Partybreaker
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.02.2008
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD R5 5600 @ 4.65GHz | ID-COOLING SE-226-XT ARGB
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk
- RAM
- G.Skill Ripjaws V 2x16GB @ 3200MHz
- GPU
- Sapphire Pulse RX 6800 XT
- Storage
- Crucial MX100 256GB | Samsung 860 QVO 1TB | WD 10EADS | WD 120EFBX
- Zvuk
- Sennheiser PXC 550-II | Scarlett 2i2 | Edifier R2730DB
- PSU
- Seasonic GX-750
- Kućište
- MS V715
- Monitor
- MSI MAG274QRF | Dell P2414H
- Miš & tastatura
- Logitech M705 | Logitech MX Keys
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Mnogo puta mi je tako sprecio cist gol!
...i donelo žuti i neretko crveni karton, u mom slučaju. Ne znam, bolje što su izbacili, ali treba zadržati povremeno grublji presing koji postoji još od šestice (možda čak i petice i ranije, ne sećam se stvarno).
Lica igrača su promenili na bolje, tu nema dileme. I trava je prilično lepša prema nekim screenshotovima, mada je prava promena bila izlaskom PES-a 2009 gde više nije "isprana" kao na osmici.
Samo još da malo povećaju agresivnost igre, da ponekad mogu da dam gol sa 30-ak metara a da ne legnem na dugme. Takođe bi valjalo da malo "oslabe" timove poput Mančestera (sada već Reala s obzirom na sve transfere), uvek sam se mučio da ga pobedim... Ko god da igra sa Man UTD-om namučim se da dobijem, kad se izabere bilo koji drugi jak tim značajno je olakšana situacija protivnku, tj. meni.
Šestica je bila, po meni, vrhunac igrivosti (ali igrivosti poput CS-a - nije mnogo realno, možda je previše linearno), osmica je bilo ispitivanje terena uz mnogo lepšu grafiku, devetka je RC. Nadam se da će desetka biti prava stvar, tj. gotov proizvod kao što je u svoje vreme bila šestica.