Šta je novo?

PES 2011

Pricao sam generalno, ne konkretno za "tvoj" slucaj. :D

Da li neko ima predstavu sta se desava sa Nemackim lobijem? Do pre nekog vremena to Nemacki serveri su bili najpuniji medjutim odjednom je opala poseta i jedva bude po 20-ak ljudi dok su Engleski serveri procvetali.
Wtf?

pa Nemci su zauzeti pripremama za 3ći sv. rat. nemaju više vr. za fudbal :p, kao što ti je rekao "7" u menagment data sve podesiš na manual...ja i igrače menjam manuelno (LB) i čini mi se da od kad sam počeo tako da igram, cela odbrana bolje funkcioniše...poenta je da što više i brže izmenjaš, jer igrač u napadu uglavnom beži od tvog odmbrambenog koji je selektovan u tom trenutku...znači ili gleda da doda,centrira...čak i vrati...a ono što sam rekao da se ja kao ne nerviram zbog pes-a, ahaaa, važi...sinoć sam hteo da bacim kroz prozor i kućište i monitor i sve u p.m :mad: 5 tekmi za redom, gubim sa Milan-om od Čelzi-ija i to u najb. sl. 2:1.:wall:

Mene jedino nervira sto i dalje po strani blizu kornera svaki centar sut prodje, a i da stanes, ko majmun ce stati pored tebe i nece napasti.

Misli na to da kad je zadnji loptu pipnuo protivnicki igrac a ti si blize lopti ne mozes da je ispucas odmah ili da je dodas saigracu vec mora prvo igrac da primi loptu pa tek onda da je doda ili ispuca a to je problem pogotovo u svom sesnaestercu jer se tako daju autogolovi, umesto da je odmah ispuca on uleti klizeci bezveze ili je pri prijemu utera u gol...

Sorry, nije me bilo da ja pojasnim sta sam mislio, ali mislim da je "7" sve rekao umesto mene :D. I da, u pitanju je igrac koga trenutno kontrolises a ne kompjuterski kontrolisani igrac.
Sto se tice promene aktivnog igraca u odbrani, mozda bi resenje bilo da se kursor postavi na semi-auto, tako da ce kontrolisani igrac da se (u teoriji) automatski menja samo u napadu.

1. Ne biraj automatsku strategiju, izaberi manual pa namesti sve kako hoces i onda snimi da ne moras svaki put da namestas, i onda ti nece nista raditi sam.

..hm..pa izabrao sam manuelnu strategiju...i snimio sam kao takvu..provericu jos jednom. .
hvala u svakom slucaju, mislio sam da postoji jos nesto.. :)

od 5ice ne znas to da iskljucis? izvini, ali sad moram da se nasmejem.:D

hm?

Poslednja izmena od urednika:
A koji je patch u pitanju?

Izgleda se to čudo samo instalira u pozadini, nit pita nit ništa :D. Nije kao data pack. Šljaka bez problema sa starim exetom :S

@storky
Konami ofcijalni patch 1.02

@zigic
Oridjinal...PC verzija...

@Darkko, ne znam kako radi na nardonoj verizji...ja sam samo skinuo sa konamijevog sajta i instalirao...da li treba ili ne treba lek za ovu verziju to stvarno ne znam...

Ovaj 1.02 Konami patch dize moju ukupnu ocenu za PES2011 sa 7/10 na 8/10. Odbrana je umnogome popravljena.

Ja sam sad u nedoumici. Pisalo je da se patch automatski downloaduje a sad vidim da ga ljudi skidaju sa sajta. Ja nisam ništa skidao, imam narodnu verziju a primećujem sve promene koje su najavljene (npr. može da se vrati lopta odmah izvođaču auta)?

Ne znam da li je to neko vec provalio ili pricao o tome, naime radi se o koriscenju R2 u dobrani.

Kada protivnik napada a vi ga cekate sa odbrambenim igracem primeticete da odbrambeni igrac zauzme odredjeni stav (odbrambeni stav kao u NBA igricama).

Ja sam ovo tek skoro provalio jer kako mogu da primetim R2 mnogo olaksava tj. pospesuje takodje i izvodjenje slobodnih udaraca pa ko veli probavam ga uz sve.

Sto se tiche starog exe fajla preko 1.02 novog exe fajla, bojim se da sve sto se nalazi u novom exe-u gubi samim tim sto stari exe presnimite preko istog. Mozda i gresim...

Pes 2011

Sve vas pozdravljam

Zamolio bih za pomoć

Koristim Gamepad u igranju ali bih zeleoda igram protiv mog sina, međutim, igrica ne prepoznaje tastaturu. Može li neko da mi odgovori kako da je "uključim" ?

Hvala u napred i hvala na razumevanju što postavljam pitanje već u prvom postu :wall: :D

U settings postavis gamepad na drugo mesto, tj za player 2 i onda player 1 je tastatura.

ajde josh detalja.. kako shljaka 2:2 i ono "menjanje igracha".. sta znachi sut je "poboljashan" i naravno da li i dalje kada trci ka lopti mora da oplete polukrug ili je to izbacheno kao u demo-u.

:wave:

kad igras sa drugom u ekipi onda radi ovako. recimo ti si player1 a on player 2. ti koristis igraca kad je iznad igraca plava linija a on koristi kad je iznad crvena

Hvala Nenad22, ali u settings-u imam dostupan camo jedan controler. Kad počnem utakmicu, takođe
Mogu sa tastaturom da se krećem kroz menije, ali ne mogu da igram

:smoke:

Nego sto se patcha tice, nista bolje ja nisam primetio. Menjanje igraca je i dalje uzas, malopre sam bas zbog nemogucnosti selektovanja igraca pri kontri dobio gol jer sam promenio jedno 3-4 igraca i nikako da dobijem kontrolu igraca koji je najblizi lopti, glupost.

Pes je stvarno sve gori i gori i sve dalji od starog dobrog gameplaya, ovaj mi se ubedljivo najmanje svidja i pored nekih dobrih stvari koje nisu ranije bile. Toliko ima sitnih gluposti koje odbijaju od igranja, a najgore od svega tromost kontrole igraca. Prvi pes koji me mrzi da igram protiv zivog protivnika. Cela igra je postala lutrija i sve vise stvari zavisi od srece, a ne od skila...

Jedini plus je stvaranje raznovrsnih akcija zbog jako dobrih pasova u prostor(i niski i visoki)...

@Apabata Znam sta je problem. U settings player 1 ostavi prazan, a player 2 stavi gamepad. Onda pre startovanja igre ides na Exibition, pa select sides i tastatura levo, a gamepad desno i to je to ;)...

Poslednja izmena:
@nenad 22

Jer imas original ili si krekovao patch sa starim exe-om?

Bravo Nenade uspeo sam. :guitar:

Hvala puno. Moj klinac će biti oduševljen :)

A inače, nov sam u Pes-u, ne znam kako vi, ali meni je Amater nivo igranja prelak, ali je ovaj sledeći, treći po redu (regular) baš mnogo teži. Uglavnom završim 1:1
Kažem, nisam baš neki igrač, ali mi se čini da je igricin AI tako podešen da moraš baš da se namučiš. Verovatno je mnogo bolje kad se igra protiv "živog čoveka" a ne protiv kompa
Aj' pozdrav pa se čujemo kad još malo više odigram pa saberem utiske :cigar:

kad igras sa drugom u ekipi onda radi ovako. recimo ti si player1 a on player 2. ti koristis igraca kad je iznad igraca plava linija a on koristi kad je iznad crvena

Ne ne, nisi razumeo :)

Igram ja 2:2 duzhe vreme nego sam bio na operaciji par dana i nisam stigao da probam patch. Pitam kako se ponasha menjanje igracha u tom modu jer nekada komp sam promeni sa jednog na drugog i to je nerviralo do jaja sve... pa ispada kao da uvek jedan dominira a drugi bleji.. na primer kada je napucana lopta od strane protivnika i ti jurcash do kornera da izbijesh i u tom momentu se menja na igrachu plava zelena plava zelana.. na taj bag sam mislio :wave:

To i mene bas zanima da li su sredili, dva dzojpada su stradala na slabe zivce mojih ortaka zbog tih bagova.

Probao sam da instaliram patch 1.02 ali dobijam sledecu gresku:
"The Upgrade Patch Cannot Be Installed By The Windows Installer Service Because The Program To Be Upgraded May Be Missing Or The Upgrade Patch May Update A ..." itd. itd.

Trazio sam na netu, ali ne mogu da nadjem resenje. Jel ima neko ideju u cemu je problem?

imas dve verzije a ti si skinuo pogresnu...

Jedna verzija patcha je za DVD izdanje igre a druga za one koji su original skidali sa net-a tj download-ovali.

Ako kupim original igricu,da li bi morao da brisem celu igricu,pa ponovo da istaliram da bi igrao online?

Moraces da brises ali mozes sacuvati "sejvove"

Nazad
Vrh Dno