Šta je novo?

PES 2011

Koliko god da ima, kad igram sa nekim timom znam da igram sa tim timom, svaki poznatiji igrac ima specificne pokrete i gradju speificnu samo njemu, individualci se vide na terenu, pri svakom igranju Fifinog demoa, koji god tim bude u njemu, meni je isti djavo, samo boja dresova je drugacija.

Meni zaista nije jasno tu individualnost koju ti vidis u igracima u PES-u? Jedino izgled igraca se primecuje, i nista vise. Svi isto trce, svi na izgled isto dobacuju-sutiraju na gol.

@maremas: to što ja hoću da bude OK i što imam odredjenja očekivanja na osnovu do sad prikazanog od strane KONAMIJA ne mora uopšte da bude u vezi. Da, valjaću se od smeha jer KONAMI u poslednje 4 godine uvek tako, fino najavi i objasni promene a onda uzmeš da igraš i shvatiš da su to bila samo slova na papiru (perfektan online mod, TeamVision AI, zvuči poznato?) Želje i realnost su dve različite stvari ;)

No dobro, razumem ja tebe, ipak je to jedina fudbalska igra koju možeš igrati na PCju - kakva god da bude tebi će biti vrh - još kad padne patch koji menja sve one grafičke nelogičnosti koje KONAMI ostavi po defaultu pa središ imena, ubaciš HD dresove, Bundesligu, Zvezdu, Partizan, Jelen Pivo reklame ma milina :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Meni zaista nije jasno tu individualnost koju ti vidis u igracima u PES-u? Jedino izgled igraca se primecuje, i nista vise. Svi isto trce, svi na izgled isto dobacuju-sutiraju na gol.

Jedino? :D Pa to je jako bitno meni, i ljudima koji imaju omiljene klubove i omiljene igrace, naravno da je bitno da razaznajes sa kim igras. I ne trce svi isto, u Fifi trce svi isto, u PES-u ima 4 razlicita trcanja, koliko god ona bila robotska..
Mnogo hejtujete ljudi, koliko obozavate Fifu i koliko ste nestrpljivi za sledecu verziju pokazuje to sto jos uvek nema teme za istu..

Sto se dodavanja tice, lik sto je igrao PES 2011 na E3 rekao je da je standardni pas odlican i da je probao full manual sa L2 nekoliko puta. Rekao je da je standardni pas poboljsan u smislu slobode i da sa X sad mozes da izvedes pas u prazno.

Poslednja izmena:
pes2011e3trailerwwwkeep.gif
pes2011e3trailerwwwkeep.gif

Dve sut animacije iz onog E3 videa, ovaj volej kao da je Zigic uhvatio :D

Drugi gol koji smo juce primili je kao preslikan iz PESa :).

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]Xf1kr-NqenQ[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]Zv8di7zo9n8[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]TRfDwgucRPI[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]r9gfZFgOdxY[/YOUTUBE]

Zaboravih treci deo

[YOUTUBE]S-1lzHik9wQ[/YOUTUBE]

Znaci koliko sam razumeo ovo oko Speed Star igraca, oni ce moci u punom trku lako i brzo da menjaju pravac kretanja gotovo bilo gde za razliku od drugih igraca a predpostavljam da ce ponasanje speed star igraca zavisiti i od drugih parametara, skila koje igrac poseduje, tako da nece svako isto reagovati...

Samo verujem da ima mnogo vise od tih 15 u svetu koji su u stvarnosti sposobni isto to da urade, al dobro ;)

Poslednja izmena:
naravno da ih ima više od 15 - Arnautović, Bakari Kone, Farfan, Eduardo (njegova desna noga može čak da uradi i 360! :D), Gervinho, Elia, Janković, Krasić, Jovanović, Martins, Nilmar, Nihat, Obasi, Ozil, Tošić itd itd

Zato mi je pomalo čudno zašto to svima lepo ne dozvole a da uspešnost baziraju na osnovu neke ocene, recimo dribble ili agility.

Znaci koliko sam razumeo ovo oko Speed Star igraca, oni ce moci u punom trku lako i brzo da menjaju pravac kretanja gotovo bilo gde za razliku od drugih igraca a predpostavljam da ce ponasanje speed star igraca zavisiti i od drugih parametara, skila koje igrac poseduje, tako da nece svako isto reagovati...

Samo verujem da ima mnogo vise od tih 15 u svetu koji su u stvarnosti sposobni isto to da urade, al dobro ;)

Pod tih 15 verovatno ubraja pored Messija jos i C. Ronalda, Aguera i slicne, a ovi sto je wladimir nabrojao nisu bas u toj klasi. U svakom slucaju nece moci da prolaze kroz igrace vise, zbog novog sistema kolizije i kontakta, takodje mi se svidja ovaj novi sistem odbrane..

ovi sto je wladimir nabrojao nisu bas u toj klasi.

Aha, dakle u klasi su sa Vidićem, Ferdinandom, Nestom i kompanijom? :)

U svakom slucaju nece moci da prolaze kroz igrace vise, zbog novog sistema kolizije i kontakta, takodje mi se svidja ovaj novi sistem odbrane..

Daj taj promo da probam i ja kad već znaš da neće moći - čoveče, daj probaj igru pa onda sudi! Pazi ti njega, pogledao 5-6 snimaka i "svidja mu se novi sistem odbrane". Otkud znaš kako će to biti u konačnoj verziji? Otkud znaš da li ćeš uopšte moći da se adaptiraš tom sistemu? Pa tebi je do skora i super cancel predstavljao novinu što se tiče poteza a sad odjednom ti defanzivni sistem koji nikad nije primenjen u fudbalskim simulacijama nije problem? A uz to kukaš kako ti je problem preći na analog? :D

Njima je i PES2010 imao revolucionarno 360 kretanje, poboljšane golmane, ukinute automatske reakcije a svi znamo šta je na kraju ispalo. Ne zalećite se ljudi, razumem pozitivna očekivanja ali nemamo na osnovu čega da pričamo kako nam se ovo ili ono svidja dok ne probamo igru. I to konačnu verziju jer je to ono što ćemo/ćete narednih godinu dana igrati.

Poslednja izmena:
Miran hejter, svidja mi se po snimcima, da, nisam probao.. da li je potrebno da naglasim 'svidja mi se sistem odbrane na ovom snimku'..

Sistem odbrane deluje odlicno,lici na odbranu kakva se igra u pravom fudbalu.Samo se nadam da ce dobro funkcionisati.:)

Jon Murphy Interview

What are the biggest improvements on PES 2010 in PES 2011?
Freedom of control - and, in fact, freedom of every element of the game. Also, the animations and also the fact the Master League is going to be online this year.

What has improved in the animations - which were an area of some criticism in the previous game?
Everything. Everything's been revamped. The whole animation system is new. For about three months [the team in Japan] have been mo-capping new animations, one day a week for an entire day. There's hundreds of hours of new animations that have gone into it.

They think over 1,000 new animations have gone in. it's partly to deal with the situation we've had for a while where people are saying that the movements are a bit robotic - especially for things like running, which we've been told isn't realistic or 'next gen' enough.

It's partly to do with that and partly to do with the issue of reaction times not being quick enough. There are new animations for more realism but also to improve the reaction times.

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=254415

Gde nadje taj link :), evo sa Youtube-a

[YOUTUBE]FOCaN_1RdrU[/YOUTUBE]

Bice i Stadium Editor, valjda ce moci mrezice da se menjaju :)

Gameplan deluje zanimljivo, grafika je kao i u proslom PESu, neke animacije izgledaju odlicno(spustanje lopte glavom npr.), driblinzi deluju previse korisni.

Igra u odbrani je i dalje losa :
1:14 - igrac nece da pruzi nogu i uzme loptu, vec pobrljavi i obrne se na pogresnu stranu
2:07 - smesno je sta Ronaldo ovde uradi, igraci kuliraju
3:40 - Igrac se seta kroz odbranu, ovo izgleda kao PES2010
4:03 - lopta prolazi igracu kroz noge, ovo me uz radnom duel igru najvise nervira u PESu

[YOUTUBE]SZ2ExXTqEyY[/YOUTUBE]
,)

@ shin-bojan

Kao da ne znas da se za ovu svrhu uvek stavlja najlaksi nivo.. A na 4:13, pa prebacio mu kroz noge, finta, kao da ne vidjas to u pravom fudbalu :)

@ shin-bojan

Kao da ne znas da se za ovu svrhu uvek stavlja najlaksi nivo.. A na 4:13, pa prebacio mu kroz noge, finta, kao da ne vidjas to u pravom fudbalu :)

Znam da obicno ide na najlaksi nivo, ali mi se ne svidja kako se kilavo guraju :).
Fintu, pa loptu kroz noge vidjam, ali ne toliko koliko u PESu.
Ne znam, nije mi se svideo ovaj trejler, mada, to je ipak samo trejler, nista do demoa.

@ Lozac

To sto je Paul stao na kutiju sa PESom nista ne znaci, mora da je otvori i pojede skoljke! :p :d

Vrh Dno