Hahaha, odradio je rage-quit verovatnoDisk je ili otisao kroz prozor, ili ces ga videti u malim oglasima sutra
![]()
Ako tebi nije, nije ni njemu. Inace ne znam kako tebi moze da bude crvena konekcija, ti uvek svoju vidis kao zelenu.
Jel moze linkovi sto je maremas stavio tutorial za finte u pes-u...pretrazih ceo forum ne mogu da nadjem
Hvala...
Izasao je patch/DLC.. pored novih timova u Ligi Sampiona, odradili su i gomilu novih faca, da ne nabrajam sve, tu je sad i Ivanovic sa pravom facomMalo su tweak-ovali i statistike igraca, itd..
Ova igra nekad tako nervira, da bi pojeo i gamepad i Sony!
Koliko su samo golmani glupi pa to je strasno! A tek onaj sut iz klizeceg, uzas ! :wall: :crash:
edit: upotrebio srch i nasao odgovore. ali evo jedno pitanjce, jel utice koriscenje "nevaljalog" OF na multi?
Ja igrao juce protiv nekog lika koji je imao u timu Real-a sve zvezde. Rooney, Christiano, Beckam, Pato, Messi itd. E brate kakvih pacenika ima, vodio 3-0 protiv mene (PSG) i kad sam ga stigao na 3-2 smarao loptu do kraja tekme i dobio. Zbog takvih likova sam i batalio PES. Inace odusevio sam se sto nije bilo ni malo laga, kao u offline-u za razliku od prethodna dva dela gde nisi mogao ni da odigras makar jedno poluvreme.
Najnormalnije preko običnog editora jer online imaš samo lock za ocene a ne i za transfere. To je nešto što je KONAMI mislim i namerno ostavio oslanjajući se na community edit za transfere na polusezoni i slično.
Samo nisam znao da to radi i za PS3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari