Šta je novo?

PES 2010

Nek ti neko ko se vise razume kaze, ali mislim da ne moze tako lako, mora da se hakuje nesto :)

ne moze nikako , sva podesavanja na xbox-u su vezana za konkretan profil tako da transfer podesavanja sa profil na profil nije moguc , a kad bi se sam disk direktno modifikovao microsoft bi te banovao jer je disk ne bi prosao proveru piraterije

ne moze nikako , sva podesavanja na xbox-u su vezana za konkretan profil tako da transfer podesavanja sa profil na profil nije moguc , a kad bi se sam disk direktno modifikovao microsoft bi te banovao jer je disk ne bi prosao proveru piraterije

Ko sto banuju kad igras Stealth igre ? :)

Ma nije ni bitno, inako timovi sa kojima igram su licencirani. Tako da mi to ne bi mnogo znacilo, mada je crap sto je Arsenal i dalje zove West London.
BTW, Barsa ubija kako igra, ono je masina za davanje golova, Real je daleko iza njih u PES-u. Ronalno nije toliko dominantan ko sto sam mislio da ce biti.

Dobra kompilacija..

[YOUTUBE]WCnUHqgermk&[/YOUTUBE]

Mora da ti nije stigao PES cim ti gledas po Youtube-u ? :p

Rece covek da ocekuje postara u utorak :D

Ako se sutra ne pojavi disk na Track & Trace, onda su ga zagubili negde :mad:

Ej cao svima ja sam ovde nov, u subotu sam dobio PES 2010 naravno za PS3,a fifu 10 sam kupio jos pre par nedelja, posto sam procitao svaki post u vezi ove teme, vidim da se vodila velika polemika sta je bolje fifa ili pes ove godine?Moj odgovor je PES i tu nema raspravke, veliki sam fan FIFE09 ali 10 je uzas blagi vracam je nazalost tako je. Toliko o tome sto se tice PES-a 2010 igra je vrh,grafika je predobra,gameplay je sporiji nego u demo verziji, online je dobar,igra je zarazna bas kao i demo, danas sam instalirao prvi patch tj. OF koji donosi mnogo toga i radi savrseno samo lepo procitajte upustvo pre instaliranja, sve u svemu za mene je ovo prvi pravi FUDBAL koji je izasao ikad,odmah posle ovog je fifa09 i tu nema raspravke. Savetujem svima koji vole fudbal da ako su u mogucnosti kupe obe igrice, jer ce jedino tako moci da vide sta im vise odgovara za mene je to ove godine pes.

Zeleo bih jos da kazem da uvek imajte na umu da su i pes i fifa igrice, a igrica kao igrica nikada ne moze i nece nikad biti realna u potpunosti,ko trazi 100% realnost loptu u ruke pa na teren. PES 2010 je ekstra igrica, jako zarazna,zabavna,igra koja je oduvek bila vezana za PS konzolu, dok je fifa bila PC igrica mada sad mnogi tvrde drugacije ali tako je bilo. Koji god fudbal kupite ove godine necete puno pogresiti, uzivajte i vidimo se online moj PSN tag je:BloodRain0128 zovem se aleksandar i iz sapca sam.pozz svima

dobrodosao :)

i hvala za prvi ps3_pes2010 review :) .. ovde se vise svadjaju sta je bolje a niko nista da kaze o samoj igri :D

Kako se svadjamo, reko sam kako sam je "kupio" da je igra bruka dobra. :wave:
I moj predlog je da stavite onu dalju kameru, jer s ovom igra izgleda bolesno prebrzo,a i slaba je preglednost terena. Mozda navika iz Fife ? :trust:

Danas kad sam igrao protiv Manchester-a iznenadio sam se grafikom. Znachi svaki igrac se jasno prepoznaje iz wide kamere. Dok ih gledam omiljeni su mi ridji Schools i bradati Runi :)

Ej cao svima ja sam ovde nov, u subotu sam dobio PES 2010 naravno za PS3,a fifu 10 sam kupio jos pre par nedelja, posto sam procitao svaki post u vezi ove teme, vidim da se vodila velika polemika sta je bolje fifa ili pes ove godine?Moj odgovor je PES i tu nema raspravke, veliki sam fan FIFE09 ali 10 je uzas blagi vracam je nazalost tako je. Toliko o tome sto se tice PES-a 2010 igra je vrh,grafika je predobra,gameplay je sporiji nego u demo verziji, online je dobar,igra je zarazna bas kao i demo, danas sam instalirao prvi patch tj. OF koji donosi mnogo toga i radi savrseno samo lepo procitajte upustvo pre instaliranja, sve u svemu za mene je ovo prvi pravi FUDBAL koji je izasao ikad,odmah posle ovog je fifa09 i tu nema raspravke. Savetujem svima koji vole fudbal da ako su u mogucnosti kupe obe igrice, jer ce jedino tako moci da vide sta im vise odgovara za mene je to ove godine pes.

Zeleo bih jos da kazem da uvek imajte na umu da su i pes i fifa igrice, a igrica kao igrica nikada ne moze i nece nikad biti realna u potpunosti,ko trazi 100% realnost loptu u ruke pa na teren. PES 2010 je ekstra igrica, jako zarazna,zabavna,igra koja je oduvek bila vezana za PS konzolu, dok je fifa bila PC igrica mada sad mnogi tvrde drugacije ali tako je bilo. Koji god fudbal kupite ove godine necete puno pogresiti, uzivajte i vidimo se online moj PSN tag je:BloodRain0128 zovem se aleksandar i iz sapca sam.pozz svima

Takodje moja dobrodoslica, hvala za komentar i vidimo se online kad mi stigne igra :) Moj PSN je u potpisu..

Danas kad sam igrao protiv Manchester-a iznenadio sam se grafikom. Znachi svaki igrac se jasno prepoznaje iz wide kamere. Dok ih gledam omiljeni su mi ridji Schools i bradati Runi :)

Pa da, mozda trce robotski ali svakoga provaljujes, ne samo po izgledu, boji kose i ne znam sta, vec se nekako "ponasaju" kao pravi :)

Ma grafika je vrh u globalu, sve zavisi samo od stadiona i koje doba dana ste izabrali, na nekim stadionima je malo izbledela trava pa se grafika ucini malo losijom ali u sustini sve je to super. Volim sto je igra zanimljiva, ja i buraz ne prestajemo da je igramo, master liga je vrh toliko toga ima da je to neverovatno. OF je super, izasao je samo 3 dana nakon igre, pa mozete zamisliti koliko ce ih jos izaci tokom cele 2010 god. bar su tako rekli za ps3 sigurno i sve ce biti za dz, valjda ce u sledecem biti PARTIZAN nadam se.

Online je neverovatan mozemo da napravimo nasu zajednicu tj.ljudi iz srbije i da organizujemo turnire i jos dosta toga, laga skoro da nema vrlo retko secne, opet ja imam dobar net tako da mi je uvek zeleno, prepuno je ljudi,nema cekanja, za sekund nadje partnera za tekmu.

Edit mode je vrhunski mozete u orginalu da odradite koji god tim zelite ako vas mrzi da cekate OF, znaci dresove,grbove,sponzore,stadione,skandiranja sve sve sve lepo sakupite na netu npr za partizan ubacite na flash prekopirate na ps3 i idete u edit i sve se to lepo poubacuje i napravi u orginalu ako imate dovoljno strpljenja.

Pored lige sampiona tu je sad i liga europa u nju se moze samo iz master lige, i da OF vazi za sve modove u igri sem za online znaci u onlineu ne mozete koristiti dresove i bla bla bla koje ste dobili sa OF.

Onog delay-a sa demo verzije nema vise mozda se nekom ucini da ima ali nema, 360 na prvi pogled nije uocljivo ali posle 10 tekmi i te kako se primeti i odradjeno je suptilnije nego u fifi.

Gol mozete dati sa 35-40 metara a mozete ga promasiti i sa 3 metra, sto je NARAVNO REALNO, kao sto je i realno da golman bude glup i da sam sebi utera nekad loptu u gol, ko je ikad pratio fudbal slozice se sa tim. Sudije su nekad stroge nekad blage zavisi kako kad (ja se zezam pa kazem kako ucita) sta jos... Mogu samo da kazem i da ponovim da je ovo super igra koja je napravila veliki pomak na bolje naravno i svako realan ce to priznati, kao i da je PES 2010 najbolja fudbalska igra do sada, ja se iskreno bojim 2011 da ne pokvare nesto posto je ovako super.

E da 'tup' je nekom smetao, to je meni ekstra stvar kad opaucim sa 30m kad lupi od precku sine najezi mi se kosa na glavi, nema dalje sto se zvuka tice,znaci urlanje navijanje, samo slusajte kako publika prati svaki pokret,fintu a tek golcinu, sve je super odradjeno.

A ako mi neko ne veruje na rec,nek upali tv i odgleda neku utakmicu engleske lige i nek procita sta se ove godine vrti na onim bannerima i reklamama, i sve ce vam se reci.

niko se ne javi prosli put, pa da pitam ponovo: ima li kakav patch makar za imena klubova u xbox verzji?

Jedine dve stvari koji mi se svidjaju
-Grafika pogotovo izgled igraca je mnoooogoooo dobar
-Sutevi iz daljine

Ostalo je jad i cemer.

Ok igraj onda Fifu, ne moras da blastis PES koji konacno valjda od verzije PES 6 ! :mad:

Ko ga blati samo iskazujem moje misljenje. Ja tudje misljenje nisam dovodio u pitanje. Tebi ako se ne svidja sto mi se misljenje ne poklapa sa tvojim slobodno preskoci moj post.

Pa 90% ljudi ovde kaze da je PES konacno extra uradjen, a ti nam nabijas na nos pricu kako je igra "jad i cemer", takve glupe komentare zadrzi za sebe.

Mene uopste ne interesuje sta misli vecina ljudi. Ja sam izneo licni stav kao sto ne vidim da sam ja iciji negde omalovazavao. Ukoliko ne mozes da podneses takve komenatere ne znam sta radis na forumu. Ocito mislis da bi forumom trebalo da vlada jedno misljenje.

Ja sam jasno rekao da mi se svidja grafika koja je bolja nego ikada (bolja i od FIFE u vecem delu) i sutevi iz daljine koji su odradjeni maestralno. Zar treba zazmuriti pred velikim nedostastcima kao sto su:

- Animacije igraca - ocajno kao i uvek ...sto vec neko rece i sto jako utice na celu amtosferu pri igranja utakmnice
- Zvuk - klasicno los
-Prezentacija - cela prezentacija meniji , sve u igri je par klasa nize od FIFE i mnogo jeftino izgleda.
-Online mod i dalje ima dosta problema mada za razliku od prosle god je sredjeniji.
itd

Znaci od toliko ocekivanja koje sam imao opet razocaranje. Mada dfinitivno je bolji u odnosu na PES2009.

Ne vidim po cemu ti uopste mozes da kazes za neciji komentar da je glup niti po cemu si ti merodavan.

- Animacije igraca - ocajno kao i uvek ...sto vec neko rece i sto jako utice na celu amtosferu pri igranja utakmnice
- Zvuk - klasicno los
-Prezentacija - cela prezentacija meniji , sve u igri je par klasa nize od FIFE i mnogo jeftino izgleda.
-Online mod i dalje ima dosta problema mada za razliku od prosle god je sredjeniji.
itd

Animacije jesu "lose" ali kazem, i pored te robotike, lakse uocavas razne igrace i vise je istaknuta individualnost svakog igraca, i pre to biram nego "lepe" animacije ali da ne razlikujem Ibrahimovica i Ronalda po ponasanju..

Na sta mislis pod los zvuk? Lose i genericke navijacke pesme? Slazem se, ali zato zvukovi svega ostalog su odlicni, same igre, reakcije navijaca posle raznih situacija, u Fifi se cuju samo navijaci i komentatori, sama igra kao da je na Mute.

Prezentacija je sad dosta lepsa nego ranije, ali barem je sve to brzo i jednostavno, i brzo obavis ono sto treba.

Za online mod treba jos malo da prodje vremena pa da znamo kakav ce biti..

Poslednja izmena:
Individualnost izražena? Kojih igrača? Najpoznatijih ili i onih koji su prosečni? O kakvoj individualnosti pričamo kada igrači nose identične ocene od pre 3 godine (pogledaj Cannavara ili Kežmana recimo ako ga ima u Zenitu)? Jedina individualnost koja postoji jeste za onih 50tak najpoznatijih, ostali nemaju ništa posebno po tom pitanju.

Poslednja izmena:
Pa poznatijih igraca u poznatijim evropskim timovima, svako ko prati fudbal prepoznaje igrace na terenu, ne samo po boji kose vec nekako se i ponasaju na terenu kao u stvarnosti. O toj individualnosti pricam. A sto se tice ocena, znas koliko me boli da li Kezman ima 75 ili 76 za napad :) To nikad ne mozes ubosti a da svima odgovara, ali ok nekad stvarno preteraju (tipa Adrijano u ranijim verzijama), i neki igraci imaju nesrazmerno lose ocene u odnosu na pravog igraca ali ***..

A sto se tice ocena, znas koliko me boli da li Kezman ima 75 ili 76 za napad :) To nikad ne mozes ubosti a da svima odgovara, ali ok nekad stvarno preteraju (tipa Adrijano u ranijim verzijama), i neki igraci imaju nesrazmerno lose ocene u odnosu na pravog igraca ali ***..

Nije stvar u losim ocenama, vec sto se ocene ne menjaju vec godinama.
Tj, ako cemo pravo, menjaju se na bolje, ali retko kome smanjuju ocene - Diuf zablistao 2002. u Koreji, oni mu i u sledece 3 verzije igre ostavili napucane ocene :).

Znam, ludi japanci.. najjaci su neobjasnjivi potezi sa uklanjanjem nekih stvari na koje su svi navikli, kao recimo heksagoni kad menjas igrace.

Vi sto imate full verziju, postoji li ova 4-4-2 formacija? s kojom stalno igram, jer je u demou ne vidim.

Poslednja izmena:
Nisam video tu formaciju.
BTW odigrao sam sa komilukom nekoliko partija, i igra razbija kako je dobra za drustvo. Igrali smo Zveda-Dinamo, valjanje od smeha, ne mozes posteno da pridjes golu, tek tada vidis sta je npr Barsa. Posle smo igrali Srbija-Italija, i zesce njesra je to sto nasi igraci nemaju prava imena, to mi ide vise na quvac! Kad ce bre sabani da se otovre za sve licence ??!

E da i jedan veliki problem, ne znam dal je do igre ili sta je pitanju, ali kad sutiramo penale, ili mozes pravo da sutnes ili pored gola iako drzis levo ili desno na gore ukoso ?
Kakvi su vasi utisci sa Xbox, PS3, PC oko toga ? Jel tu moze nesto da se podesi.

BTW PES na boxu je smrt za one sto navikli na krsticu da igraju, meni je licno odlicna ona pecurka, bolja od PS dzojpeda jer dosta tvrdja i ima manji hod.

Nisam video tu formaciju.

Nemojte me zaebavati da su toliko nenormalni.. :S:

Sto se tice licenci, nije do otvaranja vec FIFA drzi prava na skoro sve.
Sto se tice penala, okacio sam ja tutorial ranije, potrazi, uglavnom, napunis sut koliko hoces, i tek kad je igrac blizu lopte onda stisnes pravac.. Ima i neka fora sa krugom da odredis visinu suta i slicno, to jos nisam probao.

Nazad
Vrh Dno