Nzm dali ste primetili kada golman padne na zemlju kako se nekako odbije od nje skroz realno ...
Nzm dali ste primetili kada golman padne na zemlju kako se nekako odbije od nje skroz realno ...
Ovo pokusavam da shvatim ali mi nije najjasnije, sta je pisac hteo da kaze???You can pass the ball to a player’s stronger or weaker foot depending on how you set it up.
Ovo pokusavam da shvatim ali mi nije najjasnije, sta je pisac hteo da kaze???
Nego wladimire, da ne bude konfuzije, objasni mi zasto bi ja radio taj sidestep, mozda je greska u nazivu tog pokreta, ovaj pokret ja vidjam u pravom fudbalu samo kod igraca daleko od lopte, na sredini terena recimo, pa onako trce po strance.. Ne znam zasto bi imala komanda za to?
ps3.ignHolding the X button and pushing the left stick towards the run of play gets the defender shadowing the attacker, holding up the march forwards. Let go of the stick and the defender will try and hold them up even further; move the stick towards the player in possession and the defender will lunge that will, dependent on timing, either capture the ball or leave them stranded.
Konkretno, u FIFI radiš sidestep (tamo se to zove jockey) da bi markirao igrača ali držao distancu od njega u slučaju da krene u nagli prodor. To koristiš da mu ne bi okrenuo ledja u trenutku kada se povlačiš ka svom golu. Ima još par situacija kada se to koristi ali nije ovo tema o toj igri pa nećemo u detalje.
Dakle jockey + X i on kreće sa markacijom udaljen 2 koraka od njega i kako god da se kreće štoper ga prati na istoj udaljenosti. Imaš i running jockey (držiš sprint) u slučaju da pratiš nekog kontraša. U principu to je isto ono što sad spominju u PES2011 da će se raditi kada držiš X i nazad ka svom golu ako sam ja dobro razumeo.
Samo ne kapiram, šta da postavim na WENB?![]()
Lepo su ga odradili, ako ce izgledati onako kao desno.
da, ima komanda koja ti itekako znači u slučaju kontra-napada - sigurno nećeš da trčiš ka svom golu okrenut ledjima napadaču koji takodje ide ka tvom golu i da se onda onako iznenada okreneš i prepadneš čoveka![]()
Holding the X button and pushing the left stick towards the run of play gets the defender shadowing the attacker, holding up the march forwards. Let go of the stick and the defender will try and hold them up even further; move the stick towards the player in possession and the defender will lunge that will, dependent on timing, either capture the ball or leave them stranded.
Iskreno se nadam da necu biti prinudjen da igram na pecurkama, i da ce svi ti odbrambeni potezi moci da se odradjuju i preko d-pada.. Ne znam sta je, ali jednostavno mi je skoro nemoguce igrati fudbal na pecurkama..
Kako uopste ocekujes da se kreces u 360 ako igras preko dpada?
A i to je glupiranje, mislim u PS2 eri nije bilo toga pa si imao odlicnu slobodu kretanja.. Bitniije je kako se ukomponuju animacije i dobar odziv.. Najbolje da se i primecuje razlika izmedju 32 smera i full 360..
U svakom slucaju je brze nego po strance ili trcanjem unazad..
Iskreno se nadam da necu biti prinudjen da igram na pecurkama, i da ce svi ti odbrambeni potezi moci da se odradjuju i preko d-pada.. Ne znam sta je, ali jednostavno mi je skoro nemoguce igrati fudbal na pecurkama..
a kako sracuna da ima 32 smera?
I meni je tako bilo u pocetku ali posle 10ak utakmica sam zaboravio na D-pad.Fora je sto se neprirodno oseca pod prstima
To je tako, jer je kontrola analognim bila losa u PES 2010.Fora je sto se neprirodno oseca pod prstima, ali bukvalno samo za PES/FIFU, ne osecam kontrolu nad igracima i nad utakmicom, stvarno ne znam kako da objasnim, ali ako bas bude potrebe, probacu da se nasilim..
Kradu i jedni i drugi, tako to ide, meni ne smeta, sve dok kradu ono sto valja.I da, jel ti ikako problem da se suzdrzis od takvih komentara oko 'kopiranja' FifeAj molim te.. kao da Shuanghuan (kineski proizvodjac automobila poznat po kopiranju poznatih brendova), optuzi BMW i Mercedes kako su oni njima ukrali dizajn.
Stvarno sudrzi se, sramotno je koliko je EA kopirao, ako sada Konami uradi nesto sto lici na Fifino, to nije ni promil koliko je EA takve stvari radio... stvarno mi smetaju takvi komentari.
Kradu i jedni i drugi, tako to ide, meni ne smeta, sve dok kradu ono sto valja.
Ali, moras da priznas da ce biti smesno kada pocnes da se odusevljavas stvarima za koje si pricao da nisu potrebne.
Nisam bas tako crno-belo govorioNe zelim skalu ako ce svaki igrac istu daljinu dobaciti svaki put koliko ja napunim skalu, i ako ce svaki istom preciznoscu dobaciti, to ne zelim, hocu da statistike igraca dosta zavise od toga kakav ce pas i sut ispasti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari