Šta je novo?

PES 2010

Gde sam ja rekao offline? I nisam mislio na in-game editor, zato me i čudi da se database može editovati i na PS3 :)

Zahvaljujući tom editoru smo pre pravili jako zanimljive modove, nešto nalik na online master ligu :)

Poslednja izmena:
Pazi kad sam bio ubedjen da je tako nesto neizvodljivo online :/ Ne rade navijacke pesme, ne rade dresovi, ne rade ispravljena imena klubova, ali rade izmisljeni transferi??

Pazi kad sam bio ubedjen da je tako nesto neizvodljivo online :/ Ne rade navijacke pesme, ne rade dresovi, ne rade ispravljena imena klubova, ali rade izmisljeni transferi??

Ja potpisujem da na trojci to ne moze,jer za razliku od PC i Xbox ne mozes da editujes one image fajlove.Secam se da je u sestici OF bio u 0_text,sad je to neki od image,al ne znam kako tacno.Znaci na trojci ne moze 100%.A xbox moze posto cita pirate kao i PC gde mozes da pristupis tim fajlovima i da ih promenis.

Ja sam naleteo na nekoliko takvih likova i mogu vam reci da je bilo klanja ali me u sustini to jako nervira,ja koliko sa razumeo to su timovi koje likovi naprave u master ligi i kada prave sobu stave da mogu da igraju sa svim timovima pa cak i sa tim tako da izbegavajte sobe gde su ukljucene one dve zute ruke ili lopte sta su vec na kraju jer je to TO!!!

Ja sam naleteo na nekoliko takvih likova i mogu vam reci da je bilo klanja ali me u sustini to jako nervira,ja koliko sa razumeo to su timovi koje likovi naprave u master ligi i kada prave sobu stave da mogu da igraju sa svim timovima

Joj jeste, tako smo igrali jedno vreme tu online master ligu dok nisu provalili koji fajlovi se edituju za transfere online.

Taman dodjem do onog 610 ratinga, kad eto naletim zaredom na 6-7 vs Barca/Real i sve porazi...kako ovo nervira...
Protiv jednog lika vodim 3-0 i na kraju 3-4 za njega..jer *ebena 4 prodora messija nisam mogao da zaustavim i to je to...:mad:

P.S.
Borise kad cemo opet da igramo ;)

Opa, do 610 :)

Igramo opet definitivno, odlican si, malo si me iznenadio jer si igrao sa Manchesterom, a inace ja volim sa njim, pa sam uzeo Atletiko, nisam znao sta da uzmem a da bude tu negde sa Manchom... s kojim sam ti parirao, ali BAS nisam imao srece, znaci strasno sta sam sve ispromasivao, pa sam morao da uzmem Barsu da se malo iskuliram, sorry :D ;)

Poslednja izmena:
Opa, do 610 :)

Igramo opet definitivno, odlican si, malo si me iznenadio jer si igrao sa Manchesterom, a inace ja volim sa njim, pa sam uzeo Atletiko, nisam znao sta da uzmem a da bude tu negde sa Manchom... s kojim sam ti parirao, ali BAS nisam imao srece, znaci strasno sta sam sve ispromasivao, pa sam morao da uzmem Barsu da se malo iskuliram, sorry :D ;)

hehe ma opusteno...uzmi Man UTD ko da je bitno...:)

Mene samo nervira kod Barce/Real zato sto im se bukvano lopta lepi za nogu, tipa neka odbijanja i uvek dodje do njih...uh to me nervira, ali mi je takodje i izazov :)

Inace dugo sam sa Man UTD igrao 4-4-2, pa sam bas dve partije pre nego sto smo ti i ja igrali, presao na 4-3-3, ko velim sto sam ja budala da igram "malo defanzivnije" kad Barca igra all out attack :)

Igramo ovih dana, malo sam u guzvi dobio sam sina pa mi je veselje u kuci :)

Oo pa cestitamo! :)

Igramo ovih dana, malo sam u guzvi dobio sam sina pa mi je veselje u kuci :)

ha ha pa srecno onda sa igranjem:) neces bas imati puno vremena:)(moj ima sad 40 dana pa znam kako ti je,))
cestitke!

Koji ste vi igraci, igrate sa Manchesterom,Real-om, Barcom itd....

Barsu i Real izbegavam, ustvari sa Realom nikad ne igram, uopste mi ne lezi, nikad nije.. Barsu uzmem kada protivnik (koji je dobar) uzme Real. A Manchester uopste nije u toj ligi, nemoj zezati :)
Iskreno, igram sa onim timovima koje pratim na TV-u, zaista ne pratim Toulouse, Lille, PSV.. Jedva se nadje vremena da se pogleda fudbal, pa onda to bude neki derbi u Premijer ligi, Primeri i naravno Liga Sampiona... pa mi je ocekivano onda i najdraze da igram sa takvim timovima.. Sad sam poceo i sa Arsenalom da igram, pa mi je to treci najcesci klub sad za Online, pored Atletika i Mancha..

Man UTD se ne moze porediti sa Barcom i Realom i nikako nije u tom rangu. Prvo nema nijednog brzog igraca, a drugo driblaju katastrofalno, mozda eto Giggs nije los. U Barceloni imas min 4-5 igraca koji mogu da te pretrce/izbace iz igre na keca ako ti malo opadne koncetracija, takodje isto vazi i za Real...

Ma pustite kicbu, on Man Utd gleda po FIFI, ne zna da se ocene u PESu prepisuju iz godine u godinu. Zato Vidić i dalje nema skoro nijednu ocenu preko 90 dok Cannavaro i dalje ima veće ocene od njega :)

Poslednja izmena:
Nemoj tako, poboljshali su Vidicu balans...

Koji je i dalje manji nego Kanavarov :D

Stvarno su nevidjeni slepci shto se toga tiche...

Cezare cestitam :)

Sta je sa Fiorentinom,Laciom,Arsenalom,Totenhemom,Stutgartom,Werderom,PSV,Ajax,Fenerbache,Seviljom,Zaragosa,Lionom,Marsejom,PSG-om,....

Ja sam gulio (PES 09 online) vecinu sa Pesoholicar sajta, i to sa Betisom, dok je 95% tamo biralo Machester,Inter,Barcu itd....

Ima li neko da voli neki drugi klub osim Barce,Reala,Manchestera itd... ?

Poslednja izmena:
ql super i ja sam da se igra sa tim klubovima ali malo je zeznuto kad neko uzme fkin real i barcu a ja kaskam za njima sa seviljom

moze ali na poslu sam sada

ja sam igram Ligu sampiona sa Zenitom.
Inace voli li ko da igra sa reprezrentacijama ?
Ja cesto igram sa Obalom Slonovace

Man. City :) Navijam za njih i u RL, tako da su mi super doshli ovi Arapi i na PES-u :D

Bili su dobri i u 9-ci, sad su josh bolji :)

Osim njih, igrao bih s Bajernom, ali nema :( Sinoc sam malo igrao, poludeo sam kad sam video kako igraju sa Real-om (tj. sa C.Ronaldom). Lik uzme loptu i trchi u pravoj liniji...Presmeshno :D Naravno, drugu partiju me je vec odrao kad je dobio formu, a City malo kuburi u odbrani, pa sam uzeo Barsu u trecoj :)

Medjutim, divni SBB mi nije dozvolio da zavrshim partiju, pa sam odustao...

Sve u svemu, svidja mi se online. Mnogo su ga popravili u odnosu na prethodne verzije, lag skoro da se i ne oseti...

Ma pustite kicbu, on Man Utd gleda po FIFI, ne zna da se ocene u PESu prepisuju iz godine u godinu. Zato Vidić i dalje nema skoro nijednu ocenu preko 90 dok Cannavaro i dalje ima veće ocene od njega :)

Vidic je sad posle patcha dobio defense 92 :), ali za ocene si skroz u pravu...totalna glupost...

Nisam proveravao kako je sada stanje ali jel i dalje ocenjuju do 99 ili su po uzoru na suparnika spustili max limit na 96? Ako je 96 tih Vidicevih 92 jos i moze da se prezivi (iako ne znam ko onda zasluzuje 93-96 osim Puyola) a ako je 99 max onda je i dalje to preslabo :)

Nazad
Vrh Dno