Šta je novo?

PES 2011

Meni namera nije da pravim flame

ne znam ja koja je tvoja namera nit me zanima, ali kad neko jednu jedinu lepu rec ne kaze na sve sto je do sad prikazano (a ima dosta toga odlicno uradjeno, poboljsano, dodato), vec u svakom klipu, u svakoj vesti, u svakom intervju-u potencira samo mane, e to govori mnogo vise nego citat dole.

A oni koji imaju animozitet prema ljudima zbog stavova koji se iznose, to ipak govori o njihovom rezonovanju.

i onda mi isti taj kaze ovo.. zaista nemam komentar.

Evo jos jedan utisak clana sa balkan-gaming.net, wladymeer ga bolje zna ;)

jazavac je napisao(la):
Evo odigrah i ja nekoliko utakmica Pes 2011 preview . Treba uzeti u obzir da je on vec mjesec dana star a ono sto se igralo u Leipzigu neki dan je jos doradjenije.
Igra ima puno drasticnih promjena na koje se treba naviknuti. Izmedju ostalog igra je osjetno sporija, pasevi su skroz drukcije napravljeni ( doziras jacinu pasa, smanjena automatika dodavanja), nema ukopavanja na mjestu nakon sprinta( inercija se osjeti kao nikad), dueli su uradjeni najbolje dosad( tu su se ugledali na fifu)
Jedan primjer kad izvodis aut mozes se gurati sa protivnikom za poziciju da bolje primis loptu, ukoliko pretjeras sudac svira faul...
Obrana se moze jako dobro igrati, brzanci se mogu kontrolirati. To bi bilo brzinski ono dobro sto sam primijetio, negativno cemo vidjeti kad malo vise igramo ovu igru.

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se ova finta koju izvodi Ronaldo takozvana "rainbow flick" vidim da je neki masovne koriste i rukama dobrih igraca bice ubitacno oruzije, da ne govorim da je u stvarnosti to izvodilo samo par igraca i to vise kao cirkuzantski potez.

[YOUTUBE]en7gbxHtiJE[/YOUTUBE]

Obratite pazanju na 4.06 kuyt.

Takodje jedan lik je izveo dva uzastopna rainbow flick-a a da lopta nije pala na zemlju :wall:
Ne razumem sta ljudi iz Konamija zele da naprave od ove igre? Nesto na sta ce se loziti napaljeni klinci ocigledno.

[YOUTUBE]Otb18r84UC8[/YOUTUBE]

Obratite paznju na 2:46 i 3:50 dupli rainbow flick bez pada lopte na zemlju.

Poslednja izmena:
Evo kimi da ne budem negativan reci mi šta pozitivno treba da kažem za dupli rainbow flick? Ili na to da Kuyt može da izvede to isto? Imaš li uopšte ideju šta će ljudi sve raditi u toj igri kada se uhodaju ako je ovo već sada posle nedelju dana vidljivo na snimku?

Onda, šta pozitivno mogu da kažem za golove na 0:50, 4:20, 6:00 i 6:08? Ako ne vidiš da postoji tendencija da se to dešava na sasvim redovnoj bazi, ok, to je tvoj problem. Ja vidim staru boljku PESa gde će gomila nebuloznih šuteva ulaziti i gde ćeš gubiti brdo utakmica na bagove golmana a ne zato što si loše odigrao. I ja u takvom gameplayu zaista ne mogu da uživam.

Potenciram mane jer su to iste one mane koje su me i udaljile od PESa a ne vidim da su uopšte ispravljene. Briga me za 30 novih animacija ako golman i dalje kad šutneš penal po zemlji po sredini prima gol kroz noge.

Poslednja izmena:
Ovo je strasno, na ovo sam upozoravao cim sam prvi put video onaj trejler sa fintama.

[YOUTUBE]Xo-xc12DkUU[/YOUTUBE]

Evo kako rainbow flick rade golmani, sprdnja sa KONAMI-em :D

Ovde ima toliko wft momenata da ne vredi ni nabrajati :(.

Ako ovo ne srede mogu slobodno da stave katanac na bravu sto se mene tice nikad ne bih igrao ovako nesto.
Mislim da se na ovo ne bi lozila ni deca u osnovnoj skoli.
Kad ce vec jednom napraviti pravu simulaciju fudbala a ne ovaku sprdacinu od igre?

posto su vec primenili fifin sistem za driblinge, reci mi maremas, kako glase komande za izvodjenje rainbow flicka? znam da je bila opcija da sam biras driblinge koje zelis, ali nije valjda da ga mozes dodeliti na, lupam sad, R2 + gore, napred desni analog? kako je uopste taj deo sredjen posto vidim da postoji na beti.

i vidi predlozi im ako nije kasno kad su vec preuzeli fifin sistem za driblinge da preuzmu i 5 zvezdica za dribble skill da ne gledamo Ronaldinha na golu i Kuyta koji radi elastico ko CR.
Posted via Mobile Device

Konstantno kopiraju najgluplje stvari iz Fife, sa PES2008 to vise ne lici na PES serijal nego na Fifu od pre 5 godina, ne mogu da verujem koliki su ******i. Zalosno je sto ne postoji neko treci nego smo osudjeni na Konami i Ea Sports ne zna se gde rade veci ******i.

Bas smarate sa tom negativnoscu, majkemi... imate vasu FIFU +, ako ne zelite dobar PES, slobodno mozete zaobici temu...

Boki sto tako pricas :) Niko nije negativan nego jednostavno neke stvari koje su teski propusti i baggovi Konami i dalje drzi, a ono sto je valjalo i sto je PES ucinilo toliko popularnim su izbacili. Sto neko rece meni ni iz dzepa ni u dzep, boli me uvo da li je PES ili FIFA, samo na neke stvari ljudi gledaju drugacije. Posle toliko godina pesa meni je dosadilo da primam golove na gluposti koje ne zavise od mene. Toliko je ocigledno da se gameplay nije nista promenio u odnosu na 2010 da to samo slep ne vidi. I dalje se desava udjes u kazneni X --> gol. Ne kazem da se tako u stvarnosti ne daju golovi, ali toga u PES-u jednostavno previse ima i to je ono sto najvise smeta. Odbrana kao da ne postoji, i dalje su defanzivci kao balvani od kojih se lopta odbija itd...

Ovo je strasno, na ovo sam upozoravao cim sam prvi put video onaj trejler sa fintama.

[YOUTUBE]Xo-xc12DkUU[/YOUTUBE]

Evo kako rainbow flick rade golmani, sprdnja sa KONAMI-em :D

Ovo nije starsno, ovo je katastrofalno, smesno, ocajno.

Par detalja:

Na 2:19 igrac 3x izvodi rainbow shiit bez pada lopte na zemlju, zatim dodaje loptu u kazneni i na 2:34 samo pogledajte reakciju odbrambenih igraca koji gledaju kako napadac ulece ispred njih. Stoje zakopani...

Na 3:11 reakcija defanzivca koji se ukopao u zemlju stoji i gleda...kakvo je objasnjenje za ovo? kod nije finalni LOL :)

Na 4:30 jos jedan primer ne dovrsenog koda :D gde odbrambeni igrac zvera okolo, stoji ne reaguje

Na 4:38 golman stoji i gleda kako mu protivnici vrsalju po kaznenom prostoru..sjajno!!!

Opet je prednost data napadacima, opet se svaki odbitak od golmana zavrsava na nozi napadaca koji postize gol, opet drvenarija u odbrani, opet neka cudna desavanja, i opet kod nije finalni :D:D:D

Bice kao na SP-u, igralo se Jabulani-jem da bi bilo sto vise golova a na kraju ispade totalna suprotnost od onoga sto su hteli.
Tako ce i ovde biti, zelja da naprave simulaciju fudbala sa aspektom ulicnog fudbala sto je meni neshvatljivo. Te fintr igraci izvodr prilikom zagrevanja, retko kad na terenu.

Jedva cekam demo... A i tada ce biti ista prica, ako nije dobar demo, to nije finalni kod. :)

A kad izadje finalni kod biće patcheva koji će da srede sve što treba :)

A kad prodju patchevi onda će uslediti za PES2012 pod naslovom "Freedom Knows NO limits" :)

Već vidim pravila za turnire kod Vuka, nema dupli rainbow flick, nema trostruki elastico i tako dalje ;)

Slazem se da je ovo strasno i poprilicno sam po*izdeo, ali, obratite paznju kako ovaj drugi lik ni ne pokusava nista da preduzme povodom toga. Ovo su dvojica likova koji su se dogovorili da naprave ovakav filmic a ovaj da ga ne ometa u trikovima. Normalni ljudi kazu da mogu da zaustave svaki od ovih pokusaja.. ali slazem se da je zabrinjavajuce da mozes da spojis dva komada.

Mozda se sve sredi do kraja...nada umire poslednja ;).

Slazem se da je ovo strasno i poprilicno sam po*izdeo, ali, obratite paznju kako ovaj drugi lik ni ne pokusava nista da preduzme povodom toga. Ovo su dvojica likova koji su se dogovorili da naprave ovakav filmic a ovaj da ga ne ometa u trikovima. Normalni ljudi kazu da mogu da zaustave svaki od ovih pokusaja.. ali slazem se da je zabrinjavajuce da mozes da spojis dva komada.

Ovo je napisao u komentaru.

goalgerd je napisao(la):
before anybody asks,i was playing against random people online when i did all these tricks,there were no agreements made with my opponents to try out tricks,as you can see from the video goals are going in from both teams. these rainbow flick will be a gamebreaker online as any player of any skill level in the game can do them. hopefully konami sort this out before release

doalgerd je napisao(la):
I dont play like that when i play the game,i play fairly and rarely use tricks,i was sent the beta to test for bugs and exploits.i found this one so hopefully konami will fix it before the full game is released

Poslednja izmena:
Ovo je napisao u komentaru.

Neki pametnjakovic na WENB-u je napisao da je bilo po dogovoru, tako da sam mislio da valjda zna sta prica.. U svakom slucaju da, ovo je totalni uzas i nedopustivo za finalnu verziju.. znao sam da postoji sansa za ovo cim sam cuo za taj novi trick sistem..

Boki sto se dzabe nerviras. Ja sam se toliko mucio, nervirao kidao zivce, drugari mi odavno vikali imas i "drugu" opciju, probaj. Sada sam skroz smiren. Bar znam da cu da se naigram fudbala, e sad ako Konami sredi neke stvari i PES ne bude toliko los koliko ovo izgleda bicu super srecan. Igracu njega. Ovako opusti se, imas od nas sa foruma vazduhastu FIFU i da igras ko covek da se ne maltretiras. Nema baggova, gameplay odlican, nema glupih golova, odbitaka, desavanja, ma idi milina :)

Alo bre, necu da saljem CV, ostavi me na miru! :D :p Nema glupih golova? Mozda nema jeftinih (debelo sumnjam), ali zato svaki glupo izgleda... ;)

Ne vidim nista zabrinjavajuce kod ovog videa sem sto ces moci gotovo sa svakim igracem da izvedes sve finte, ali to smo vec svi znali, za ceo ovaj klip video sam svega 2 puta da je pomocu rainbow finte uspeo da izbaci protivnika koji je bio isped njega ostalo je drkao fintu u prazno, bez nekog efekta, pravio kerefeke, komboe a da mu to ni 1% nije pomoglo da zaobidje protivnika, isti efekat bi imao da je samo vodio loptu. Duel igra i novi sistem igranja odbrane koji nije kompletano ubacen u MLO pomocice umnogome da ove cirkusante zaustavis bez problema.

Inace rainbow se izvodi ako ne gresim sa L2+2xR3.

i borise. reci adresu :)
Posted via Mobile Device

Izvodi se sa L2 + iscimas desni analog levo-desno brzo.. I da, zaboravio sam da odbrambeni sistem kakav ce biti u igri nije u potpunosti ubacen u ovu betu.

borise. ne filozofiraj nego reci adresu :)

@maremas: u fifi je to blanco hop, pa ti onda uoci besmislenost celog sistema kad je jedna od najslozenijih finti tako jednostavna da se izvede :)
Posted via Mobile Device

lol, zahvaljujem na ponudama :d ali ako je igra dobra, prepoznacu je preko demoa i kupicu 3 komada.. ;)

ko sto je pes2010 bio dobar pa nije imao faul u kaznenom makar mu kosti polomio i ko sto je bio dobar da bi ga posle par meseci pljuvao? :)

uzasna je pomisao da uopste imas postove na toj temi gde komentarises nesto a da je nisi ni isprobao :)
Posted via Mobile Device

Sad mi je sve jasno, golmane u beta PESu su pravili po uzoru na Stojketa, Radiše a malo su kopirali i onog iz Hajduka Subašića :)

Ovo je klasicna teorija zavjere, slusajte bokija. :laugh:

Vrh Dno