Šta je novo?

PES 2012

Jeste da izgleda glupo, ali videce se vec u demo-u, kako stoje stvari...

Novi klipovi :)

[YOUTUBE]Lv5ickNJCcU&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]2M_sHzfn6so&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

mogli su ove komentatore vise promenuti,i milan ima druge dresove :D

Najjaci mi nekako gol Mancestera...:)

I ipak se vidi power bar na ekranu!

A drugo, ono sto mi se ne svidja ni u ovom ni u prrethodnom pesu je tto sto je stadion kao u nekom polumraku, kao da im pola reflektora ne radi. Dal nisu platili struju ili sta vec, ali tako deluje. Dok kod fife to izgleda lepo, normalno, kao u realnosti.

Bitno je sta se desava na terenu, ne na tribinama. Cak po novom zakonu FIFA-e zabranjeno je snimati incidente na tribinama ili na terenu. :D (ovo se odnosi na tv prenos)

Ko je pominjao tribine? Ja mislim na travu, na celu sliku. Sve je u nekom polumraku.

Ok, nisam dobro procitao. NHF ;)

Gledajući ova 2 gameplay videa gore a i ostale pre stičem utisak da se lopta i previše lepi za nogu igračima i da je vraški dobro kontolišu, ako je tako kao što izgleda samo se plašim da će mnogo lakše biti napadati nego se braniti se, jer ćeš sa igračem sa loptom moći da radiš šta hoćeš...

LINK

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2.4 GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 graphics card AMD)
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core 2 Duo 2.0 GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (ATI Radeon 2600 AMD or NVidia GeForce 7900 or better)

Kako vidim, golamani opet imaju identicne animacije, scena kada onako bangavo izbaci loptu kao da su mu ruke probusene :D

Ove godine su se samo fokusirali na gameplay, sto je ok, ali ti izgovori nece vise vaziti za 2013 verziju, moraju gomilu animacija od nule da urade, ne vredi vise ovako..

Sto vise gledam sve novije i novije klipove, uopste nisam siguran dal gledam 11-icu il 12-icu, meni to toliko izgleda isto(pogotovo zadnja 2 klipa),
da prosto ne mogu da razumem do koje mere su retardirani ljudi u razvojnom timu konami-a...:mad:

Pa dobro, ne mozes ti da osetis promene u gameplay-u preko videa.. mada ima par retadiranih stvari koje se provlace iz verzije u verziju..

Sto vise gledam sve novije i novije klipove, uopste nisam siguran dal gledam 11-icu il 12-icu, meni to toliko izgleda isto(pogotovo zadnja 2 klipa),
da prosto ne mogu da razumem do koje mere su retardirani ljudi u razvojnom timu konami-a...:mad:

+1:)

Pa dobro, ne mozes ti da osetis promene u gameplay-u preko videa..

ma to jeste, ali dovoljno da vidis na koji nacin postizu golove, prave faulove, dodaju loptu...skontas da sve ono sto najvise ne valja, uopste nisu popravili...
nemam drugog objasnjenja nego da namerno neke stvari nece da isprave, a zasto, to ne bih znao...

Nemaju ljudstva da bi sve te stvari popravljali. A sad zasto nemaju e to ne znam. Fifiin developerski tim je jedno 5 puta brojniji.

Nadam se da ce da poprave reakciju golmana pri lobu, jer sam video mnogo glupih golova.... Kao i retardirano ponasanje kad lopta ide u korner a golman samo protrci pored lopte !

Poslednja izmena:
nemam drugog objasnjenja nego da namerno neke stvari nece da isprave, a zasto, to ne bih znao...
Pa zato što ovako ima veća zarada...u svakom novom delu poprave neku sitnicu i tako u beskonačnost...a svake godine prodaja pes-a ima da raste kakav god da je.

zbog toga su mnogi ljudi prestali da igraju pes

Pa zato što ovako ima veća zarada...u svakom novom delu poprave neku sitnicu i tako u beskonačnost...a svake godine prodaja pes-a ima da raste kakav god da je.

Prodaja bi rasla mnogo više i bila čak veća od FIFA kad bi Konami ulagao više novca.

Ali kako god, izgleda da fifa malo drži pažnju pa se ljudi opet vrate na pes, barem je tako u mom slučaju. Fifu odigramo par tekmi pa nekako dosadno i onda pređemo na pes i tu se zakucamo 3-4 sata. Sad je još izašao patch od nekog lika Yair-a koji je ispravio skoro sve bagove u pes 11 i poboljšao golmane tako da je igra još bolja. Taj isti lik je najavio da će i pes 12 prepraviti ako bude trebalo tu i tamo.

Ih bre pa cime li se ovde hvale, ako igraca u sprintu ovaj moze unatraske da prati, na sta li ce to da lici. :)Mada ovde je verovatno prikazana situacija bez brzog trcanja...

EDIT: Malo sam se zaleteo cini mi se...

Poslednja izmena:
Samo da ga ne zakomplikuju kao nba2k11 koja je ispada bukvalno nebo i zemlja sa nba2k10 :d

Dakle slozice se vecina verujem, sve je ovo kul - dajte nam test [ alfa?] verziju pes2010 i svi ce biti zadovoljni :D

2010 ???

Dečko je verovatno mislio na 2012, omaška je to, pretpostavljam.

Neke nove slike....

pes2012_2011-08-08_16-28-02-52_copia_jpg_640x360_upscale_q85.jpg

pes2012_2011-08-08_16-27-19-49_copia_jpg_640x360_upscale_q85.jpg

pes2012_2011-08-08_16-27-06-69_copia_jpg_640x360_upscale_q85.jpg

284339_231880516853987_200764683298904_640353_748933_n.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno