Šta je novo?

PES 2011

Samo vi hejtujte :) Ne bi vi toliko blejali u ovoj temi da je ona druga igra takva perfekcija kakvom je prikazujete.. pardon, Perfekcija+ :d

A u cemu je bila fora sa ovim penalima Anderlehta :d

Poslednja izmena:
Ma jok, šutirali ga kao kad klinci probaju da šutiraju na FIFI WC, drže šut i ode u 3 lepe :)

U PESu pre svega ipak prvo namestiš jačinu šuta pa ostalo, nije to to :)

Pa sto nisu rekli da im napravim guide :)

Bas bi voleo da ubace Partizan u PES, ali verovatno je sad kasno.

Jeste offtopic, necu vise.. ali sa B92 komentar: "Radisa ih je dekocentrisao.." :d :d

Meni on izgleda kao vasarska varijanta Kena :D.

Moguce kroz DLC-ove, obecavaju ove godine dosta vise DLC-ova..

Odlican intervju sa Jon Murphy-jem..

http://play.tm/interview/31598/jon-murphy-on-pro-evo-2011/

Jon Murphy: The differences between the [current] preview build and the version I got this week on Monday are quite extreme actually, they've done a lot of work since the previous version. And it answers a lot of the questions that fans have had - the code I have now demonstrates that.
(da, opet prica o kodovima, ali tako to sljaka..)

When it comes to recent PES editions and the rise of a certain rival football franchise, would it be fair to say Konami has been guilty of resting on its laurels?

Yes, I think that's fair. It may be that we became quite pompous about the fact that we quite easily had the best gameplay and no one was going to touch us - and now we've had our arses burned, there's no secret in that.

It's perhaps difficult for people to put 100 percent of their trust back in the PES team to sort things out, but, touch wood, they have stuck with us. And, I think when you receive review code, you'll see that we have continued the process right to the end [and that] we really have been frank and honest about what we can achieve this year

Is this the most sim-like PES since fan-favourite PES 2005?

Yes, which is a bloody good thing. That's what I was trying to say earlier about the direction of the team etc., where we seemed to not know where we were heading. I think the belief was that we got to a certain level with PES that we could kick on and become, you know, not just a gamer's game but a family game that encouraged younger users. And I think that was damaging. Dumbing down PES was a mistake. So yes, it's definitely more sim-based.

Mada ne znam kome postujem ovo kad sve vrvi od hejtera+ :)

Poslednja izmena:
but a family game that encouraged younger users. And I think that was damaging.

Zato su rešili da okrenu list i da od PES2011 imaš samo triple rainbow flick :)

[YOUTUBE]7xsaiN3laM4[/YOUTUBE]

Jos malo na temu rainbow flicka, prebacite na 0:55

Nemoj tako, ipak je to Nani... :) On ima tehniku i sposobnost da izvede tako nesto! :D

EDIT: Nemacki GamePro je uporedio preview verzije FIFE i PES, i zakljucak je da nam se spremaju dve odlicne fudbalske igre gde ce nijanse odlucivati, ili ti preferencije samih igraca!

Poslednja izmena:
Poslacu vam Ribery-ja pod prozor!

PES2011_FCB_2-700x393.jpg

Poslednja izmena:
Borise sta ti to ADAM preti na WENBu, pominje neke macke, 9 zivota? :laugh:

Poslednja izmena:
Bilde covek :)

Aj Borise vrati mu navijamo za tebe.:d

Smesan je taj Adam poprilicno,samo dize hype.:)

lol :d Ali pazi, ja koji maksimalno pozitivno gledam na sve, zelim dobar PES, kad meni preti sa nekim banovanjem jer sam rekao da su ovi trikovi maksimalno smesni, i da je smesno kako se niko nije setio da to pomene do sad :) Lik je bilde stvarno, ne prihvata nista osim reci hvale...

ma FIFAš pusti ga u k... :d

Crazy japanci, da im nije palo na pamet da bi to moglo da se zloupotrebljava :) Ali prosledjeno im je, mozda i isprave, ili eventualno kroz patch neki. Ja necu to raditi, znam da nece ni ostali normalni ljudi, i*ioti koji to budu iskoriscavali bi ionako nasli neki nacin uvek da ti zgade utakmicu..

JonMurphy_PES

@AntrAcsA I have asked the team to investigate

@marshallavfc I agree. Have sent footage to Japan to check

Naravno da ne.. :) Ali kazem, znam da ja i svi sa kojima igram offline to ionako ne bi koristili.. pa do sad sam koristio samo "L1" trik u PES-ovima, i to retko bas.. drugi sa kojima igram ni to cak.
A online ko mi to bude radio odma pada na ignore listu :)d), kriv je Konami naravno, ali to ne umanjuje cinjenicu da je i*iot ko god to bude radio..

Inace moguce da je ovo slucaj samo za Rainbow flick, znam da su novinari govorili da losiji igraci mogu da pokusaju trikove, ali da su uglavnom neuspesni.. znaci ipak postoji neki sistem ko moze da radi a ko ne moze.. moguce da su prevideli to samo na rainbow flicku.

Poslednja izmena:
Bez uvrede, ali zasto je neko ko koristi specijalne poteze veci ***** od ljudi cija se cela igra zasniva na brzim igracima koji probijaju sa strane ;)?

A gde sam to rekao.. mislim na one koji bi radili rainbow flick 6 puta za redom.

Vrh Dno