Šta je novo?

PES 2010

Dole u desnom uglu je DUmeter koji pokazuje download (levo) i upload(desno) u online igri 1vs1, 2vs1 i 2vs2

Vrednosti su u kilobajtima.

Kada podesite sve u game plan-u, formaciju, lineup, ko ce da vam izvodi prekide...itd i odete na data management i sacuvate, da li vam se desava da sledeca utakmica krene samo sa namestenom taktikom, a da igrace ostavlja default a ne one koje sti predhodno namestili/ sacuvali?

Ja juce odigrao jednu utakmicu, sve podesio, sacuvao u folder1, ugasio PS3 i posle kad sam ga opet upalio da igram pes i kad sam load formaciju, on mi samo ucita formaciju a line up ostaje default a ne onaj koji sam ja pravio...

Da li vam se ovo desava ili ako ne, gde ja gresim?

Dole u desnom uglu je DUmeter koji pokazuje download (levo) i upload(desno) u online igri 1vs1, 2vs1 i 2vs2

Vrednosti su u kilobajtima.

Cekaj ovo mozes da igras i 2v2??? WOWWWWW to nisam znao pa to je neverovatno samo ako radi kako treba.:banana::banana::banana:

Nista kupujem pa kako bude a u pm.
Hvala svima na odgovorima!

Odigrao do sad svega 4 tekme online(kao klijent) i sve cetri su bile lag free, nikakvo kasnjenje komandi ni nista...

Ni meni ne pamti, jos jedna u moru gluposti i nelogicnosti koje krase i ovaj nastavak :)

Ni meni ne pamti, jos jedna u moru gluposti i nelogicnosti koje krase i ovaj nastavak :)

Da li je moguce, ja reko radim nesto pogresno :) Stvarno su jedna nenormalna grupa programera :) Mozda se iskupe i isprave neke gluposti u ovom (navodnom) patchu koji sledi...

Pa to i jeste zamisljeno da cuva taktike a ne lineup. Mada i ja bih voleo da cuva i lineup kao i neke druge (bitne) paremetre. Takodje bih voleo drugaciji sitem cuvanja i ucitavanja od ovog nakaradnog slot sistema.

Pa to i jeste zamisljeno da cuva taktike a ne lineup. Mada i ja bih voleo da cuva i lineup kao i neke druge (bitne) paremetre. Takodje bih voleo drugaciji sitem cuvanja i ucitavanja od ovog nakaradnog slot sistema.

Pa zar nije ranije cuvao i lineup?

Kad ranije? U PES6? Bilo davno, ko ce setiti toga. Ove nove nisam igrao dovoljno da bi se zezao oko taktika i cuvanja istih.

Ja koliko se sećam čuvao je lineup i u PES2009.

2010

Razlozi zasto ne volim 2010:
1. Igraci su retardirani (neprirodni pokreti,spore reakcije)
2. Dribling gotovo da ne postoji,a iako postoji to je nekakvo beskorisno rolanje lopte.
3. Individualna zavrsnica je svedena na minimum mogucnosti.
4. Sve veci broj bagova.
5. Golovi se u kaznenom daju kao od sale.
6. Uzivanje u igri je svedeno na minimum.
7. Igranje protiv komjutera je postalo dosadno i besomucno jurcanje sa protivnickim igracima.
8. Brzina reakcije vise ne znaci nista,pa se postavlja pitanje u koju brzinu da ubacim kako bih sto bolje igrao igricu. Refleksi mi vise nicemu ne sluze.
9. Igra protiv drugog igraca je malo bolja od ovih redova gore,ali hocu ponekad da igram i sam.
10. Neki igraci poput C.Ronalda su nerealno bolji od ostalih,pa je sa njima sve moguce.
11. Ovo definitivno nije igrica koja ce nam pomoci da realisticnije gledamo na fudbal,vec da uz pomoc xy bagova sto bolje odigramo "igricu" i doskocimo netalentovanim Japancima.
12. Ocenjujem je mrsavom dvojkom.
13. Najporaznije od svega je sto mislim da je 2009 koja je bila katastrofa,kud i kamo bolja od ovog smaranja.

Jučer sam tek krenuo tako da nisam merodavan da dajem ocene, ali s obzirom da ja oduvek više igram protiv kompjutera ova verzija je definitivno veliki korak unatrag. Ko uvek igram s Barcom i vrlo lako se branim od bilo kakvih pokušaja(profesional). Golovi glavom su lakši nego ranije pa predstavljaju dovoljno rešenje za sve napadačke akcije. v-sync problem je još izraženiji(windows 7) nego na pes09. O licenciranju liga da ne govorim, neverovatno mi je da se taj problem pojavljuje u zadnje 2,3 godine a pre je bilo sve normalno.

Uvek je cuvao lineup...glupi konami...:smackbum:

Poslednja izmena:
Kleibert, Davidz, Sidorf, Zekman, Faku :d

Ranije su imena bila urnebesno smesna kao i Japanski komentator koji se drao k'o magarac :D

Poslednja izmena:
2. Dribling gotovo da ne postoji,a iako postoji to je nekakvo beskorisno rolanje lopte.
4. Sve veci broj bagova.
7. Igranje protiv komjutera je postalo dosadno i besomucno jurcanje sa protivnickim igracima.
8. Brzina reakcije vise ne znaci nista,pa se postavlja pitanje u koju brzinu da ubacim kako bih sto bolje igrao igricu. Refleksi mi vise nicemu ne sluze.
9. Igra protiv drugog igraca je malo bolja od ovih redova gore,ali hocu ponekad da igram i sam.
10. Neki igraci poput C.Ronalda su nerealno bolji od ostalih,pa je sa njima sve moguce.
11. Ovo definitivno nije igrica koja ce nam pomoci da realisticnije gledamo na fudbal,vec da uz pomoc xy bagova sto bolje odigramo "igricu" i doskocimo netalentovanim Japancima.
13. Najporaznije od svega je sto mislim da je 2009 koja je bila katastrofa,kud i kamo bolja od ovog smaranja.

mrzi me da pishem kilometarski post i odgovorim na ovo baljezganje...

Al' ti veze s pes-om nemash.

EDIT: al ajde ipak cu:

1. Fizika pokreta je perverzno odradjena kao i fizika kretnje lopte, ko zna sta si ti stavio u opcijama, jer je igra dosta brza, na demo-u je bilo problema s odzivom komandi, sad je savrsheno
2. Ako dribling ne postoji na pes-u, onda pes za tebe nije, moj kolega sa pes-serbia.com koji je aktivan i na ovom forumu pod nikom Maremas je napravio video tutorial o fintama u pes 2010...pogledaj video i videces sta pes moze, inace dobio je i unikatnu kopiju pes-a od konamija povodom tog videa.
3. individualna zavrshnica moze da se odigra na X nacina, samo ti izgleda ne znas, koliko tu stvari ima mrzi me i da kucam, al cinjenica je da nisi neki igrac cim ovako pishes, nemoj se vredjati al tako je.
4. Bagova je na svusrecu sve manje, 9ku nisam mogao da igram lepo od nekih "strasnih" bagova, sad mi se desi neki "nevazan" jednom u 10 tekmi.
5. Istina...odbijanje lopte nije vishe ko od zida, pa se ne moze prevideti...ako nemash srece primash lak pogodak
6. To je individualna stvar, to necu komentarisati.
7. Istina, smaranje tesko...umrem u master ligi koliko komp smara.
8. Verovatno imash problema sa setovanjm igre...igra je brza i ima dobar odziv jako, veoma je bitan reflex u 10ci.
9. Istina je...s kompom smara koliko davi sa nepotrebnim dodavanjima.
10. Tako i i treba, pogledaj neku utakmicu...sta rade Messi, Kun Aguero itd...evo primera juce...Madridski derbi: Drugi pogodak Atletika, Aguero trci kontru, Pepe koji je inace mnooogo snazan igrac ga sustize, ali Aguero ga otresa ko slinu i iz nekog nemoguceg polozaja tela pogadja pored Kasiljasa...Moj savet gledajte malo utakmice TIH fudbalera sto su NERELANI...da ne pricam da Messi na svakoj tekmi nosi na ledjima oba protivnicka stopera i daje golove k'o dobar dan
11. Ovo je igrica koja se josh vise od prethodnika priblizila relanom fudbalu...Niko ne bi igrao igiricu da je kao relani fudbal...treba teziti balansu "igra-realan fudbal"...ovaj pes je odlican po tom balansu.
12. Individualna ocena...necu komentarisati.
13. Isto tako...tvoje mishljenje i necu ga komentarisati.

Pozdrav

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
veceras mi stize igrica pa cu da je probam,inace sam zaplashen nekim komentarima da je igra losh
nadam se da se necu razocarati -.-

Igra je odlicna, uzivaces ;)

Eh kad bi se plašili pojedinih komentara ne bih ni smeo da svraćam na ovaj forum:d PLAYBoY je lepo objasnio u kratkim crtama, a i ovaj fudbal kao i svaki prethodni nije pravljen da bi se igrao protiv kompa i onda dođeš ovde i pljuješ kako ovo kako ono.

10. Tako i i treba, pogledaj neku utakmicu...sta rade Messi, Kun Aguero itd...evo primera juce...Madridski derbi: Drugi pogodak Atletika, Aguero trci kontru, Pepe koji je inace mnooogo snazan igrac ga sustize, ali Aguero ga otresa ko slinu i iz nekog nemoguceg polozaja tela pogadja pored Kasiljasa...Moj savet gledajte malo utakmice TIH fudbalera sto su NERELANI...da ne pricam da Messi na svakoj tekmi nosi na ledjima oba protivnicka stopera i daje golove k'o dobar dan
Da ovo prokomentarišem: u prošla dva dela tim igračima je bilo skoro nemoguće uzeti loptu, i bili su previše dobri. Sad je to mnogo bolje - dešava se da prođu 2-3 vrhunska defanzivca ali možda 1-2 puta u toku utakmice. Pr je tako bila u svakom napadu. Pre neki dan sam igrao proitv druga koji je birao Real i Ronaldo jeste kao superman prešao celu odbranu i asistirao za gol, ali se to desilo jednom, a igrao je 3 utakmice. Pritom čovek igra dobro, da ne bude da on ne ume. Jedina dva problema ovog dela:
- izvođenje auta - možda je ovako realnije, ali ne želim da razmišljam kad izvodim aut. Želim da to dradim što je brže moguće i da nastavim sa igrom
- igrači u odbrani ponekad neobjašnjivo pobegnu od igrača sa loptom

i mene aut nervira u PM

a ovo drugo mi se ne deshava

4. Sve veci broj bagova.

Uglavnom se slazem al ipak bih mu dao 3 ;). Cak se i Playboy (koji je tvoj post nekulturno nazvao baljezgarijom) slozio sa tobom u dosta tacaka :).

Igranje protiv compa je smrtno dosadno, a kako PES uglavnom igram protiv kompjutera, vracam se na manje los 2009.

Ma i na 09 smara...valjda AI ne mogu drugacije napraviti...pricam o TOP Player nivou...druge ne igram od pes4

PLAYBoY, ajde ako ti nije problem, odigraj jedno poluvreme i snimi to pa okaci ovde posto me bas zanima kako se igra PES, pa da vidim kako ti to igras. Ako mozes stavi akcenat na dribling, individualnu zavrsnicu. I ako mozes pre toga pokazi da je postavljeno na TopPlayer. Da jednom zapusis usta ovima koji kazu da je igra ******, a medju njima sam i ja, jer se slazem gore sa onim sto je remooz rekao, i mislim da je teska smaracina. Jedva cekam video klip.

Nemam ja vremena da igram pes, snimam, sredjujem, upoad-ujem sa mojim upload-om...

Ovo za Top Player mi nije jasno? AI u pes-u je malouman, moze te pobediti ako ti uzmes Zvezdu a on Real...i to na misice...master ligu sam uzeo da igram jer je jako lepo odradjena ove sezone.

Ako nekom trebaju da se zapushavaju usta neka srati na www.pes-serbia.com/vb imamo redovne LIVE i ONLINE turnire...pa moze te videti kako igraju najbolji igraci u Srbiji(ne ubrajam se u njih)

A tebe ako put nanese u Zemun, imam 2 DUALSHOCK-a od sony2(ima i 2x logitech precision ko voli) pa mozemo da odigramo koju partiju, samo se najavi...

Pes(konamijeve fudbale) igram jako, jako dugo...preko 13 godina...i ne hvalim kad izdaju losh fudbal...2008 tuga od Boga, 2009 solidna tuga...2010 vec ne mogu zvati tugom...

Stvarno ne mogu da snimam nikakve klipove slobodnog vremana imam jako malo a i net mi je SHIT, ali ako tebi neko treba da snimi klip za lob, i driblanje golmana onda ***...

EDIT: da malo splasne tenzija nekih clanova evo "30 zlatnih pravila igranja pes-a" OVDE

Poslednja izmena:
Vrh Dno