Šta je novo?

PES 2010

Na 20 ljudi koji tvrde da igra krade, uvek dođe 1 koji kaže da to nije tačno :)

Igra sigurno krade, ali ovo koliko igram demo WE/PES 2010 je najduzi period da igram protiv kompjutera, ili mozda cak i prvi put, svih ovih godina sam igrao samo protiv zivih protivnika, ne sumnjam da ima neki "catch up", ali samo kazem da mu ja nisam dozvolio da se toliko razmase.. ili ga dobijem 1-0, 2-0, ili bude nereseno, retko kad mi uvali nesto, doduse ja igram na 5 minuta, jer je PS3 verzija.

ja retko igram protiv kompa na top playeru zato sto mi "menja igru" koju inace igram protiv zivog protivnika
tj.prisiljen sam da koristim neke fore koje protiv zivog protivnika recimo ne prolaze i obrnuto
ranije pesove sam obicno igrao na 3 ili 4 nivou tezine(kad nemam zivih protivnika naravno) i naravno pocepam ga, ali u napadu mogu da igram priblizno ono sto igram i protiv coveka
u ovom demou, doduse, 3 nivo je prelak, posto cpu ne trci kako treba

Joj Borise pa de ne krade. Za remplovanje u kaznenom svira penal a start za samar i crni karton ne svira uopste. I to na tvom ps3. Vidim da ce biti lomljenja dzojpeda ili barem bacanja u vazduh:p

To za remplovanje da svira penal sto posto je tacno, ne vezano da li igras protiv kompa ili drugara. Ortak mi je popizdeo kad mu je svirano dva penala za "faul" na X.
Ako ne isprave sve te sudijske greske i retardine golmane bice nerviranja samo tako.

Igra sigurno krade, ali ovo koliko igram demo WE/PES 2010 je najduzi period da igram protiv kompjutera, ili mozda cak i prvi put, svih ovih godina sam igrao samo protiv zivih protivnika, ne sumnjam da ima neki "catch up", ali samo kazem da mu ja nisam dozvolio da se toliko razmase.. ili ga dobijem 1-0, 2-0, ili bude nereseno, retko kad mi uvali nesto, doduse ja igram na 5 minuta, jer je PS3 verzija.

Sve sto si rekao je tacno. Kompjuter krade samo tako ali jedino ako mu das da se razmase. Ako igras agresivno i pravis faulove seces mu igru jer ne moze on odmah da krene u te "specijalne" napade vec mu treba vremena. Jedino je uzasno tesko sacuvati svoj gol kad vodis 4:0 ili 5:0 onda krene ko sivonja (ono tipa Ibrahimovic sutira sa pola bas kad je Reina na ivici sesnaest i slicno).

Komp na Top Player sebi svira svaki i najmanji faul a tebe moze da polomi ko budalu na sred sesnaest i nista. To bas zna da iznervira.

Takodje je tacno da igra protiv zivog protivnika i kompa nemaju veze jedno s drugim. Igra protiv kompa se svodi na citanje istog i igru po bokovima posto je tu jako neagresivan i ocajan je u skoku. Protiv zivog protivnika to ne pali jer je nepredvidiv i mnogo bolje igra vazdusnu odbranu od kompa.

Ne znam da li je neko od vas dobio crveni dok je igrao protiv kompa ali mogu vam reci da je triput teze igrati protiv njega ako imas igraca manje.

Tek danas prvi put igrao PES2010 protiv zivog protivnika i ne mogu da opisem koji je osecaj tek tad igrati PES2010 :banana:

Ma odlican je fudbal svakako, samo da utegnu reakciju i odziv komandi, ovako je strasno :(...

Pa možda i jesu nešto uradili i na tom planu. Odigrao sam nekih 10-tak utakmica do sada, ali nemam primedbi, mada ja igram na 4. nivou težine.

Ovo je sigurno najbolji fudbal do sad ikad napravljen probao sam fifu 2010 ono je teski shit i graficki ne moze da parira Pesu.Svaka cast japancima N1:D:)

Poslednja izmena:
Fudbal je izuzetan. Od taktika do samog Gejmpleja. Preporucio bih svima koji imaju dobre graficke karte a nisu razmisljali o tome, da iskljuce ''Use Frame Skipping'' u opcijama. Ja sam mahinalno ostavio ukljuceno i na high sam primecivao povremeno da nesto ne stima, dok nisam izasao iz ludila igranja PES-a :D bez puno podesavanja (Kao dete kada dobije zvecku). Sada, kada sam iskljucio, igra radi savrseno, koliko je to moguce za ovaj neoptimizovani Demo. To smo svi vec zakljucili.

Ljudi izvinite sto ovako upadam ali moze li mi neko reci kako se radi ova finta:

Ranije se drzalo R2 i u stranu, sta je sad?

Uh,ne mogu da docekam vise... :) Jos jedno 4 dana,pa cemo da se igramo :)
Vidim pojavila se igra za XBOX360,valjda ce i za PC uskoro :D

Pojavio se RELOADED na TorrentLeech-u pre nekih dva sata, velicina 5.01?!

E sada samo da kupovina ne potraje...

Nece da potraje, ima mnogo kasa koje rade punom parom.

ima li negde na rapidu ili sl?

ima svuda :)

Stiglo u prodavnice,pali se auto i pravac Merkator.... :d

Nekako nemam volje nesto da probam PES2010, zaludeo sam se sa NBA 2K10 i sve mislim da me PES2010 nece toliko oduseviti, tj. koliko sam ja pratio poboljsanja u odnosu na proslu verziju su minorna. Mozda gresim...?

Nisu minorna, totalno se razlikuje od 2009 verzije koja je bila krsh. Mozda nije na nivou sa NBA 2K10 po pitanju kvaliteta izvedbe ali je sigurno najbolji fudbal za PC (pa i sire :p).

Nisu minorna, totalno se razlikuje od 2009 verzije koja je bila krsh. Mozda nije na nivou sa NBA 2K10 po pitanju kvaliteta izvedbe ali je sigurno najbolji fudbal za PC (pa i sire :p).

Najbolji fudbal do sad ikad napravljen to je sigurno nema konkurenciju trenutno evo ja nikako da docekam 55% je sad :type::guitar::party:

Evo dok cekate.

Prilozi

• pes2010 2009-10-20 16-06-23-89.jpg
    pes2010 2009-10-20 16-06-23-89.jpg
    290 KB · Pregleda: 73
  • pes2010 2009-10-20 16-01-11-90.jpg
    pes2010 2009-10-20 16-01-11-90.jpg
    138.9 KB · Pregleda: 77
  • pes2010 2009-10-20 16-01-20-78.jpg
    pes2010 2009-10-20 16-01-20-78.jpg
    187.6 KB · Pregleda: 101
  • pes2010 2009-10-20 16-01-54-89.jpg