Šta je novo?

PES 2010

PES 2010 na Win 7

Ljudi, izvinjavam se sto idem malo u off. Imam sledeci problem. PES nece da radi pod Win 7. Prvo je prijavljivao "program too big to fit into memory", a onda sam nasao drugi crack, pa sad pokrene igru, ali ne makne dalje od onih zvezdica u donjem levom uglu. Jel imao neko slicnih problema i kako ih je resio? Napominjem da je PES pod XP-om radio perfektno.
Hvala!

Ajde neko ko ima original nek napise da li su ista poboljsali online. Ja sam od 6. kupovao svaki original, ali je online bio uzasan. Sad imam upload 378kb/s a prosle god mi je sa 256 jedva radio, sa puno laga. Vredi li kupovati original?

Ajde neko ko ima original nek napise da li su ista poboljsali online. Ja sam od 6. kupovao svaki original, ali je online bio uzasan. Sad imam upload 378kb/s a prosle god mi je sa 256 jedva radio, sa puno laga. Vredi li kupovati original?

Na PS3 radi sjajno na 128kb upload, toliko ti mogu reci..

Vec je napisano, samo trebas da se vrats 3-4 strane unazad.

I upload od 64kbps je dovoljan sad, online za PC radi odlicno, barem su takva moja iskustva.
Recommended Broadband Bandwidth

4-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 96kbps or more

3-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 80kbps or more

2-user Matches:
Upload: Stable bandwidth of 48kbps or more

Za one koji cekaju goalserver za PES2010, znaci sa piratom nista u skorije vreme:

MasTerZ je napisao(la):
Hello,

We don't want any problems with Konami cause PES2010 is really too new for now
But maybe in future, i don't know

MasTerZ
MasTerZ, tvorac goalservera.

Dajte ljudi... Mlatite praznu slamu na 3 strane... Umesto toga, moze li neko da mi reshi problem??? Igra mi nenormalno secka... Probao sam sve shto mi je palo na pamet... I nishta... :(

Stvarno bih hteo da probam ovaj, po nekima losh a po nekima dobar PES :D

apslolutno imamo isti problem , ja imam win7 i rad radi super i onda krene da secka kao da imam neku najvecu kantu od masine. Sver zivo sam probavao ne znam koje drajvere da stavim predhodne za nvida 190. isti problem :((((

lol koje "resenje" :) Umesto da poprave, sada vas vise nece uparivati sa protivnicima koji imaju suprotan procesor od vas (AMD/Intel)

f31728db.jpg

241ab485.jpg

Poslednja izmena:
Najgori PES ikada ako se gleda kako je programerski odrađen i optimizovan.
Mrzim da se ponavljam, al' brate - kad je istina :p

Jel ovo neka skrivena kamera? Šta je ovo? Pa 2009. godina je :wall:

Samo još jedan dokaz da je Seabass nesposoban da radi u next-gen okruženju i još multi-platform.

Poslednja izmena:
Kada se igra protiv zivog coveka, igra dobija sasvim novu dimenziju.
:Klanjanje

Užasno me irititira što igra ove godine ne pamti ni podešavanje kartica - svaki put kad učitam snimljenu poziciju u sezoni, moram i to da sređujem ponovo.

Inače, ovo je definitivno najlakši PES do sada. Igram ligu sa Aston Villom na 4. nivou težine, na drugom mestu sam i bez poraza posle 12 utakmica. Za mene je to do sada bilo nezamislivo.

Ljudi imali neko ideju zasto mi secka Pes pod win7 32bit , ortaku na 9600 gt radi extra jedina je razlika sto on je na visti . Menjao sam drivere, spustao i dizao detalje i rezoluciju iskljuciva frame skiping itd

Nekako sam uspeo da nateram pes da mi proradi. sada na rez 1280x800 stavim 16:9 posto mi je monitor 16:9 ostane gore i dole crnog od stikliram LB isto. A LB odstikliram, kada se vratim opet je stikliran :(

Nekako sam uspeo da nateram pes da mi proradi. sada na rez 1280x800 stavim 16:9 posto mi je monitor 16:9 ostane gore i dole crnog od stikliram LB isto. A LB odstikliram, kada se vratim opet je stikliran :(

Imam isti problem, odlepio sam. Ima li neko rešenje?:crash:

Pa da si stavio pravu 16:9 rezoluciju ne bi imao black bars gore i dole. 1280X800 je 16:10 rezolucija. Tebi treba 1280X720, ili 1360X768, ili 1600X900, ili 1920X1080. Stavi neku od ovih i neces imati problema.

A tu LB opciju mozes da odstikliras koliko god oces puta, kad sledeci put udjes u settings on ce opet biti stikliran. Zaboravi na to. Ima smisla sto je to tako namesteno.

Pa da si stavio pravu 16:9 rezoluciju ne bi imao black bars gore i dole. 1280X800 je 16:10 rezolucija. Tebi treba 1280X720, ili 1360X768, ili 1600X900, ili 1920X1080. Stavi neku od ovih i neces imati problema.

A tu LB opciju mozes da odstikliras koliko god oces puta, kad sledeci put udjes u settings on ce opet biti stikliran. Zaboravi na to. Ima smisla sto je to tako namesteno.

Evo kako je kod mene. Stavio sam 1280x720 i dalje isti problem...

Prilozi

• PES2010a.jpg
    PES2010a.jpg
    62.6 KB · Pregleda: 56
@Bivan

U tvom slucaju je situacija drugacija. Tvoj monitor je koliko ja vidim 16:10 tako da ti u startu ta rezolucija ne odgovara. Treba ti ili 1680x1050 (nativna za tvoj monitor) ili eventualno 1440X900. Ali u svakom slucaju mislim da neces moci da izbegnes black bars zbog toga sto je ovaj pes pravljen ili za 4:3 ili za 16:9 monitore. A da bi moglo da se igra i na 16:10 monitorima bez rastezanja slike namesten je "obavezni" LB. Ja pretpostavljam da je tako, reci ce valjda neko ko ima 16:10 monitor dal ima neka fora za igranje bez LB-a (mozda neki patch, tweak,...).

@Bivan

U tvom slucaju je situacija drugacija. Tvoj monitor je koliko ja vidim 16:10 tako da ti u startu ta rezolucija ne odgovara. Treba ti ili 1680x1050 (nativna za tvoj monitor) ili eventualno 1440X900. Ali u svakom slucaju mislim da neces moci da izbegnes black bars zbog toga sto je ovaj pes pravljen ili za 4:3 ili za 16:9 monitore. A da bi moglo da se igra i na 16:10 monitorima bez rastezanja slike namesten je "obavezni" LB. Ja pretpostavljam da je tako, reci ce valjda neko ko ima 16:10 monitor dal ima neka fora za igranje bez LB-a (mozda neki patch, tweak,...).

Jasno. Pobaću da ulovim neki patch. Hvala. :wave:

Imam LT 15.4" i max rez na njemu je 1280x800 i ona je podesena. U settings stavim 1280x800 bude opet crno stavim x720 opet crno koju god rez. da stavim opet ima crnog :( :wall:

Imam LT 15.4" i max rez na njemu je 1280x800 i ona je podesena. U settings stavim 1280x800 bude opet crno stavim x720 opet crno koju god rez. da stavim opet ima crnog :( :wall:
Kad udjes u settings odcekiraj opciju LB i izadji iz settings-a i nemoj vise da ulazis, nego odmah pusti igru, mislim da ce tako da proradi.

Ni meni nece da skloni linije, u svim ranijim PES-ovima je sredjivao kitserver ali sad ne radi.

Poslednja izmena:
LJudi ,prijatelji ,braco :) pa zar niko nema problem kao ja ? zar nikome ne secka kao meni :( i zar niko nema resenja :))))

Par zapažanja posle dužeg igranja:

1. 'bena igra briše kompletno sve nakon deinstaliranja! Snimljene pozicije, replay fajlove...apsolutno sve! To je nekakav bag ove godine, tako da obavezno sklonite u stranu sve fajlove iz my documentsa, ako planirate reinstalaciju.

2. Kartice se ponašaju neurotično u sezoni, nekada sve što sam podesio ostaje sačuvano, nekada ne. Čini mi se da sve što namestim funkcioniše samo u ligi, dok kada na red dođe utakmica Lige UEFA, sve se pomeri.

3. Igra je zaista laka protiv kompjutera. Ovo je prvi PES u kome se u startu osećam vrlo konforno na 4. nivou težine. Dok mi glupa igra pre deinstalacije nije obrisala poziciju, vodio sam u Premier League sa Aston Villom, posle 20 kola. Prodori kroz sredinu jako lepo prolaze, jako često imam priliku da neometano šutiram sa 20-tak metara.

win7, x64, ради код мене без проблема...

Nazad
Vrh Dno