Šta je novo?

PES 2011

Koliko je puta receno ne radi ta ekipa PES 2011?

Korekcija, rade i oni, uz pomoc Blue Sky Tima koji su cisti misici, odnosno prave nove tehnikalije i engine-e, ali prvobitni PES tim je jos uvek tu, i oni ce da iskoriste to novo sto ce dobiti, ocigledno je 'next-gen' engine za 2008-u bio totalni promasaj, i nisu mogli nista sa njim da urade sto su zeleli..
A o individualnosti necu vise da pricam, juce mi je Wladimir potrosio sat i po vremena na MSN-u, ne vredi :) On to ne primecuje (ili se pravi).. nisu u pitanju ciste specifikacije i brojke, vec ima 'nesto' zbog cega se dosta vise razlikuju igraci u PES-u..

Poslednja izmena:
O boze, ja reko vratio se Eurogamer iz Japana, kad ono Cvele nas obavestava o Press Release-u...

Koliko je puta receno ne radi ta ekipa PES 2011?

Ja koliko znam SeaBass je glavni baja i dalje. Možeš ti promeniti sve radnike zna se čija reč je konačna i ko će diktirati kako će se igra razvijati. A on je odavno izgubio kompas.

Seabass baja bio i ostao, slavice ga i dalje :guitar:

Edit:
Boris Lozac je napisao(la):
O boze, ja reko vratio se Eurogamer iz Japana, kad ono Cvele nas obavestava o Press Release-u...
Vratio se :)
123pho.jpg

Poslednja izmena:
Ja koliko znam SeaBass je glavni baja i dalje. Možeš ti promeniti sve radnike zna se čija reč je konačna i ko će diktirati kako će se igra razvijati. A on je odavno izgubio kompas.

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: U bre kako se glupo tesis! Pa idi gore na onaj Link pa citaj malo, vidi sta kazu. Kazu da se PES kompletno menja i da skoro nista nece ostati od starog PES-a.
Jedva cekam sta ces sledece napisati pa da se smejem jos malo!

Obično se kaže ko se zadnji smeje... :)

Nema sta, Pes serial su sjebali onog trenutka kada su pokusali da kopiraju Fifu odnosno sa pojavom Pes2008-ce. Meni se povraca kad vidim kako se igraci sad krecu a kako je to nekad lepo izgledalo ( pes6).

Nema sta, Pes serial su sjebali onog trenutka kada su pokusali da kopiraju Fifu odnosno sa pojavom Pes2008-ce..

Kako su to pokusali da kopiraju FIFU? :) Jao bre kakvi komentari... usli su neozbiljno u next-gen, mislili su moze tako, nemaju konkurenciju, engine je ocigledno bio uzas i jos su ucili kako se programira za nove konzole, posle su jos dve godine terali isti fazon, opet po sistemu, moze nam se, valjda je dovoljno dobar.. sada je vrag (FIFA) odneo salu, i sad su resili da opet probaju da naprave PES kakav ljudi zasluzuju..

Da znas da niko nije ocekivao da ce Fifa valjati.
Ja prvi nisam :).

usli su neozbiljno u next-gen, mislili su moze tako, nemaju konkurenciju, engine je ocigledno bio uzas i jos su ucili kako se programira za nove konzole,
Sta reci kad je PES 2008 na ps3 imao problem sa padom fps-a :zgran:

Ideeemo, vozi misko :D

JHQ0Q.jpg

rFGfY.jpg

4gdb0.jpg

Kako su to pokusali da kopiraju FIFU? :) Jao bre kakvi komentari... usli su neozbiljno u next-gen, mislili su moze tako, nemaju konkurenciju, engine je ocigledno bio uzas i jos su ucili kako se programira za nove konzole, posle su jos dve godine terali isti fazon, opet po sistemu, moze nam se, valjda je dovoljno dobar.. sada je vrag (FIFA) odneo salu, i sad su resili da opet probaju da naprave PES kakav ljudi zasluzuju..

Druze nije to samo moj komentar nego i svih ostalih koji su godinama unazad igrali ISS pa zatim PES... Cim se pojavio PES2008 komentari svih prisutnih dugogodisnjih pesovaca je da ovo izgleda kao Fifa. Zato sam ja rekao da mora da su toliko ludi da od odlicnog fudbala pokusavaju da naprave nesto sto izgleda kao fifa.
Mnogo su se sjebali :(

Cvele to pored nicka 12 sto stoji, to se odnosi na godine?

Cvele12 nas sve ovde zeki odavno, a vi se palite kao sibice :d

Evo jedan fejk video koji je danas osvanuo na ju tubu, satro PES 2011 meni i jedna slika iz igre :whip:
[YOUTUBE]wI5Tno9_-XQ[/YOUTUBE]

Da ovako izgleda, Wladimir bi dao otkaz :d Samo su nalepili prave igrace na PES teren..

Kakve veze izgled ima sa gameplayom? :)

Evo ti malo i o gameplay-u i to sto Konami zna samo arkadu da napravi i da su to namerno radili sve ove godine :) Znaci simulacija je kad mozes da doziras dobacivanja i da se kreces u svim pravcima :d Tako jednostavna ideja, trebali su da stave patent na to.. :)

Old fans will gonna love the new game and the new ones certainly will learn how to play in a more realistic way.

WEP tried to make the game more realistic, so lets just say the AI was very well planned

Jedino nam ostaje da cekamo taj famozni pocetak juna i da vidimo sta nam se to sprema :d
Ovako mozemo da ke*amo do sutra :whip:

Cvele12 ti si stvarno car ako ne vidis...

to sto Konami zna samo arkadu da napravi i da su to namerno radili sve ove godine

"Seabass: One side of that is true because I get the feeling that FIFA is trying to implement a lot of the stuff that we do, making it more of a simulation. However, we never set out to make PES a simulation -- that was never our intention. Basically, we want to satisfy as many users as we can, both core and casual gamers, and that has always been our goal. No matter what FIFA does that will always be our goal."

Intervju povodom PES2009 :)

Dakle, PES mu dodje Grand Show u svetu fudbalskih igara a SeaBass Sale. Doduše, kad vidim kako teče priča sa Borisom to je ko da nekom Grandovcu objašnjavaš zašto je Stoja loša a ne svetska pevačica :d

Sada kada sam se podsetio kako se na profi nivou PES oduvek igrao mirne duše mogu to i da potvrdim. To uostalom i objašnjava zašto Boris voli da igra sa Atleticom, ima Aguera sa kojim može da radi šta god poželi a i ono što nije poželeo ima da mu prodje.

Dok se ne isproba konkurencija to se ne može shvatiti. Zato uživajte i pozdrav od mene ;)

Poslednja izmena:
Ne, losa ti je ta komparacija, PES je isto sto i NBA Jam u svetu kosarkaskih simulacija, ili Mario Kart u svetu voznji.. kako se covek pro*erava, neverovatno :)

"Seabass: One side of that is true because I get the feeling that FIFA is trying to implement a lot of the stuff that we do, making it more of a simulation. However, we never set out to make PES a simulation -- that was never our intention. Basically, we want to satisfy as many users as we can, both core and casual gamers, and that has always been our goal. No matter what FIFA does that will always be our goal."

Nesto ne verujem u to! Ajde daj Link!!!

SteveM iz Konamija:

Got to be careful as I do not want to blow too much at this point...

* Yes, you can pass the ball anywhere - within reason. If it is physically possible, it can be done! Gone are the days of odd passes from impossible angles.

* Yes, you have total control. You weight the pass and place it where it needs to go. It doesn't over-complicate things by making short passes needlessly fiddly, though.

* It does sound daunting, but soon comes. Basically, I was spraying good balls and triangulating short plays like never before within 30 mins, and continually finding new ways to make use of it. Total freedom of passing makes for a much more balanced game.

* Let's also just say that such is the precision of passing, that players can also receive it on their different feet, which makes moving it on much more logical and realistic.

That's all you're getting!

I procurela slika :) (nadam se da je ovo neki trening i da se ne vidi ovaj bar tokom igranja :)

shot.jpg

ap9du4o9.jpg

Kad se ovako gleda ovaj sutbar i nije los :D

Sto se tice slike osvanula je kao exkluziva prvo na naslovnoj WENBa, kazu da je iz igre!
pes2010gameplay1.jpg

messi20102011.jpg

Nazad
Vrh Dno