Šta je novo?

PES 2011

Ajde strucnjaci koji tvrde da nema vise da npr messi uzme loptu i krene u solo da mi objasne kako da se odbranim od ljudi koji igraju tako?
Messi,Villa, Ronaldo, ma svi supermeni.
Da ih jurim - ne vredi jer su brzi i bespotrebno umaram igraca/e
Da ih cekam - menjaju pravac kao baletani + im je lopta zalepljena za noge.
Ako stavim presing +20 - svi idu napred na loptu i oslobadjam prazan prostor
Ako stavim 0 presing - niko ne ide na loptu
Vuci unazad i drzi x, kocku, ma ne vredi. Kada se baletani zalete ne mozes im nista.
Jos na to dodate vanzemaljski timski rad i kretanje njihovih saigraca, pa to je uzas.
Probao sam par puta da igram sa Barcom, ma ono je milina, samo lagano vozis kroz protivnicke igrace. :wall:

Brate klizecim zaustavljam te "zvijezde"od igraca,ali moje zvijezde tesko ko moze da zaustavi (silva,milner,Filips,tevez) ;)))))

A ti nemoj da klizas u noge coveku, nego da pokupis loptu.

Da, da, ne znam da igram a skor mi je 60 i kusur % dobijenih tekmi od odigranih 350 online a prosek 2 gola po tekmi. :d
Simpaticno...
Nego, to nije ni bitno, ono sto me muci sam naveo ali ovi sto znaju da igraju nikako da mi odgonentnu misteriju i odgovore na pitanje. :D

Da, da, ne znam da igram a skor mi je 60 i kusur % dobijenih tekmi od odigranih 350 online a prosek 2 gola po tekmi. :d
Simpaticno...
Nego, to nije ni bitno, ono sto me muci sam naveo ali ovi sto znaju da igraju nikako da mi odgonentnu misteriju i odgovore na pitanje. :D

Pa ljudi pricam vam da mi je klizrci svaki na loptu,dobro ne klizam sad non-stop ali mi je to glavno resenje za dobra krila i napadace,dobrije crveni na svaku 7,8 utakmicu.

@samsung
Nemoj se vredjati...mozda je moja poruka zucala malo uvredljivo, ali namera nije bila takva, nema potrebe za tvojim sarkazmom...

Javi se na PP da odigramo koju tekmu.

P.S. Je*o online skor to niko ziv vise ne gleda...imas fore da ne gubis poene kad izgubis, i da dobijas poene a da ni ne igras...

Poz

Izasao "PESEdit.com 2011 Patch - Version 0.5".

Complete 2. Bundesliga (all players with correct appearence, stats and boots; all teams with correct squads, numbers, kits, lineups & map locations
Complete kits configurations for Americas national teams
Corrected boots for more than 500 players
More than 20 new edit mode hairstyles
New boots (adiZero Cyan/White/Pink, adizero Green/White/Pink, Predator X Electricity/Red/White)
New kits (Aue, Cottbus, Düsseldorf)
New faces (Abate, Barrios, Biabiany, Fuchs, Fucile, Geromel, Holtby, Kuba, Lens, Robert Lewandowski, Lukaku, Neymar, Marica, Mario Suarez, Pieters, Piszczek, Prödl, Schwegler, Szalai, Zambrano)
Updated squads for Argentina, Brazil & Germany

Jel ovaj patch standalone ili je potrebna prethodna verzija?

P.S. Nisam u toku, za vikend planiram da probam novi PES :)

@samsung
Nemoj se vredjati...mozda je moja poruka zucala malo uvredljivo, ali namera nije bila takva, nema potrebe za tvojim sarkazmom...

Javi se na PP da odigramo koju tekmu.

P.S. Je*o online skor to niko ziv vise ne gleda...imas fore da ne gubis poene kad izgubis, i da dobijas poene a da ni ne igras...

Poz
Ma jok, sta ti je.
Samo neka oni varaju na ovaj ili onaj nacin ako im to omogucava da dozive visestruke orgazme, nemam nista protiv.
Moja savest je cista ali mi je zgazena lopta vec dugo, dugo vremena zato sto mi je 2 puta puk`o net i posle toga sam odigram masu tekmi ali lopta se ne dize, ostaje zgazena skroz.:wall:

Ma jok, sta ti je.
Samo neka oni varaju na ovaj ili onaj nacin ako im to omogucava da dozive visestruke orgazme, nemam nista protiv.
Moja savest je cista ali mi je zgazena lopta vec dugo, dugo vremena zato sto mi je 2 puta puk`o net i posle toga sam odigram masu tekmi ali lopta se ne dize, ostaje zgazena skroz.:wall:

Nije mi jasno zasto rade to zbog bodovanja i da ne izgube utakmice(pi..e) nije im draz odigrat utakmicu posteno pa sta ko ponese...BRUKA...sad vecina igraca zna tu foru,ali nikad i da znam ne bi tako nesto uradio. :crash:

Konami Digital Entertainment GmbH has revealed the content for the latest free update for its PES 2011 title.

The update will be automatically downloaded from 24th November and adjusts the defender AI to allow for more consistent pressing from various situations and includes a series of alterations based on feedback from users. The difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been adjusted to improve gameplay, while throw-ins can now be passed back to the taker. Cursor switching has been generally been improved including situations when the ball is crossed, while the way transfer fees are calculated in Master League has been reworked. Names above CPU players can also now be switched off as they mimic player settings. Shooting has also be tweaked to produce more realistic reactions and results depending on real-time situations.

Some chants within the game have also been refined or changed, and PC owners using relatively low-spec machines will also be able to find matches more easily within the game’s Legends mode.

# AI pressure more in certain situation (especially when crossing)
# Cursor switching improved, including when ball is crossed
# Difficulty and success rate of Rainbow Flicks has been changed (more difficult)
# Transfer fees in ML has been reworked
# You can turn off player names above CPU players
# Shooting has been tweaked
# Chants have been refined or changed

:banana:

Ma jok, sta ti je.

Pazi meni je lopta skroz izduvana...iznerviram se lako - temperament mi je takav i kad gubim od losijeg pukne mi film i ugasim ceo komp! izgubim 15-20 poena i tako... :)

@McGarnagle, ako to sve bude kao sto pise za taj patch, imacemo najbolju simulaciju fudbala u istoriji do sad...

Poslednja izmena:
oko ovog "ko zna i ko ne zna"...PES je takva igra da ako si je inst. 2007 (Win.El.07 beše?) i bilo ti je teško nisi odigrao bar po 1,2,3 tekme protiv cpu svaki put kad sedneš za komp. duže...i tako danima, nedeljama, mesecima...godinama, pa kad na Pro pobediš Man.Utd. sa Olimp. Mar. porasteš za 2 cm, i svaku sledeću verziju čekaš ko ozebo sunce, kupuješ bolju gpu i brži ddr samo zbog PES-a...tako se uči i voli da igra ta igra.
Ja sam se zarazio i šta sad mogu, da idem na lečenje - ne pada mi na pamet ! krpim se za brži net da bih mogao da igram online (pobeđujem slabije i gubim od boljiih,što je osn. pravilo u sv. sportu, a pes nije samo igra već pravi sport) Long live PES :D

Uh, ne da se nerviram kad gubim nego bih razbio i dzojstik i monitor i komp a vrlo cesto se svadjam sa igrom kad primim neku smrdu od gola, psujem i je**m joj majku. :d
I to se nerviram kad gubim od slabijeg i kad me nece nista - sut, pas, uzimaju mi loptu bez problema jos ako je lag pa je sporije sve, slabije reaguju komande i sve poludi. Aaauuuu tad popizdim nacisto.

Uh, ne da se nerviram kad gubim nego bih razbio i dzojstik i monitor i komp a vrlo cesto se svadjam sa igrom kad primim neku smrdu od gola, psujem i je**m joj majku. :d
I to se nerviram kad gubim od slabijeg i kad me nece nista - sut, pas, uzimaju mi loptu bez problema jos ako je lag pa je sporije sve, slabije reaguju komande i sve poludi. Aaauuuu tad popizdim nacisto.

Haha, ovo me podseti na druga sa kojim sam dosta igrao Pes6. Pre pocetka obeca sebi da nece psovati i onda trpi i trpi, i kad se desi stvarno neka velika glupost, pukne :)... I ja se dosta nerviram ali uglavnom online...

Iako se smatram PES veteranom (nisam propustio ni jedan od cetvorke) a ovaj sam tek skoro poceo da igram, jednu stvar ne mogu da izvalim - kako, za ime svega svetog, da odigram one touch pass iz odbrane, tj. kad protivnik poslednji dodirne loptu. Nekako moj igrac mora bar jednom da je takne da bi komanda bila primljena. Ne smem ni da pomislim koliko sam golova zbog ovoga primio i ne secam se da je ranije bilo tih problema.

Iako se smatram PES veteranom (nisam propustio ni jedan od cetvorke) a ovaj sam tek skoro poceo da igram, jednu stvar ne mogu da izvalim - kako, za ime svega svetog, da odigram one touch pass iz odbrane, tj. kad protivnik poslednji dodirne loptu. Nekako moj igrac mora bar jednom da je takne da bi komanda bila primljena. Ne smem ni da pomislim koliko sam golova zbog ovoga primio i ne secam se da je ranije bilo tih problema.

Stisnes dobacivanje malo ranije nego sto primis loptu, samo ne radi bas uvek, i mene to izludjuje, nadam se da su mozda i to dodirnuli sa ovim patchom..

Iako se smatram PES veteranom (nisam propustio ni jedan od cetvorke) jednu stvar ne mogu da izvalim - kako, za ime svega svetog, da odigram one touch pass iz odbrane, tj. kad protivnik poslednji dodirne loptu. Nekako moj igrac mora bar jednom da je takne da bi komanda bila primljena.

ja igram od 5ice, ali nisam ipak razumeo šta pitaš, ajd molim te taj one touch pass malo bolje objasni ? moguće da znam kako ali džaba kad ne znam na šta misliš !?

oko tog nerviranja (postovi gore), ja sam izgl. jedini koji pes shvata kao rekreaciju, odigram kad mi se igra 2,3 tekme protiv cpu i baš mi prija, više me nervira sve ostalo na cpu, a surf i ovo pisanje počelo i da me zamara. Možda zato što nisam probao online...imam 2. joystick, pa kad dođe neko ko zna da igra onda se malo više uživim, Inače 11icu sam igrao samo 1. protiv drugara, i to je bilo kad sam otišao kod njega da uzmem igru...znači relat. skoro...od tad mi nije dolazio niko ko igra pes, :( šta da radim, da naložim ženu da počne da igra ? bolje da onda uplatim brži net, jeftinije je :d

Misli na to da kad je zadnji loptu pipnuo protivnicki igrac a ti si blize lopti ne mozes da je ispucas odmah ili da je dodas saigracu vec mora prvo igrac da primi loptu pa tek onda da je doda ili ispuca a to je problem pogotovo u svom sesnaestercu jer se tako daju autogolovi, umesto da je odmah ispuca on uleti klizeci bezveze ili je pri prijemu utera u gol... ili recimo zadnji igrac odbrane ti stize prvi do lopte, ti pritiskas centarsut da je degaziras a igrac odradi klizeci i protivnicki igrac nastavlja kao da te nema...

Pozz

To je nemoguce izbeci, u nekm situacijama igraci su kao bandere, samo se lopta odbija od njih, a ispred gola se zalete na loptu i daju autogol i tu se cesto nista ne moze.

Misli na to da kad je zadnji loptu pipnuo protivnicki igrac a ti si blize lopti ne mozes da je ispucas odmah ili da je dodas saigracu vec mora prvo igrac da primi loptu pa tek onda da je doda ili ispuca a to je problem pogotovo u svom sesnaestercu jer se tako daju autogolovi, umesto da je odmah ispuca on uleti klizeci bezveze ili je pri prijemu utera u gol... ili recimo zadnji igrac odbrane ti stize prvi do lopte, ti pritiskas centarsut da je degaziras a igrac odradi klizeci i protivnicki igrac nastavlja kao da te nema...

Pozz

pozz "7", nije te bilo neko vreme ili bar ne u ovoj temi?
isključi auto-uklizavanje, na game plan/data men./sliding tackle off, a protiv toga što utera lopu u (auto)gol, malo se može koliko sam do sad provalio, pogotovo, ako se zaleteo...to je već do same igre,u pokušaju da je naprave što realnijom to su dosta otežali, pa se i iskusnim igračima dešava da daju autogol...trudiš se da je izbaciš (deganžiraš napolje) pa ako uspe uspelo....nisam za to do sad našao lek, kao ni za off replay-a što me baš nervira, svaki glupi faul prekida igru!

Ljudi igra mi ''trza''- ne secka (efekat kao kad se poziva hard i nema RAMA pa stucne) i pored toga sto ne pada ispod 60fps. Probao sam sve kombinacije u settingsu ali ne vredi + kada mi je islkjucen Vsinc igra je totalno neigriva i nekako cidno usporena. Inace ovaj problem nemam na drugoj masini sa 8800GT. Jel zna neko sta je u pitanju?

I dalje nisam nasao resenje za ovo, a vidim da dosta ljudi po netu (ali ne u Srbiji, sto mi je nemoguce :zgran:) ima ovaj problem ali ne i resenje :mad:. Pratio sam preko MSI Afterburnera frame rate i u trenutku trzanja sa 60fps padne na 59fps. Inace ovo se desava samo na Win7 u kombinaciji sa jacim grafikama. Ajte ljudi, mi smo tigar na balkanu a fuca mora da radi dobro pre svih igara ;)

Auto klizeci je po meni vrlo korisna opcija a evo i zasto. Komp ne kliza non stop vec u nekim krucijalnim situacijama i procenat uspesnih klizanja ( van 16 m ) je mnogo veci nego sto to samom coveku polazi za rukom. Kad kazem uspesno, mislim na klizanje bez kartona sa uspesnim oduzimanjem lopte i to bekovi rade odlicno. Klizanje u 16m obavezno povlaci karton za sobom kao i penal i tu dolazimo do krucijalne cinjenice - 95% ljudi ne ume da sutne penal. :d Lopta ce otici ili nebu pod oblake ili golmanu pravo u ruke ( ja uopste ne branim penale ) i time ste spasili go.
Ovde treba vagati da li rizikovati i igrati tako ili ne. Naravno, ovo sve vazi kada se igra protiv coveka a ne protiv cpu-a jer je cpu uvek dominantniji u vaznim situacijama.

pozz "7", nije te bilo neko vreme ili bar ne u ovoj temi?
isključi auto-uklizavanje, na game plan/data men./sliding tackle off, a protiv toga što utera lopu u (auto)gol, malo se može koliko sam do sad provalio, pogotovo, ako se zaleteo...to je već do same igre,u pokušaju da je naprave što realnijom to su dosta otežali, pa se i iskusnim igračima dešava da daju autogol...trudiš se da je izbaciš (deganžiraš napolje) pa ako uspe uspelo....nisam za to do sad našao lek, kao ni za off replay-a što me baš nervira, svaki glupi faul prekida igru!

Ma ime me tu i tamo nego dok hocu nesto da kazem neko me pretekne i tako :) ...
Sto se tice auto uklizavanja... nisam pricao o kompjuterskom igracu nego o igracu kojeg ti kontrolises... recimo protivnicki igrac ubacuje loptu prema tvom golu, tvoj zadnji igrac odbrane stize nesto brze do lopte od protivnickog i sta se desava - tvoj igrac mora prvo da napravi kontakt sa loptom pa tek onda da je sutne/doda... znaci tvoj igrac ne moze da je odmah u prvom dodiru degazira kao sto moze kad mu loptu doda saigrac... i onda kad mi igrac tako trci na loptu ja se zaboravim, pritisnem ubacivanje da napunim snagu suta malo pre nego sto dodje do lopte a on umesto da puni sut, ponasa se kao da je lopta protivnicka i ukliza i naravno promasi loptu a protivnicki igrac nastavi kao da me nema...
... ima i ona slicna fora kad u trenutku kad hocu da uklizam komp promeni aktivnog igraca i onda em onaj sto sam hteo sa njim da uklizam ne ukliza em drugi igrac ukliza bezveze pa tako izbacim dva svoja igraca iz odbrane :wall: ... naravno, za to je resenje da menjanje igraca bude manuelno ali to mi je smaranje...

Pozz

..igram pes od 5ice..i citam ovu temu tu i tamo ali sam verovatno neke odgovore preskocio pa mi je zao ako se ponavljam..za sada dva pitanja:
1. kako da iskljucim prokleti auto-sub. Komp mi na osnovu strategije (?) automatski menja igrace..
2. je l ima neko link na rapidu sa sharovanim soundtrackom 11ice i 10ke..

..igram pes od 5ice..i citam ovu temu tu i tamo ali sam verovatno neke odgovore preskocio pa mi je zao ako se ponavljam..za sada dva pitanja:
1. kako da iskljucim prokleti auto-sub. Komp mi na osnovu strategije (?) automatski menja igrace..

1. Ne biraj automatsku strategiju, izaberi manual pa namesti sve kako hoces i onda snimi da ne moras svaki put da namestas, i onda ti nece nista raditi sam.

od 5ice ne znas to da iskljucis? izvini, ali sad moram da se nasmejem.:D

Ma ime me tu i tamo nego dok hocu nesto da kazem neko me pretekne i tako :) ...
Sto se tice auto uklizavanja... nisam pricao o kompjuterskom igracu nego o igracu kojeg ti kontrolises... recimo protivnicki igrac ubacuje loptu prema tvom golu, tvoj zadnji igrac odbrane stize nesto brze do lopte od protivnickog i sta se desava - tvoj igrac mora prvo da napravi kontakt sa loptom pa tek onda da je sutne/doda... znaci tvoj igrac ne moze da je odmah u prvom dodiru degazira kao sto moze kad mu loptu doda saigrac... i onda kad mi igrac tako trci na loptu ja se zaboravim, pritisnem ubacivanje da napunim snagu suta malo pre nego sto dodje do lopte a on umesto da puni sut, ponasa se kao da je lopta protivnicka i ukliza i naravno promasi loptu a protivnicki igrac nastavi kao da me nema...
... ima i ona slicna fora kad u trenutku kad hocu da uklizam komp promeni aktivnog igraca i onda em onaj sto sam hteo sa njim da uklizam ne ukliza em drugi igrac ukliza bezveze pa tako izbacim dva svoja igraca iz odbrane :wall: ... naravno, za to je resenje da menjanje igraca bude manuelno ali to mi je smaranje...

Pozz

Pricao sam generalno, ne konkretno za "tvoj" slucaj. :D

Da li neko ima predstavu sta se desava sa Nemackim lobijem? Do pre nekog vremena to Nemacki serveri su bili najpuniji medjutim odjednom je opala poseta i jedva bude po 20-ak ljudi dok su Engleski serveri procvetali.
Wtf?

Vrh Dno