Šta je novo?

PES 2010

4 partije. Brate voleo bi da nadjem 2,3 lika iz mesta da odigras sa njima, da vidis koliko u stvari ne znas. :d
Ali ne bitno kad mi se otvori dizna, nahebo si ! :d
Cccc, sto nisi snimio zadnji mec, mislim da je bilo vikotrije u tvom sestnaesterscu ? Dobio si me na penale jer ja ne znam da ih izvodim.

Ajde, cekam tu diznu, kad ce vise da se otvori :p Umro sam od smeha kad su bili penali jer sam video da ne znas da ih izvodis, svaki sam stajao u mestu :D Lako je bre, kad igrac stoji u mestu, tada odredis jacinu/visinu suta, ako samo pipnes sut ici ce po zemlji, ako duze zadrzis ici ce vislje... i onda kada krene da trci, negde na pola puta do lopte tada odredis pravac, ako samo pipnes levo on ce da sutne malo levo od golmana, ako zadrzis, bice levi cosak, itd...

Ajde, cekam tu diznu, kad ce vise da se otvori :p Umro sam od smeha kad su bili penali jer sam video da ne znas da ih izvodis, svaki sam stajao u mestu :D Lako je bre, kad igrac stoji u mestu, tada odredis jacinu/visinu suta, ako samo pipnes sut ici ce po zemlji, ako duze zadrzis ici ce vislje... i onda kada krene da trci, negde na pola puta do lopte tada odredis pravac, ako samo pipnes levo on ce da sutne malo levo od golmana, ako zadrzis, bice levi cosak, itd...
Lako je tebi kad kucas sifre :d

Ajde malo da se organizujemo u ovom community-iju ? Neki turnir, liga sta vec ? Igrao bi sa jos nekim sem sa Borisom aka PES nOOlifer. :d

Marli aj u 19 : 20 u onu komjutini ja cu napravim sobu u 19:18 pa ti udji :)

Bicu tamo, oko 19:45, samo malo vesti da pogledam.

ma ima nas sad preko 20 clanova mogli bi ligu da opicimo u nasem community :) Borise organizuj nesto :D ja se prijavljujem

Mogu ja da organizujem, ali zbog radnog vremena bi propustio dosta utakmica. Ne znam kako to ide, mora li u to i to vreme da se odigraju utakmice ili kada nama odgovara? Nek prostudira neko to pa da organizujemo nesto..

Meni nije problem da napravim ligu, sta vec, ali fora je sto nas polovina ne bi mogla da se uklopi u termine. Jedino neki turnir ako ima za 8-12 igraca, to bi bilo extra.

Ako nisu fiksirani termini, tipa da mora 25-og novembra u 18:30 da se odigra cetvrtfinale, vec kada toj dvojici odgovara, onda super. Recimo ceka se cetvrtfinale da se odigra, pa kada se oni dogovore i odigraju, onda sledi polufinale, itd.. Provericu ja veceras kad dodjem kako to funkcionise..

mozemo za pocetak da se dogovirmo nas par da opikamo turnir za jedno vece kad svi imamo vremena i igramo :) tipa nas 8 se skupi svako odigra po 7 meceva od po 10 mina to je sa cackanjem formacija i time svime sat ipo.mogli bi da probamo ? :)

Sto mene tice moze. Samo javite dan,dva ranije. Ovog vikenda nece moci, slava ovo ono. :)

marli ide li taj pec :)

*** sporo radi update FW-a. Tek je na 40%. :( Pikaj dok ne skine.

ma cekam nema nikog online od nasih :) aj sibni pm kad skines i ako hoces da igras :)

Kad porastem driblacu kao Milos :) Decko igra najlepsi fudbal koji sam ikad iskusio, samo da ne forsira toliko igru na glavu :)

Btw, mogu da se snimaju Online golovi, moras start da stisnes posle gola odnosno dok traje proslava igraca, tada se pojavi opcija za snimanje, rotiranje kamere itd.. A moze i posle mecha, ide se na "Higlights" i tu mozes snimiti svaki highlight koji prikaze..

ajde neko online :)

Poslednja izmena:
....

XBL-Vs.-PSN.jpg

Happy days! The new update for PES 2010 will be hitting Tuesday November 24th, and with it include new kits and the all important roster update!

PES 2010: New DLC Confirmed which updates team rosters, UEFA Champions League elements and kits

Konami Digital Entertainment GmbH has released details of the first free DLC content for the PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD versions of PES 2010.

A primer update is available to download now, and will ready the relevant hardware for the full DLC update which will be released on November 24th. The initial download will ensure that any PES 2010 Edit data the user has stored on their hardware will not be affected by future Konami DLC, while the November 24th data enhances a number of elements in the full game and also revises the club team rosters in line with those of all current transfers, all major transfers made after the game was completed will be rectified.

Furthermore, four new teams will also be added to PES 2010’s UEFA Champions League mode, with Atletico Madrid, Olympiacos, Lyon and Fiorentina all added to the competition in their official Champions League kits. Similarly, the DLC will also update the home kit of the Japanese national team, which was recently changed.

Konami is committed to releasing further updates for PES 2010 via DLC in the coming year, and is continuing to work with the PES community to see ways that the game can be improved via future content.

Poslednja izmena:
Kako ova igra nervira to je strasno ! Ovde je odbrana skupina debila koji ne znaju bre sta rade. *** u Fifi kad krenes nazad sa jednim nazad svi se povlace, ove stoje ko ovce na ispasi. Da poludis, kako da povuces par igaraca bar kad krene kontra ?! Da se molis ? :wall:
Covece ponekad (skoro stalno) imam taj osecaj da bukvalno ne kontrolisem sta moj tim igra, to strasno. *** u sugavoj Fifi je to 1000 puta bolje. Tamo stvarno imas osecaj da igras tekmu, ovde samo juris ko ludak ne bi li sutirao iskosa! :wall: :crash:
Glupe fore za gol se povlace jos iz vremena ISS 1989. :crash:
*** kupio sam ovo u orginalu da bi se dobro zabavio online, ali sad sve vise shvatam da je ipak Fifa bolje resenje, pored sugavog balonskog suta. Tamo je kretanje 50 puta bolje, mnogo je lakse da se kreces, ko da je teren veci.
U 10tak tekmi primi glupe golove tako sto se lopta prevrne preko golmana. *** u ISS su golmani oduvek bolidi! :smackbum:
Ne budem li usao malo u semu ode ova igra na prodaju, mnogo se nerivram, razbicu Sony kako me nervira! :crash: Nekad se toliko iznerviram da bi ga olupao o pod i pojeo ga deo po deo ! :d
I toliko mi se ruke klizaju po gamepadu da je to iritirajuce, ne znam zasto mi se ruke znoje. Mnogo je lakse igrati na Xbox gamepadu, stvarno je bolji za mnoge igre zbog tezine i za neke stvari dobre pecurke.

BTW Milose ti bar znas da igras za razliku od se*onje Borisa, ne znam kako drbilas i zasto, ali nekad me iznerviras bruka. Cudi me da ne znas bolje da zabodes gol, stvoris sansu i onda napravis neki los potez. Onaj Boris ima 3 sanse na tekmi i da 2 gola! :wall:

E i aj uplalite sluske, da se smejemo ludim komentima i psovanju usred omasenih zicera. :D

Poslednja izmena:
Super igras,a ovaj novi fudbal i dalje me muci realizacija,mnogo je sporije od devetke a i sutevi su drugaciji :S Driblinzi mi danas nisu isli bas najbolje (a i sluze da nerviraju protivnika ), al nema veze lepo smo igrali.Porto je pao :( al se junacki drzao xD.Cekao me pilac posle sad sad i sa njim 2 bacio,solidan igrac,igrali smo tri za tri,0-1 :)
Nesto mi deluje kao da su danas bagovali malo serveri.

P.S.Odbrana je smrt,ali gori je sudija,koji za obicno povlacenje za dres odma zuti,a za otvoreni prelom na tri mesta kaze play on :S

P.P.S. Ceracemo se mi jos :)

De igram super, ocajan sam za sve pare (35 funti)! Ne mogu da ti opisem koliko mi nista ne ide za rukom na PS3 gamepadu. MNOGO sam nezadovoljan svojom igrom. Mislim da sam jedino u KZ2 jedno vree bio zadovoljan kako igram nesto online. Mozda i u Fifi 2008 neko vreme.
Mada ima dosta veze i sto sam umoran, ne valja takav igrati, samo pi*dis, ne mislis o igri, blah !
Ti samo treba da bolje odradis zadnji pas i sut, i ima Borisa da deres ko vola. :D

Hmmmmmm....
Dakle igra stvarno vuce na pravi fudbal...
Ja sam prezadovoljan njome, i da se samo podsetim malo starih finti, eto mene u punoj formi :d
Bilo je pravo zadovoljstvo igrati sa Milosem, 1:1 u mecevima, i stvarno je bas bas bilo dobro...
Bez trunke laga, pravo uzivanje.....
Samo jedan savet Milose, koji je govorio Ivica Prosim:
"Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u trecerazrednom Vratniku..." :d
PS. Mlogo si grub igrac, ocekivao bih to od Psiha, ali od tebe ne :p :p :p :d

Sto sam ja grub igrac ? Samo jedan crveni do sada. :d
Uostalom videcemo statistiku posle nekog vremena u community-iju.
Vala Milos previse dribla, skoro svaki put posle 5 driblinga izgubi loptu. Ja ne znam ni kako se drbila niti me zanima, nikad to nisam koristio u bilo kom fudbalu! Samo trci,sutiraj, lomi.

@ Psihoyu

Polako i ja mislim da sam lose igrao jer sam umoran,igracemo jedan mec svezi a onda cu biti i koncetrisaniji na akcije pa ces videti zasto znace driblinzi :) Kocka iks je izgubila znacaj posto su komande sad sa sporijim odzivom,a finte su zgodne jer omogucavaju igracu koji je sporiji i slabiji da predje jaceg i brzeg.U sustini nisu neka velika filosofija sve se radi na strelice i pitanje je tajminga.I ja imam problem da se vratim sad na PS3 gamepad posle Xboxa , al sta je tu je , dugacka je godina , igrace se jos , a i izaci ce valjda uskoro i 1.1 da popravi bagove.

@ Pilac

Sjajno igras na velikom prostoru (tipa kontre) , narocito jako brzo proletis pa ja krenem na loptu a pokupim neku nogu :D . a ti sto si pokosio Cambiassa pri kraju meca to nista :D samo kao prisao grygera i to je sportmanship :D

Sto se tice statistike Boris je prvi (jer ima 16 / 22 pobede) a Cvejic drugi :D (ima jedan poraz od Borisa i to je to :D) tako da uz duzno postovanje prema Cvejicu ne smatram tabelu merodavnom :) Mogli bi da nam admini naprave temu za online dogovore i rezultate.

P.S.Pilac rece da ima jak upload mogli bi da probamo 2na2 ako ima zainteresovanih :)

Poslednja izmena:
Da, 2 na 2 obavezno da se proba. Pilac domacin, mi upadamo (ne izuvamo se naravno)

4 Mb mi je upload, ne znam kako se tebi cinilo u mecu, ali meni je bilo vise nego dobro.....

ma meni bilo ko offline :) nego de su ovi ostali igraci ? ima nas kao 13 tamo u community

Poslednja izmena:
Sto se tice statistike Boris je prvi (jer ima 16 / 22 pobede) a Cvejic drugi :D (ima jedan poraz od Borisa i to je to :D) tako da uz duzno postovanje prema Cvejicu ne smatram tabelu merodavnom :)

Da, nije bas srecno ono reseno, ocekivao sam da je bolja statistika u community-ju. Ne mogu nigde da nadjem koji timovi su igrali, koji je bio rezultat u mechevima i slicno..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno