storky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.08.2009
- Poena
- 320
opaaaaaaaaaaaa ima i Milan meni i ne treba cela igra 😀
+1 Samo da nam je Ibra živ i zdrav 😀
opaaaaaaaaaaaa ima i Milan meni i ne treba cela igra 😀
fantasticna informacija :banana::banana::banana:Izvodjenje sa centra- igrac mora sam da izvede, nije kao na 2011 da komp sam izvede...
@rAMA, e ako si nam rekao kakvo je stanje sa fudbalskim simulacijama, mislim ono da i mi znamo kako i sta, ko zna da narpavi simulaciju a ko ne...ja ne znam da li je vise glupo spominjati arkadu poput PES6 u 2011 godini, ko to igra danas ne voli sebe...tad je bio dobar a to je bilo pre 5 godina, sad je i vise nego zastareo, a konkurenciju ne mogu komentrisati jer nije u konkurenciji...
@rAMA, relano samo sam cekao kad ce se neki trovac pojaviti u ovoj temi, ja ne znam ko tebi i drugima brani da igrate "najbolju" simulaciju na svetu, ne moras meni da dajes casove neke tvoje skorasnje istorije simulacija u tome sam jako dugo i ne samo kao igrac...
Procitaj svoj prvi post na prethodnoj strani i zamisli kako te drugi gledaju - kao da imas neki ozbiljan komplex ili si utripovao da se razumes u nesto iz ove price, nisi morao pisati dva posta za redom jer sam to za intro vec okacio...
Sad sam opikao jos par tekmi, nekako sam lako dao dva gola iz daljine, kao na pes6 ukosis se na 16-20m od gola i gadjas suprotan ugao i udje lagano, nije kolman kiksnuo niti je sut bio vanserjiski ali nekako ne znam...
A zasto imas komplex?
Pojavljujes se u temi i pises o drugoj simulaciji i kreces neku svoju verziju istorije da pripovedas a demo ni probao nisi, evo nek se javi neko ko zeli da cita neke tvoje pausalne ocene, sta "SVET" misli i "tvoju verziju istorije fudbalskih simulacija", mislim da oni koje zanima ova teme radije bi da citaju o PES-u 2012, o iskustvima sa demo verzijom, nekim novimana, manama, vrlinama itd itd...
Skini demo odigraj par utakmica pa komentarisi, a ako si ovo napisao posle igranja dema "Ali to više nije to, što je i ovaj demo potvrdio, mada ću mu svakako dati još šanse, ali mrka kapa izleda opet", onda imas nekih problema relanih(jer kako ti kazes ceo SVET blago receno odusevljen), ili imas neku potrebu da smaras i trujes, jer nista konkretno nisi naveo osim da sad igras drugu simulaciju i da nam to stavljas do znanja u svakom postu, a ja ne verujem da si nekog rastuzio sto ne igras vise PES.
Čini mi se da je kriterijum suđenja dosta blaži, baš sam se trudio da zaradim neki karton a dobio sam ukupno 2 na 15ak utakmica, što mi je u pesu 2011 bio prosek po utakmici. 😀
:zgran:Naravno da više niko ne igra PES 6...
Treba vas pohapsiti majkemi 🙂
Salim se, jedva cekam da izadje za PS3! 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari