Šta je novo?

PES 2010

pazi ne idem po turnirima jer su na playstation-u...kad bude PC eto mene...ako si bolji pobedi ;) nema tu filozofije...

A koja je razlika u PS3 i PC verzijama? Znam da je na starijim (do PES6) bilo razlika u brzini, jel bilo toga i posle?

Koliko znam ista je to verzija, portovana sa XBOXa - ili znaš ili ne znaš, nema tu filozofije :)

Nego mare, kako napreduje kretanje u medjusmeru duže od jednog dodira?

Poslednja izmena:
Ja znam jednu stvar, a to je da ove likove sto kace utakmice iz final koda mogu da pregazim i ispljunem a da se ne oznojim. Jezivo kako ljudi lose igraju (pogotov onaj lik iz poslednjeg klipa sto je Boris okacio).

E ocu da preorderuje PES 2010 pa me zanimaju neke stvari.
Kakav je online, dal laguje, i dal je opet ona glupost sa Konami ID-om ?
I dal ce biti trofeji u igri ?

Ja mislim da sve igre od januara 2009. moraju da imaju trofeje

Što se tiče online, najavili su promene ali najavljivali su ih i pre, tako da dok ne izadje i ne prodje neko vreme konkretnog isprobavanja te najave ništa ne moraju da znače.

Ja ozbiljno mislim da pozovem Milana Tarota da mi kaže šta misli o tome :d

Poslednja izmena:
jel si Wlado probao novi PES ? Ja sam odusevljen kako je zabavan fudbal. Jes i Fifa extra.
Covece ove god imamo 2 vrhunska fudbala, sta igrati !? :)
Slatke muke. :)

Meni je situacija poprilično jednostavna - nisam pri parama, a nemam komp da poteram PES.

Ali fin je PES ove godine, to sam već 10 puta rekao ;)

Meni je situacija poprilično jednostavna - nisam pri parama, a nemam komp da poteram PES.

Ali fin je PES ove godine, to sam već 10 puta rekao ;)

Meni se ne daje 30 funti za PES 2010, ali mi se strasno igra posle demo-a, stvarno imamo naslednika PES 6, fala bogu.
Pazi ko god tvrdi da novi PES ne valja taj je budala, a ko tvrdi da Fifa ne valja je jos veca budala.
Ove godine treba imati oba fudbala, PES za drustvo, FIfu za drustvo+online.

Poslednja izmena:
Jel ti još beše igraš LFS? :)

Nisam duze vreme, s'o?

Onako, čujem da voliš dobre simulacije pa rekoh da proverim :)

Nego, dok neko ne pita svemogućeg Milana Tarota pitao sam Fortune Teller Geniusa sa fejsa i evo šta on ima da kaže na ovu temu:

Asked Jel PES bolji od FIFE? and the answer is No! Are you crazzy?

Asked Hoće li PES imati dobar online kod ove godine? and the answer is No

Meni dovoljno, pogotovu posle ovog:

Asked Da li je novi PES bolji od starog jedno 5 puta? and the answer is Yes, no doubts

Vidi se da baja zna šta priča :d

Poslednja izmena:
Ma nebitno, uzecu igru pa sta bude sa net code-om.

Pazi ovako, Seabass je obecao dobar netcode i ja mu verujem. Zasto mu verujem? Pa zato sto je rekao da je skapirao gde je gresio u prosla dva PESa i da ce PES 2010 biti dobar. I gle cuda, stvarno ce biti dobar.

Offtopic: Jel mi se ovo cini ili dvojac bez kormilara ponovo plovi? (Gruja+Psiho) :d

Pazi ovako, Seabass je obecao dobar netcode i ja mu verujem. Zasto mu verujem? Pa zato sto je rekao da je skapirao gde je gresio u prosla dva PESa i da ce PES 2010 biti dobar. I gle cuda, stvarno ce biti dobar.

Offtopic: Jel mi se ovo cini ili dvojac bez kormilara ponovo plovi? (Gruja+Psiho) :d

Da ja sam gruja.Verovatno
*** ja necu da pravim lazne acaunte vise.
Dosta je bilo skrivanja i drugih gluposti.
Ocekujem uskoro ovaj novi pes i nadam se da ce i ovaj put biti mnogo bolji od fife.
Nisam hteo da kazem konkurencije jer fifu nesmatram kao konkurenciju pes-u.

http://www.youtube.com/watch?v=mwih9iKUZzw
http://www.youtube.com/watch?v=x9NTvXHsFWE

Rekao je covek da je PES bolji od WE, jer u WE ne moze dobro da se centrira na krug :D.

Jel ovo stvarno rekao? :) Jer primecujem u WE demou da pri izvodjenju lopte sa centra ne mogu da centriram igracu gore ukoso.. ili centrira onom gore na liniji, ili onom 90 stepeni levo/desno od mene, a uvek volim tako da zapocnem napad, tako sto dobacim tom gore dijagonalno..

Jel su izbacili onaj glupi sistem Konami ID za PES 2010 ?

Pa posto je igra od Konami-ja cisto sumnjam, taj sistem koriste za svaku svoju igru...
Barem ja mislim da nisu...

Zar niste spominjali u temi ovde da toga od 2010 verzije nema vise ?

I meni se čini da sam video neki post da su batalili taj ceo sistem.

Isto procitao na WENB da toga vise nema :-/

Poslednja izmena:
nema provereno toga :)
a i bice trofeji :)

Au bre extra, 2 velika plusa.
Jedva cekam da opalim neku bombu sa Ronaldom sa 35m, jeste da cu morati mrtvi Real da uzima, al ajde. :)

Uzmi Portugal :D

Ne volim reprezantacije, a i ako bi uzeo neku to bila Srbija, jer igramo ko Barsa bre !

Ne znam ,mrzim Real, nerivraju me sto sve oce na silu da postignu, tj sa 500mil evra. To bas i nije klub nego money machine.
Ipak ce ih Barsa razbiti ove god. Cika Ibra je tu. :)

Ne znam ,mrzim Real, nerivraju me sto sve oce na silu da postignu, tj sa 500mil evra...
E vidis ja iz suprotnog razloga volim Milan, zato sto oce sa 0 miliona da osvoje sve
2_roflmao.gif

Vrh Dno