Šta je novo?

PES 2010

http://www.speedtest.net/result/626863132.png
Ovo je merenje sa speedtesta mog protoka posle izbacivanja iz igre pri rezultatu 4-3 za mene minut pre kraj meca koji sam naravno posle toga izgubio sluzbenim rezultatom,ja stvarno ne znam sta treba vise da uradim da bi igrao online kako treba i da li neko moza da mi ojasni sta su one lopte pored nickova igraca,vidim da je svima napumpana samo je meni i IvanuCaru izduvana i mi jedini imamo problem sa igranjem koliko vidim!!!!!!!

Mislim da oni šejpuju protok ko nenormalni. Zovi i pitaj, lepo objasni u čemu je problem. Ja sam kod njih izdejstvovao da mi ne blokiraju port za SMTP.

Objasnjavao sam im jedno 100 puta kakav problem imam i ne znam sta vise da radim cak саm i pre neki dan kupio opremu na 5.8 GHZ i isto,jel tebi to pomoglo bar malo i kako si izboksovao!!!!!

Zvao na mobilni čoveka koji je tamo neko i nešto, rekao šta me tačno muči i bilo je sređeno. :)

Ček da vidim imam li taj kontakt još uvek (od kad sam prešao na ADSL pokušavam da zaboravim sve provajdere koje sam imao ranije).

Šaljem ti na PM ako iskopam.

Mozda gazda hoce da mu ti licno izlozis svoj problem :d :d

Hoce neko sad malo pes online ?

Ajde 2,3 tekme! Posle palim za grad.

Malopre krenem mentol da igram online i vidim kasne komande bruka, 1,2 tekme uzas. Vec sa naostrio da prodajem igru, kad ono na PC-u cepa download 50kb/s. :d ZNam da je online kod ok i da sam igrao sa par ljudi brz problema.

Poslednja izmena:
ubacicu te ja :) ne mogu vise da se igram sa Borisom naucio je igru napamet :D

A prava imena klubova i to , skines sa www.pesgaming.com neki OF za ps3 stavis na usb u folder ps3 i onda jedno 10 minuta kopiras fajlove sa usb na soni i imas dresove i sve to licencirano :) ali onda nemas trofeje od igre posto igra vidi tudji option file :(

Jel moze direktno link od tog OF za PS3 posto ih tamo na pasgaming ima bas dosta?
I da li su oni u tom OF menjali ocene igraca, jer ako jesu onda necu to da stavljam...

Hvala...

Da li je moguce da online svi igraju Barca/Barca/Real/Barca/Real/Real/Real...!!!!!

KAD STE ONLINE DA IGRAMO???!!! nikad nikog ne vidim..

ne vredi protiv koga god da igras on line svi su u fazonu stupid real/barca :mad:
Pa ne mozes ni ti da izaberes neku normalnu ekipu jer ovi ce da te pregaze
A jos kad mi "laguje" malo . . . .otkacim:-devil-:

To je jedan od vecih problema/mana PES-a, sto se strasno favorizuju 3,4 ekipe. Toga npr u Fifi nema, sve ekipe su priblizne, ne bas sve, ali nema drasticnih razlika.
Ovde Barsa, Real, Man i Man City gaze sve ostale nikad lakse.

U poslednje vreme bas ne srecem Real i Barsu, zadnja dva mecha su bila protiv Chelsea-ja, jedan lik iz Francuske je uzeo neki nizerazredni francuski tim, pazi kad sam zaboravio kako se zove (verovatno nije bilo pravo ime zbog licence), i bas me odusevio, ja sam uzeo Atletiko ali mi bilo krivo posle, trebao sam Zvezdu jer je ovaj uzeo verovatno zato sto je odatle i navija za taj klub :) I odlicno se drzao protiv Atletika ali sam ga dobio 1-0.
I nije tacno da MORATE da uzmete i vi neki jak klub, pogledajte na kocku koliko ima bodova protivnik, ako ima dosta manje od vas, znaci da mozete i da mu se suprostavite sa nekim slabijim timom koji vam lezi, kao sto ja igram sa Atletikom protiv Chelsea-ja, nekad i protiv Barse..

Borise Atletiko uopste nije slab tim.Jedina pozicija gde su busni jeste golman,inace si sigurno u top 10 ekipa po jacini u igri :) Ja volim sa Portom i Laziom , eto ne igraju svi sa jakim ekipama :)

Poslednja izmena:
Ma naravno, daleko su od slabih, ali nije bas ta klasa Reala, Barse, Intera :) Imaju opasan napad, ali se premore u drugom poluvremenu i nemam sa kim da ih zamenim :)

Simao, Reyes, Maxi, Aguero, Forlan, Sinama Pongolle i ti nemaš sa kim da ih zameniš? Pa sa koliko ti to napadača onda igraš? :D

Zamenim Forlana jer on prvi umre, sa Pongollom, ali nisam jos probao Reyesa u napad da stavljam.. Kuna ostavljam dok se ne onesvesti :)

he he i ja igram sa atletikom i stvarno kad zamenis forlana nema vise napadaca:D

Igram svetsko prvnestvo sa Srbijom na regular,ono sve fino,do finala dodjem sa gol razlikom 35:3 i u finalu me spanci dobiju sa 2:1 ,koji smor od igrice,necu ga do leta paliti :)

igrao sam ja sa Atletikom u Ligi Sampiona na Professional (to mi je bio prvi put da igram igru), stigao sam do 1/2 finala, prodjem grupu gde su bili Mancester, Sivaspor i AZ, zatim u 1/8 finala izbacim Juve u 1/4 ponovo naletim na Mancester izbacim ih, i u 1/2 finalu naletim na Barsu u gostima odigram prvu 1:1 a kuci puknem 1:5 u revans mecu, joooj kako neslavan zavrsetak slavnog ciklusa :(

Veceras pocinjem ciklus Lige sampiona sa Panatinaikosom, ajde da vidimo koliko mogu Sise i Salpigidis da ucine u napadu, tu je i Leto kao polu-spic..............

Poslednja izmena:
Cisse je nekad bio tenk - jedan od najboljih napadača u PESu :)

Dzaba nama community, nikad niko ne igra, sem 2,3 coveka, bitno da nas ima 20. :D

Pa ja sam obicno posle 20h online, tako da ako nekog vidim da igra PES ja mu saljem poruku jel oce da pika. Boris se da istripovao da je neki sampion lige pa ni ne igra vise PES. :d Moramo ga smeniti. :)

Ne igram PES? igram svako vece(jutro) posle posla.. :) Ti kad naucis onda se javi, da mi ne trosis vreme bezveze :d :p

Pa kad radis kad svi lade dzaja! Cimas me nocu u 3h da igramo PES! 'Si lud bre ! :p
Aj bezi de znas da igras, zakljucilo smo samo da te rese. :d

Borise pozdravio te Runi xD

ma sere ga najgore,22 minut povedem 3-0,85 minut gubim 3-4.Sve one njegove akcije jedan covek menja sve :D naucio je da sutira precizno,ne masi na manje od 20m,moram da ga lomim ako prodje Torres ili tako neki igrac

P.S. Mogao bi pilac da se javi da testiramo 2na2 :)

Poslednja izmena:
Milos, kojem Runi daje 3 gola glavom :zgran: Moramo da te naucimo da sutiras, ovako bre igras headball :)

Inace ako mene se*e, onda ne znam sta jedu ovi teroristi sa bliskog istoka :D Juce lik iz Irana, povede me 3-0 a dva moja autogola, posle smanjim na 3-1. I razmisljam se da li da ga dodam kao prijatelja da igramo revans jer sam po*izdeo, kad ono na Quick match opet me upari sa njim odma :D i dobijem ga 1-0.. (ja Mancester, on, naravno, Barsa).
Posle neki iz Saudijske Arabije koji je igrao najsmorniji presing koji sam ikad video, nisam mogao da disem, takodje mislim da me je poveo 3-0, pa sam smanjio na 3-2, i takodje jedan autogol dam. (ovo vec pocinje da bude zabrinjavajuce, uzasan je colision engine).
Sto se tice ovog presinga, ne znam sta je, da li je to NEPUSTANJE kocke, plus strategija da me stalno udvajaju, nemam pojma, ali smorio sam se samo tako, ako se tako igra onda fudbal onda ***..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno