Bas smarate sa tom negativnoscu, majkemi... imate vasu FIFU +, ako ne zelite dobar PES, slobodno mozete zaobici temu...
Boki sto tako pricas

Niko nije negativan nego jednostavno neke stvari koje su teski propusti i baggovi Konami i dalje drzi, a ono sto je valjalo i sto je PES ucinilo toliko popularnim su izbacili. Sto neko rece meni ni iz dzepa ni u dzep, boli me uvo da li je PES ili FIFA, samo na neke stvari ljudi gledaju drugacije. Posle toliko godina pesa meni je dosadilo da primam golove na gluposti koje ne zavise od mene. Toliko je ocigledno da se gameplay nije nista promenio u odnosu na 2010 da to samo slep ne vidi. I dalje se desava udjes u kazneni X --> gol. Ne kazem da se tako u stvarnosti ne daju golovi, ali toga u PES-u jednostavno previse ima i to je ono sto najvise smeta. Odbrana kao da ne postoji, i dalje su defanzivci kao balvani od kojih se lopta odbija itd...
Ovo je strasno, na ovo sam upozoravao cim sam prvi put video onaj trejler sa fintama.
[YOUTUBE]Xo-xc12DkUU[/YOUTUBE]
Evo kako rainbow flick rade golmani, sprdnja sa KONAMI-em
Ovo nije starsno, ovo je katastrofalno, smesno, ocajno.
Par detalja:
Na 2:19 igrac 3x izvodi rainbow shiit bez pada lopte na zemlju, zatim dodaje loptu u kazneni i na 2:34 samo pogledajte reakciju odbrambenih igraca koji gledaju kako napadac ulece ispred njih. Stoje zakopani...
Na 3:11 reakcija defanzivca koji se ukopao u zemlju stoji i gleda...kakvo je objasnjenje za ovo? kod nije finalni LOL
Na 4:30 jos jedan primer ne dovrsenog koda

gde odbrambeni igrac zvera okolo, stoji ne reaguje
Na 4:38 golman stoji i gleda kako mu protivnici vrsalju po kaznenom prostoru..sjajno!!!
Opet je prednost data napadacima, opet se svaki odbitak od golmana zavrsava na nozi napadaca koji postize gol, opet drvenarija u odbrani, opet neka cudna desavanja, i opet kod nije finalni