Šta je novo?

Pes 2009

ja sam nov sa PS3,
skoro sam ga uzeo i nije mi jasno kako da skidam demoe sa sajta
imenom PES2009 demo me zanima

ne mogu da se konektujem na Store, odmah mi izbaci gresku, sa sonija

kako?

Jesi dobro povezan na net? Drugo, kada pravis nalog izaberi neku zemlju iz EU, stavi UK najbolje.. ako stavis Hrvatsku ili tako nesto onda nece raditi..

Jesi dobro povezan na net? Drugo, kada pravis nalog izaberi neku zemlju iz EU, stavi UK najbolje.. ako stavis Hrvatsku ili tako nesto onda nece raditi..

kapiram da je to...

povezan sam dobro

sad cu da probam bas

Upravo sam dobio obavestenje sa shopto da su poslali fudbal! Stici ce do petka, ja se nadam!

Testirajte mi malo online kad vam stigne igra, takodje navedite ako ima nekih razlika u odnosu na Demo, grafika, aliasing.. Jos uvek ne porucujem jer pajser burazer ne zeli da igra na sixaxisu, i ona klasicna prica "zasto bi placao kad ima na kompu za dzabe"..

Testirajte mi malo online kad vam stigne igra, takodje navedite ako ima nekih razlika u odnosu na Demo, grafika, aliasing.. Jos uvek ne porucujem jer pajser burazer ne zeli da igra na sixaxisu, i ona klasicna prica "zasto bi placao kad ima na kompu za dzabe"..

Burazer je potpuno u pravu.Zasto bi placao za istu stvar kad vec isti fudbal imas na pc-u.Igras na monitoru ne vidim svrhu kupovine ps3 verzije.Bolje kupi fufu09.:)

FIFU, ccc, pregrizi jezik ;) Nije u pravu, sad moram da jurim da li je neko skinuo, sam da skidam 7 giga nema sanse, pogotovo kako mi sljakaju torrenti, puca veza na svakih pola sata, ciganisanje mi je to vise, majkemi... ubacivanje patcheva je mnogo komplikovanije, uvek sam se je*avao sa onim IMG toolovima i ostalim, readme-i su uzasni.. Na PS3 ce biti samo ubacivanje jednog fajla i to je to.. Graficka mi se greje, mrzi me da je odnesem, seckaju igre posle 5 min, itd..

Jel uzima neko odavde PS3 verziju? .... ali ne znam koju verziju da uzmem, za PC ili PS3.. primecujete li i vi neke razlike?

Nije u pravu, sad moram da jurim da li je neko skinuo, sam da skidam 7 giga nema sanse, pogotovo kako mi sljakaju torrenti, puca veza na svakih pola sata, ciganisanje mi je to vise, majkemi... ubacivanje patcheva je mnogo komplikovanije, uvek sam se je*avao sa onim IMG toolovima i ostalim, readme-i su uzasni.. Na PS3 ce biti samo ubacivanje jednog fajla i to je to.. Graficka mi se greje, mrzi me da je odnesem, seckaju igre posle 5 min, itd..

podseti me, sto si bese pitao koju verziju da uzmes? :)

Poslednja izmena:
podseti me, sto si bese pitao koju verziju da uzmes? :)

Pa pitao, da vidim ima li nekih znacajnih prednosti u PS3 verziji, cisto zbog burazera da ga odviknem od lose navike igranja fudbala na tastaturi, takodje, meni kao da bolje radi na PS3, imam bolje zvucnike na PS3-u, igrao bih online, itd... ali ovaj me izmracio sa "globalno zagrevanje, propada ekonomija, cuvaj kintu... " ;)

Sta bi ljudi? Zamrla tema. Igra li ga ko?
Ja ne mogu da ga docekam. Svojevremeno sam ga narucio preko playasia, pa kad sam skapirao da u Evropu stize ranije, brze bolje sam otkazao i narucio preko shopto. Stize za par dana.
Kakvi su utisci? Jesu li zaista popravili gameplay?

Igrao sam juce kod burazera koji je kupio ovde kod nas. U odnosu na demo nema neke znacajnije razlike sto se tice gameplay-a. Dakle, u odnosu na prosli pes, dosta je sporiji i realniji. Sut je takodje promenjen, dosta teze se daju golovi pogotovu van sesnaesterca. Ubaceni su novi driblinzi koji se izvode na d-padu a ne na desnu rucicu kako je bilo u proslom. Desna rucica je pas u prazno najcesce, u zavisnosti kom smeru je pomeris a jacina pasa zavisi od toga koliko dugo je drzis. Malo je *******o ovo sa palicom. Generalno je tezi za igranje, i ne samo da se golovi ne daju lako vec i pasovi teze prolaze. Primetio sam da je AI dosta poboljsan, odbrambeni igraci pokrivaju bolje teren. Dizajn menija i grafika su isti kao i na demo-u. Sto se tice licenci klubova i igraca, sve je isto kao u proslom pes-u, vise ima nelicenciranih klubova barem u premijer ligi i primeri koje sam gledao. A da, Man. Utd. je licenciran ali recimo nema Berbatova! Liga Sampiona je dobro odradjena! Become a legend je napravis igraca od 17god. (mozes i da se slikas i nalepis facu) i odigras jednu tekmu na kojoj su kao skauti i u zavisnosti od toga kako odigras dobijes ponude od klubova da te kupe. Ja sam recimo presao u PSG i naravno kao mlad i jos neformiran igrac igrao u "B" timu samo trening utakmice protiv "A" tima. U zavisnosti od toga kako igras, rastu ti skill-ovi. Tu se dobro pokazes na nekoliko tekmi i polako te ubace u "A" tim, gde ne igras odmah u startnoj postavi vec sedis na klupi i cekas svoju sansu, koju ako iskoristis dobijas i vecu minutazu. A da, ako igras dobro dobijes i poziv od reprezentacije ( kao zove te Miroslav Antic :) ).
p.s. Ima Zvezda, a nema Partizan! :)

Igrao sam juce kod burazera koji je kupio ovde kod nas. U odnosu na demo nema neke znacajnije razlike sto se tice gameplay-a. Dakle, u odnosu na prosli pes, dosta je sporiji i realniji. Sut je takodje promenjen, dosta teze se daju golovi pogotovu van sesnaesterca. Ubaceni su novi driblinzi koji se izvode na d-padu a ne na desnu rucicu kako je bilo u proslom. Desna rucica je pas u prazno najcesce, u zavisnosti kom smeru je pomeris a jacina pasa zavisi od toga koliko dugo je drzis. Malo je *******o ovo sa palicom. Generalno je tezi za igranje, i ne samo da se golovi ne daju lako vec i pasovi teze prolaze. Primetio sam da je AI dosta poboljsan, odbrambeni igraci pokrivaju bolje teren. Dizajn menija i grafika su isti kao i na demo-u. Sto se tice licenci klubova i igraca, sve je isto kao u proslom pes-u, vise ima nelicenciranih klubova barem u premijer ligi i primeri koje sam gledao. A da, Man. Utd. je licenciran ali recimo nema Berbatova! Liga Sampiona je dobro odradjena! Become a legend je napravis igraca od 17god. (mozes i da se slikas i nalepis facu) i odigras jednu tekmu na kojoj su kao skauti i u zavisnosti od toga kako odigras dobijes ponude od klubova da te kupe. Ja sam recimo presao u PSG i naravno kao mlad i jos neformiran igrac igrao u "B" timu samo trening utakmice protiv "A" tima. U zavisnosti od toga kako igras, rastu ti skill-ovi. Tu se dobro pokazes na nekoliko tekmi i polako te ubace u "A" tim, gde ne igras odmah u startnoj postavi vec sedis na klupi i cekas svoju sansu, koju ako iskoristis dobijas i vecu minutazu. A da, ako igras dobro dobijes i poziv od reprezentacije ( kao zove te Miroslav Antic :) ).
p.s. Ima Zvezda, a nema Partizan! :)

Kako su smeli da neubace zvezdu a partizan da izostave :wall::wall: skim onda da igram derbi na pesu?

da inache je jako zanmljivo igraati sa dva kluba u kojima igrachi jedva trche a golovi su misaona imenica

Ja sam kupio PES, pa javljam kad isprobam... Mogli bi da organizujemo neko online igranje ako radi normalno :)

Poslednja izmena:
Mora da je uzeo verziju "not working online normally" :d

Poslednja izmena:
da inache je jako zanmljivo igraati sa dva kluba u kojima igrachi jedva trche a golovi su misaona imenica

Hm, pa jedan od njih igra još jednu vrlo zapaženu evrosezonu, i svakako je kvalitetniji od barem polovine timova u other sekciji. No, Konami ne brine mnogo o tome - iovako svake godine ostavlja sve više posla moderima.

ne bih rekao da je sam ulazak u kup uefa zapazhena evro sezona (da se razumemo navijam za partizan), sve u svemu hteo sam da kazhem da je jako dosadno igrati sa dva kluba koja ne mogu da sastave dva pasa a ne neki dribling ili neshto.

I zaboravio sam da kazem najbitniju stvar za fudbal, igrao sam malo sinoc!

FUDBAL NE SECKA UOPSTE NI MALO! :banana:

A ovo za on line je tacno, na proslom je bilo vise nego smesno uradjeno. Mora samo da se podesi modem, barem ovaj Huawei, treba da se iskljuce neke stvari, valjda zastite! Sad cu da zovem Telekom podrsku da mi kazu sta da ugasim! Ima vec update 1.1 od 42mb koji nemam pojma za sta je konkretno, al mogli bi da izbace neki update za transfere. Nedostaje dosta igraca u klubovima! Stvarno su sabani!

Evo zvao sam Telekom i nista! Kao ne smeju da daju informacije vise za ove stvari, kako *enjaju !!!

Ako neko zna kako se podesava ovaj Huawei za igranje fudbala (valjda se isto treba namestititi kao za prosli pes) molim neka napise. Znam da nesto treba iskljuciti, al ne secam se sta!

Uputili su me na ovaj sajt al nesto se slabo snalazim
www.portforward.com

Ako neko zna kako se podesava ovaj Huawei za igranje fudbala

Postavis ga na sred sobe, razmaknes namestaj tako da se dobije vise prostora, napravis improvizovane male golice, ready, set & go! :)

Salu na stranu... o kojoj verziji pricamo? PS3 ili Xbox 360 (da li je verzija za kutiju uopste stealthpatchovana)? PC?

Probaj da nadjes nesto na ovim linkovima...

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?p=1479289
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/223583

Sad, trebalo bi da je postupak slican za vecinu rutera, nesto ovako npr:

1. Type 192.168.1.1 in your browser.
2. Type admin in user and pass fields
3. to advanced>custom port forwarding
4. select user
5. click add
6. now add ur lan ip addres 192.168.1.100 & port no u use
7. cick apply
8. tools>system commands>save all

ili

1. Login to your router's configuration
2. Advanced -> Port Forwarding
3. User -> New
4.
a. Rule Name: Name of the application for which you are trying to port forward
b. Protocol: TCP / UDP / Both (according to your need)
c. Port Start: The port you need to forward
d. Port End: The port you need to forward
e. Port Map: The port you need to forward
5. Apply
6. Advanced -> Port Forwarding
7. User -> Select the Rule Name
8. Add
9. Tools -> System Commands
10. Save All
11. Restart

Googlaj, ako ovo ne pomogne...

:wall: ne znam ja ovo malo sam pglu sto se kaze za ove stvari! Sta god da podesavam, ne radi mi internet. Ako neko zna korak po korak objasnjenje nek napise!

Radi, radi sve sam namestio sad, tj. jos juce!

Nego:

As Konami Digital Entertainment GmbH's PES 2009 hits stores today for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD, the publisher has announced a free downloadable update for early November, expanding upon the games licensed teams and in-game elements.

The download will be available in about three weeks, and updates four Spanish sides - Athletico Madrid, Sevilla, Racing Santander and Valladolid, - all of whom will be officially licensed. Furthermore, it will also update the kits and team rosters of many teams within the game. The UEFA Champions League mode will also benefit from the new update, with twelve more teams added to the club list, with proper UEFA Champions League kits and kit markings added. Amongst the teams fully updated within this mode now will be Marseille, Juventus, and Basel.

Vrh Dno