Šta je novo?

PES 2010

bole te nagruvao si rejting preko 500 :)

Ma imao sam oko 550, sada mi je negde oko 510 ako se ne varam.. kao sto rekoh, poprilicno je to glupo uradjeno i beskorisno, ako vidis da neko ima 500 ne znas da li je tek poceo, ili se odrzava na 500 posle 200 utakmica. To se mozda gleda na onim divizijama, pise mi da sam D3-A ili kako vec, nemam pojma sta to znaci.

Hahaha, odradio je rage-quit verovatno :D Disk je ili otisao kroz prozor, ili ces ga videti u malim oglasima sutra :D

Ako tebi nije, nije ni njemu. Inace ne znam kako tebi moze da bude crvena konekcija, ti uvek svoju vidis kao zelenu.

Ja uvek svoju vidim kao zelenu, protivniku kao crvenu. Bez izuzetaka za do sada ~80 utakmica.

Brate dosla mi drugarica, kucala je po vratima, morao sam da gasim. *** sorry ali bas je bilo glupo da ceka jos 5 min da zavrsim tekmu. :d
Razbio si me nema sta, ali misli su mi bile malo skrenute.
Dobro igras, ofanizivno, cemo se ceramo jos ovih dana. *** sa Runijem si me terao da lomim prste u odbrani.
A jeste bila cudna tekma, priv napad ti das gol, drugo poluvreme prvi napad ja dajem gol. Svi glovi su dati iz prvih akcija sa centra. :) Inace 4ti gol si mi dao dok sam citao SMS i pokusavao da igram jednom rukom. Nema veze, revans ovih dana.

Poslednja izmena:
4-4-2, u raznim varijantama. Recimo za Mancester i Atletiko sam zadovoljan kakve su default 4-4-2 formacije... takodje i Barsi nista ne diram.

Izasao je patch/DLC.. pored novih timova u Ligi Sampiona, odradili su i gomilu novih faca, da ne nabrajam sve, tu je sad i Ivanovic sa pravom facom :) Malo su tweak-ovali i statistike igraca, itd..

I Boris najbolji PES-ovac?????
Kako iskusno u drugom mecu cuva rezultat :d :d :D

Cuvam rezultat, ISH bre :d Cuo sam komentar "ma golmanu vrati" :D Veruj mi da nemam nameru to da radim nikad, uvek igram na gol viska ;)

Ova igra nekad tako nervira, da bi pojeo i gamepad i Sony! :mad:
Koliko su samo golmani glupi pa to je strasno! A tek onaj sut iz klizeceg, uzas ! :wall: :crash:

Poprilicno su uzas... nego bas juce hvalim online, kako mi besprekorno radi poslednjih 15, 20 tekmi, dakle bukvalno kao offline, kad ono sinoc nikad gore iskustvo do sad.. Sa jednim mi je kasnilo na komande jedno 4, 5 sekundi, to je jedan od 2, 3 puta za ovih 90 tekmi da sam morao bas na Quit koliko je nepodnosljivo bilo. Posle toga jos nekoliko mecheva takodje nije bas sjajno bilo ali kao moglo je da se odigra do kraja.
Jel igrao neko mozda juce navece? da znam da li je nesto do mene, ili sta je.. Mada proverio sam konekciju na onom Ping-test sajtu, ping mi je bio 25, packet lost 0% i jitter ja mislim 1.

Poslednja izmena:
Ко хоће да пегла самном нови ПЕС, нек се јави.
PSN ID: viktorakis

Momci jel se iko zanimao sa updateom novih dresova i option file koji menja ova retardirana imena?
Negde procitah ako se menja originalni OF onda nema trofeja :(

neki link ili hint za dobar patch ;)
hvala

edit: upotrebio srch i nasao odgovore. ali evo jedno pitanjce, jel utice koriscenje "nevaljalog" OF na multi?

Poslednja izmena:
edit: upotrebio srch i nasao odgovore. ali evo jedno pitanjce, jel utice koriscenje "nevaljalog" OF na multi?

Nije uopste 'nevaljao'. To i Konami na neki nacin podrzava, jer ne bi dzabe bila Edit opcija u igri, dakle nije to nikakvo nelegalno krekovanje ili slicno, sasvim legalna operacija. Sto se tice multija, Option file ne radi kad ides online, dakle sve bude default, Chelsea bude North London i sl.. Samo offline kad igras radi Option file.

Sto se tice trofeja, meni ih je OF ugasio, nekima jeste nekima nije... ali znas kako, toliko me zabole za trofeje, mnogo su mi bitniji dresovi i prava imena klubova :)

Ja igrao juce protiv nekog lika koji je imao u timu Real-a sve zvezde. Rooney, Christiano, Beckam, Pato, Messi itd. E brate kakvih pacenika ima, vodio 3-0 protiv mene (PSG) i kad sam ga stigao na 3-2 smarao loptu do kraja tekme i dobio. Zbog takvih likova sam i batalio PES :(. Inace odusevio sam se sto nije bilo ni malo laga, kao u offline-u za razliku od prethodna dva dela gde nisi mogao ni da odigras makar jedno poluvreme.

Poslednja izmena:
Kako je to moguce? Da u Realu, online, ima igrace iz drugih timova?? :trust:

Poslednja izmena:
Najnormalnije preko običnog editora jer online imaš samo lock za ocene a ne i za transfere. To je nešto što je KONAMI mislim i namerno ostavio oslanjajući se na community edit za transfere na polusezoni i slično.

Samo nisam znao da to radi i za PS3.

Ja igrao juce protiv nekog lika koji je imao u timu Real-a sve zvezde. Rooney, Christiano, Beckam, Pato, Messi itd. E brate kakvih pacenika ima, vodio 3-0 protiv mene (PSG) i kad sam ga stigao na 3-2 smarao loptu do kraja tekme i dobio. Zbog takvih likova sam i batalio PES :(. Inace odusevio sam se sto nije bilo ni malo laga, kao u offline-u za razliku od prethodna dva dela gde nisi mogao ni da odigras makar jedno poluvreme.

Zbog takvih pacenika sam svojevremeno prestao da igram PES 6 na PC-ju preko neta...Neverovatno kakvih sve ljudi ima :(

Nego, meni konachno stigao PES, samo da podignem iz poshte i pridruzujem vam se u tom community-ju... :D

Najnormalnije preko običnog editora jer online imaš samo lock za ocene a ne i za transfere. To je nešto što je KONAMI mislim i namerno ostavio oslanjajući se na community edit za transfere na polusezoni i slično.

Samo nisam znao da to radi i za PS3.

Pa ok offline, ali kako njemu takav Real moze da radi online? Zar ne bi trebalo da su svi na istom online?

Vrh Dno