Šta je novo?

PES 2011

Fala :) Sjajan osecaj posle 50 promasenih, i sto je najjace i burazer ga da takodje u sledecem napadu sa Xavi-jem, on kome je ovo mozda drugi dati slobodnjak u PES-u ikad :D

edit: Prvi utisak - replay posle svakog prekrshaja je i dalje tu, nebulozni ofsajdi su i dalje tu (shaljem loptu na drugu stranu, a ovaj svira ofsajd jer su dvojica igraca u koje lopta prelece u ofsajdu o_O )...Nisam ni krenuo da igram kako treba, a vec sam se iznervirao -_-

Ima dosta kukanja na te replay-eve, molim boga da slusaju i da se smiluju sa nekim patchom za to, transferi ako nisu dobri u full verziji, izaci ce patch posle nekoliko dana, tako je bilo i prosle godine... a sto se tice ofsajda, meni zaista nijednom do sad nije sviran neki glup ofsajd.

... a sto se tice ofsajda, meni zaista nijednom do sad nije sviran neki glup ofsajd.

Ni meni, cak sam jednom dobacivao loptu igracu na bok, blize ispred njega je bio igrac u ofsajdu i upravljao sam tim igracem, sa super kenselom sam bukvalno pobegao od lopte da sudija ne bi svirao ofsajd posto je taj igrac krenuo na nju, i za divno cudo sudija nije svirao nista.

Jel neko isprobao malo temeljnije one stare slobodnjake ispod zivog zida? Cini mi se da su regulisali taj problem. Probao sam par puta i nije prolazilo.

Nisam to probao, ali upravo sam dao jos jedan skoro identican sa Schweinsteiger-om, kakav ubica covek :D

A ono sutiranje sa R2 izgleda stvarno sljaka, jaci su sutevi definitivno.

Sve vise i vise mi se svidja ovaj novi nacin sutiranja.. stvarno moras da pazis, ali strpljenje se isplati :)

[YOUTUBE]VtUWcandkRk[/YOUTUBE]

A sto se tice patcheva, transfera i ostalo..

Adam

Regarding PES, I'm hearing launch day will include a hefty day one DLC pack. Rosters, some CL kits added and some new Nike boots.

Problem is, what with the release date split in Europe, have no idea what date this will hit. I'll try my best to find out asap.

Će se napravi ;)

Isto kao sto sam u 10-ci ubacivao Bundesligu itd. pa je pola igraca bilo Unknown! :d

to u full verziji ili?

ma sudije će imati smisla komentarisati tek u full igri.

Mozda je kao i prosle godine, bude jednom u 30 slucajeva, ali to mislim da nije prednost nego jednostavno nije sviran faul.. :)

Meni su sudije u demo-u bili preostri, svaki kontakt faul...smaranje!

Ne znam bas, ako preterujes sa X + pravac prema igracu onda je faul.. u vecini slucajeva je prava odluka, cak i kad ja napravim faul ne nerviram se mnogo jer je logicno zasto je bio, ako sa ledja spamujes pritisak i slicno.. kada u pravo vreme postavis nogu onda nije.

Ja sam par puta primetio prednost u demo-u... :)

Ne znam šta si ti primetio ali kao što kaže Boris, u PES 2011 DEMO nema prednosti.

Meni se sviđa sudija "španac". Jeste da u par situacija svira faul za bezazlen start ali bolje i to od krljanja u prethodnim delovima. Takođe mi se jako dopadaju svemoćni golmani kao u šestici, ne znam ni sam koliko sam puta uspeo da odbranim jedan na jedan situaciju.

@Boris

Fenomenalan šut :)

Imao sam i ja par takvih golova i stvarno je mnogo dobar osećaj, ranije je sve što je trebalo da uradiš jeste da napuniš skalu i ide bomba a ovde treba malo da se potrudiš što čini gol mnogo dražim nego ranije. Inače meni su omiljeni oni najbuđaviji golovi, golovi kakve u prethodnim PES-ovima nisi mogao da postigneš jer nije bilo duela. Tipa: ubaciš sporu loptu u šesnaest, na nju naleće tvoj centarfor noseći odbrambenog na leđima i onako u raskoraku je zakači slabijom nogom taman toliko da prevari golmana. Ti golovi smešno izgledaju ali su novina i zato ih volim.

Da.. uvek su ovakvi sutevi davali dobar osecaj, ali sada posebno jer su bas retki. Mislis da razlicite sudije imaju razlicite kriterijume? Ne mogu reci da sam to primetio.. koje je to zlatno doba PES-a bilo kad su i takve stvari bile perverzno uradjene, cuveni japanac koga se svako pribojavao.. i onaj ridji bese koji nije nista svirao :)
Ako sa istim zarom i posvecenoscu budu radili i na 2012 verziji, 'plasi' me sta mozemo da dobijemo.. :) Gresku sam napravio prosle godine pa sam prerano rekao da 2010 moze biti najbolja verzija ikad.. necu sada to da ponovim, ali bih bez blama vec sada mogao da kazem to i za 2011, pa kud puklo :)

Borise pocinjes da licis na Marlija sa svojim izjavama...

Njemu skoro svaka bolja igra GotY, a tebi je svaki novi PES najbolji! :p :D

Sta cu, slab sam na PES :p

A dobro, ovog puta ga razumem, normalan odziv igrača, blago promenjen passing sistem, skoro sve dobre stvari sačuvane, savršen meni za taktiku, nema razloga da ne misli da je ovo najbolji PES do sada iako mu po meni fali malo jednostavnosti i preglednosti da bi parirao šestici - ostaje samo da se vidi kako će to sve izgledati protiv živog protivnika.

Igram protiv zivog protivnika, izgleda super.. :) na sta tacno mislis.

S obzirom da u demo-u ne moze da se menja kamera, nadam se da ce u full verziji biti neka preglednija. Tacnije nemam nista protiv one stare... :)

Ma super izgleda, ali previse cesto se pitam gde ce da padne lopta..

Ma super izgleda, ali previse cesto se pitam gde ce da padne lopta..

Bas zbog toga mi se ne svidja, i kada centriram ne znam gde ide...a kada sutiram ume da me prevari!

Ja pomislim ova lopta ide u gol, malo sutra...pre ce proci pored korner zastavice!!! :d

EDIT: inace je super, samo je malo haoticno kada sam pred golom, tj kao sto sam gore i naveo.

Ne znam, ja sam se nekako privikao na novu kameru. Mada, sigurno ce u fulu biti veci izbor pa ko sta voli.. :)

Meni je i fifa ok. Znam da bogohulim :D ali stvarno je dobra, odusevljavam se kako je animacija tecna i kako igraci dok barataju loptom izgledaju kao pravi :p Steta sto nisu malo "tezi" kao i lopta, ostalo je sjajno. Formations meni je ocajan, PES tu kida ali kad krenem u kontru u pesu i u fifi nebo i zemlja... u fifi se igraci savrseno krecu, dueli su mnogo bolje reseni...bice gusto ove godine, sve zavisi od full verzija obe igre i kako sve sljaka u P vs P.

E da, mnogo me nervira sut u PES-u, zasto do sada nikad nisam morao da drzim R2 prilikom suta a sad moram? Zasto komplikuju stvari?

Poslednja izmena:
Sut je odlican.. moras prihvatiti da vise nema sutiranja iz svih mogucih i nemogucih pozicija. I ne moras uopste drzati R2, G@W se istripovao, a i mene :D R2 bi trebao da bude plas shut, a ne jachi sut.. Moras da imas malo prostora ispred, i da lopta nije uz nogu igracu vec malo od njega.. i to je to.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno