Ej cao svima ja sam ovde nov, u subotu sam dobio PES 2010 naravno za PS3,a fifu 10 sam kupio jos pre par nedelja, posto sam procitao svaki post u vezi ove teme, vidim da se vodila velika polemika sta je bolje fifa ili pes ove godine?Moj odgovor je PES i tu nema raspravke, veliki sam fan FIFE09 ali 10 je uzas blagi vracam je nazalost tako je. Toliko o tome sto se tice PES-a 2010 igra je vrh,grafika je predobra,gameplay je sporiji nego u demo verziji, online je dobar,igra je zarazna bas kao i demo, danas sam instalirao prvi patch tj. OF koji donosi mnogo toga i radi savrseno samo lepo procitajte upustvo pre instaliranja, sve u svemu za mene je ovo prvi pravi FUDBAL koji je izasao ikad,odmah posle ovog je fifa09 i tu nema raspravke. Savetujem svima koji vole fudbal da ako su u mogucnosti kupe obe igrice, jer ce jedino tako moci da vide sta im vise odgovara za mene je to ove godine pes.
Zeleo bih jos da kazem da uvek imajte na umu da su i pes i fifa igrice, a igrica kao igrica nikada ne moze i nece nikad biti realna u potpunosti,ko trazi 100% realnost loptu u ruke pa na teren. PES 2010 je ekstra igrica, jako zarazna,zabavna,igra koja je oduvek bila vezana za PS konzolu, dok je fifa bila PC igrica mada sad mnogi tvrde drugacije ali tako je bilo. Koji god fudbal kupite ove godine necete puno pogresiti, uzivajte i vidimo se online moj PSN tag je:BloodRain0128 zovem se aleksandar i iz sapca sam.pozz svima