ali koliko kontam fora je sve do dobrog tajminga, a to mora da se vezba! Druga stvar sto je top player previse jak ali nama ponos ne dozvoljava da igramo na manje 😀

Ma gde ne dozvoljava, samo regular cepam 😀

@Boris Lozac, sasvim moguce ali ja nisam ni cuo ni video da takva skripta postoji, ako postoji i ako je u pes-u onda svo moje baljezgaje i teorija pada u vodu...

Inace odbranu je lakse igrati protiv zivog protivnika, protiv kompa je uzas...Inace primetio sam onaj bag kad komp "resi" da narpavi akciju "od svog golmana do mog golmana" ne mozes mu nista...jedino da uklizas i da se nadas zutom kartonu, bukvalno je nedodirljiv...nekako mi se cini kao da je AI poboljsan na neki jeftin "fejk" nacin, ali to me iskreno i ne uzbudjuje mnogo jer jedino demo i igram protiv CPU-a...

Poslednja izmena:
Ljudi, da ne bi gledali toliko retardirane golmane uradite ono što i ja...nabio sam svima skill za golmana i reakciju na 99. 😀 Sad im barem ne prolazi lopta kroz uši. Za mene je to neko privremeno rešenje jer stvarno ne mogu onakve da ih gledam...ovo je kako tako pomoglo da se ne ponašaju onako retardirani.

Ja zaista ne znam na kom nivou ce im golmani biti u full verziji ali u ovom demo-u su prosto katastrofa, i to blago receno... Bolje da nisu izbacivali demo, ili jos bolje da nisu ni stavljali golmane jer jedina svrha im je da ispucaju loptu!
Nadam se da su ovi golmani na 10% mogućnosti od ovih sto ce biti u full verziji.
Mada mozda time zele da podstaknu napadački fudbal jer prosto moras da igraš na gol više!

Dobro je što su rano izbacili demo da vidimo šta su uradili do sad....mene plaši ako budu loši golmani u sledećem demo-u, onda treba da se zabrinemo.

Evo, za sve ljubitelje PES-a... DEMO PES 2012

http://www.download.ba/download/pro-evolution-soccer-pes-2012/

Pomozite sada vi meni... Jel zna neko neke dobre dzojstike a da ne kostaju 4.000-5.000 din.? Koji proizvodjac i to... Mi smo probali nekoliko ali nismo bas odusevljeni kako su se pokazali... Ako neko ima neki savet, dobro bi mi dosao 🙂

Hvala unapred na odgovoru 🙂

Uvek sam bio zadovoljan, i iznova uzimao Logitech Rumblepad II.

@gaja88, za te pare iskljucivo Dual Shock III, za 2-2.5 hiljade Dual Shock II...a sto se dema tice igramo ga vec nedelju dana...

lol, okacio covek demo 🙂

Kao sto rece playboy, ako neces da menjas svakih par meseci, otvorite se za DS2, ili DS3..

Nece da otvori ovo..

..ni meni nece da otvori, moguce da je trenutno, ceo taj sajt trenutno ne mogu da otvorim.

EDIT: Evo radi ponovo.

Poslednja izmena:
Jel ovo cpu protiv cpu-a, ne vidim kursor nigde..

zpbf7.jpg

:eyebrows:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Messi nije ni za nista drugo... 😉

CPU na top ubija pravi akcije strasno nekad se izgubim pojma nem gde je lopta 😀

Pa uvek je i bila skuplja za konzole 😉

Ima neki razlog sigurno, ali ja na to gledam da ustvari placas vise za 'ubacis i ne mislis', dok to nije uvek slucaj sa PC naslovima.

Koristan link, krenuo sam da igram i za sada nema apsolutno nikakvih problema

PES2012 demo 34 teams unlocked patch - released

Kod:
http://www.pes-serbia.com/threads/20181-PES2012-demo-34-teams-unlocked-patch-released

:wave:

Kako se oduzima prokleta lopta ? Ovo je neverovatno sta CPU radi, ove godine su zaista preterali sa ovim supermenima. ***e, tri igraca na ledjima ima protivnik i uspe da se izvuce iz klinca uz kung fu poteze.

Treba da odrediš pravi trenutak kad ćeš oduzeti loptu. Pratiš igrača na R2 i X. Možeš dok pratiš igrača da pozoveš saigrača da ti pomogne da oduzmeš loptu ili stisneš ponovo X u pravom trenutku da mu sam oduzmeš. Promenjen je način na koji se igra odbrana, ne može više da držiš samo X i da ouzmeš loptu.

Nazad
Vrh Dno