cercil
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.10.2010
- Poena
- 154
Ovo ti je podforum za konzole, ti trazis podforum za PC:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=230425&page=30
Hvala puno !!!!
Ovo ti je podforum za konzole, ti trazis podforum za PC:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=230425&page=30
Sigurno ne u podforumu za XBOX i PS3. Tu seijski brojevi i ne postoje.
Uostalom, piraterija je zabranjena na ovom forumu tako da sumnjam da ćeš bilo gde dobiti odgovor na tvoje pitanje.
Još samo ti da shvatiš da ljudi koji imaju konzole ne igraju igre na PCju i sve će biti super.
Skinuh i ja torrenta posle dva dana...
Utisci u odnosu na demo posle JEDNOG meča (protiv AIja). Ovako:
- intro glup do bola, čak prikazuje golmane u svoj njihovoj gluposti
- meniji kao u demou, izgledaju i rade super, sve logično raspoređeno, ocena 5+
- default timovi su blagi užas i imam osećaj da je Option fajl od januara 2010...
- brzina igre je uvećana
- lopta je skakutavija
- igrači su više kao u 2008 nego što su bili u demou, znači ono proklizavanje, klizanje trt mrt
- dueli su svedeni na minimum i čini mi se da ima prolaska kroz igrača
- faulovi se sviraju svake prestupne godine (drastična promena u odnosu na demo) što čini fudbal jako pesolikim tj. ping-pong
- kretanje mi se čini u manje od stepeni koliko je bilo u demou (navodno 360), animacije seckavije nego u demou, više liči na stari PES
- komp gluplji nego u demou
- golmani možda za nijansu bolji
- grafika ista ili možda čak i lošija (izmišljeni dresovi, loše dočarana kiša su doprineli utisku)
- sama igra je dosta lakša za igranje
- potreba za driblinzima ne postoji pošto faulova nema, samo odmaže driblanje
- šutiranje kao ranije, lopta leti kao zmaj sve zajedno prosto ko pasulj i nimalo hardcore kao DEMO
- dodavanje isto, tvoji saigrači isto glupi
- generalno se lako igra ko svaki PES osim 2010 i 2011 DEMO
- odbrana se lako igra jer se drži X dok ne uzmeš loptu jer faulova nema
- igrači se manje umaraju i može da se siluje pritisak
- napadači su dosta brži nego u demou i nema potrebe za driblanjem kada imaš brzog napadača, samo drži pravac i eto centaršuta...
Zaključak: popustili pod pritiskom, nije loše bolje nego prošle godine i to dosta ali korak nazad u odnosu na DEMO IMHO.
@maremas:
Ono o čemu si ti pričao, obigravanje oko lopte se radi preko neke komande sigurno nije default tako. Desilo mi se jednom na utakmici i baš sam nešto driblao u tom trenutku. Sigurno uradiš nešto da bi tako prilazili lopti.
Ladno postoji prednost, i to u demou.. na ovom snimku (ne mogu da vidim sad) sudija navodno pokazuje rukama prednost.. mislio sam da uopste nije isprogramirano.
[YOUTUBE]zsuXBOkQ7RA[/YOUTUBE]
Jednostavno su igru približili širokim igračkim masama jer su se uplašili za prodaju. Šteta. Nisam totalno nezadovoljan kao prošle godine kada sam zapravo bio zgrožen ali mi se ne sviđa put kojim su otišli. Očekivao sam unapređenje koncepta iz demoa a ne zaglupljivanje igre.
Fanatik bi bio da pricam nesto sto nije istina i da branim neodbranjivo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari