Evo rekoh samo da javim za one koji nisu videli. Meni se nocas downloadovao, pa kada se vratim sa posla bacicu se na igranje. Toliko od mene..
Ma ******, srozali su se od kad su poceli da izbacuju za druge platforme.Od tada je silazna putanja igre umesto da su se skocentrisali na PS3 i PS2.Al eto kao i svima dupe zinulo za pare pa neka, ja cekam WE 22.11. i ako to ne valja prelazim na FIFU (nisam nikada mislio da ce se to desiti al Konami me naterao)
Ja sam mislio da je WE potpuno isto sto i PES, samo je ime drugacije za NTSC fomat?
Zato što je nova generacija fudbala uvek dolazila sa WE, pa je tek pola godine kasnije izlazio PES.
Godinama intenzivno igram ove fudbale i ne primećujem razlike na fudbalima iste generacije.
Inače, #2 post ovog treda je tipičan flejm, imamo ih previše već, ne mora da ih bude i u ovoj temi, postoji već dovoljno tema gde se svađaju PC vs PS vs XB klanovi i koja igra gde secka i kome se koja konzola pokvarila i ko šta kupuje i prodaje.
Pa za tebe nije fudbal ako o grafici pričaš... idi pusti neki nvidia/ati tech demo, znaš kako lepa grafika, majkemi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari